24 Δεκ 2012

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 3 - ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ .0

Άνετη αποδείχθηκε η επικράτηση του Ομήρου επί του Αμφίλοχου, ωστόσο πάνω από το γήπεδο του Νεοχωρίου αιωρούνταν ο φόβος μιας νέας απώλειας μετά το 2πλο του Δοκιμίου την περασμένη αγωνιστική. Μάλιστα οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα δύο φορές στο τέλος του ημιχρόνου, γκολ που τους έβγαλαν αππο… μπελάδες στην επανάληψη.

 ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ...3
ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ...................0

 Ο Αμφίλοχος δεν παρατάχθηκε με αποκλειστικά αμυντικούς προσανατολισμούς, προσπαθούσε και να δημιουργήσει επιθετικά, αλλά η υπεροχή ανήκε στον Όμηρο. Πάντως σε όλο το πρώτο μέρος είχε να επιδείξει ως φάση μόνο το δυαντό σουτ του πολύ καλού Λαγού στο 22΄, που το απέκρουσε σε κόρνερ ο Σιαπάτης. Και στο 43΄το χέρι του Ζαβιτσάνου έφερε το πέναλτι, το οποίο ο Σταύρος Λαγός μετέτρεψε σε γκολ. Αλλά το ημίχρονο δεν είχε τελειώσει… Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κούσουλας βρήκε τον Λαγό, αυτός τον Σεραφίγγο και ο τελευταίος σκόραρε για δεύτερη φορά υπέρ της ομάδας του Χρήστου Βασιλείου. Όλα ήταν πιο εύκολα πλέον και στο 47΄ η επέλαση του Αποστολίδη που απέφυγε τους πάντες από δεξιά για να δώσει στο Λαγό, έφερε το 3-0 και το δεύτερο προσωπικό γκολ του επιθετικού του Ομήρου. Ο Αμφίλοχος άγγιξε το γκολ στο 84΄ με κεφαλιά του Λιανού και δύσκολη απόκρουση του Γκασούκα, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Ράπτη.
Καλή η διαιτησία από τον Διώτη, με πρώτο βοηθό τον Χουλιάρα και δεύτερη βοηθό την Ζαρκαδούλα.

ΟΜΗΡΟΣ (Χρήστος Βασιλείου): Γκασούκας, Κάκκος Χ., Τσιρώνης (64΄ Βαλτογιάννης Σ.), Κοσόβας, Πασπαλιάρης (76΄Μιχάλης Ι.), Βαλτογιάννης Κ. (70΄ Ρισάνος), Λαγός, Σεραφίγγος, Αποστολίδης Τσιφοπανόπουλος, Κούσουλας.

ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ (Κώστας Λιανός): Σιαπάτης, Παύλος, Δράκος, Καβαλάρης, Ζαβιτσάνος, Ψωμοδότης, Λιόκαυτος (58΄ Παπαλέξης), Στάμος (46΄ Λιανός), Μάνθος (69΄ Ευθυμίου), Ράπτης, Κιρόσιμος.

www.sportait.gr 

PHOTOS