3 Δεκ 2012

ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ – ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ 0-1

www.sportait.gr
 Οι καλές εμφανίσεις του Αετού Σταμνάς τις τελευταίες αγωνιστικές συνοδεύτηκαν από νίκη μέσα στην Αμφιλοχία, όπου η ομάδα του Παναγιώτη Ασπρογιάννη κατάφερε να πετύχει το γκολ στο 92΄, για να πάρει τρεις πολύτιμους βαθμούς. Έτσι ξεπέρασε τους ηττημένους και τη Δόξα στη βαθμολογία και κράτησε από κάτω τον κερδισμένο Ηρακλή.

ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ...............0
ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ.......1
 Το γκολ του Αετού είχε σκόρερ τον Καραπιπέρη ύστερα από γύρισμα του Παστρωμα, που ήταν ο κορυφαίος των νικητών. Αυτός οργάνωνε και περνούσαν από τα πόδια του οι περισσότερες μπάλες. Καλή απόδοση και από τον σκόρερ, ενώ στην άμυνα της Σταμνάς δέσποζε ο Νίκος Τσούτσας. Οι γηπεδούχοι είχαν μια ανούσια υπέροχή, αλλά και δύο δοκάρια με την κεφαλιά του Μάνθου στο 5΄ και την κεφαλιά του Ευθυμίου στο 46΄, αλλά ξεχώρισαν μόνο ο Λιανός ως κεντρικός αμυντικός και ο Ζαβιτσάνος στα αριστερά της άμυνας. Οι φιλοξενούμενοι είχαν καλά τρεξίματα, παρουσίασαν πιο οργανομένο σύνολο και η τύχη τους χαμογέλασε.
Το παιχνίδι διεξήχθη σε αθλητικά πλαίσια παρά την σημασία του για τις δύο ομάδες, με άριστη διαιτησία από τους Βαλιάνο, Κολοσιώνη, Αντωνόπουλο.

 ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ (Κώστας Λιανός): Σιαπάτης, Παύλος, Λιανός, Καβαλάρης, Ζαβιτσάνος, Στάμος, Νάκας (60΄ Λιόκαυτος), Ψωμοδότης, Μάνθος, Ράπτης Ευθυμίου (60΄Κιρόσιμος).

ΑΕΤΟΣ (Παναγιώτης Ασπρογιάννης): Θεοδωρακόπουλος, Χόντος, Νταλακούρας Γ. (75΄ Ζιάκας), Τσιλιπάνος, Τσούτσας, Ζήσης, Βασιλογιάννης, (77΄Τάμπας), Ασπρογιάννης, Καραπιπέρης, Παστρωμάς, Κοκοσούλας.
 www.sportait.gr

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ – ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ 0-1

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΟΥΡΙΑΣ 3-0 αα

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒ/ΜΝΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝ/ΛΙΟΥ 0-0
ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ 0-2 
ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛ/ΣΤΡΟΥ – ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ 2-0
ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ 2-1
ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ 2-2



Βαθμολογια 11η αγωνιστική
1
Ατρόμητος Αντιρρίου
26
2
Ομηρος Νεοχωρίου
25
3
Αχελώος Αγγελοκάστρου 
21
4
Ναυπακτιακός Αστέρας 
21
5
Ολυμπιακός Παν/λίου
18
6
Απόλλων Δοκιμίου
16
7
Προμηθέας Γαβρ/μνης
16
8
Κεραυνός Γαβαλούς
16
9
Αετός Σταμνάς
14
10
Ηρακλής Αστακού
13
11
Αμφίλοχος 

13
12
ΠΑΟ Δόξα Καινουρίου
11
13
Α.Ε.Τρικόρφου
6
14
Εθνικός Γουριάς
----

* Απόλλων Δοκιμίου και Κεραυνός Γαβαλούς έχουν από ένα αγώνα λιγότερο

PHOTOS