30 Μαΐ 2020

Οριστικό: Μόνο οι πρώτοι των ΕΠΣ ανεβαίνουν – Τέσσερις ομάδες της Αιτωλοακαρνανίας στη Γ’ Εθνική

Οριστικά στη Γ’ Εθνική από σήμερα ο Αμβρακικός Λουτρού και ο ΠΑΣ Θύελλα 2015 (από το Μοναστηράκι Βόνιτσας – πρωταθλητής Α ΕΠΣ Λευκάδας) που θα βρουν στην κατηγορία την ΑΕΜ και τον Ναυπακτιακό Αστέρα συμπληρώνοντας την τετράδα από την Αιτωλοακαρνανία.
Α​ναλυτικά οι αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ:

Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, παρουσία του εντεταλμένου εκπροσώπου των FIFA/UEFA κ. Χέρμπερτ Χούμπελ, του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φούσεκ και του εκπροσώπου των FIFA/UEFA κ. Μάριου Γεωργίου.

Η Ε.Ε. της ΕΠΟ:

10 Μαΐ 2020

Ο Νέος Αμφίλοχος αποχαιρετά έναν εκ των παλιότερων και αγνότερων φιλάθλων του

Ο Νέος Αμφίλοχος αποχαιρετά έναν εκ των παλιότερων και αγνότερων φιλάθλων του, τον Ηλία Ντούβαλη, τον μπάρμπα Ηλία, όπως ήταν πιο γνωστός, σύμφωνα με το βιβλίο του Παναγιώτη Ε. Τριανταφύλλη.
Δείτε την ανάρτηση:
“Έφυγε από τη ζωή ο Ηλίας Ντούβαλης, ένας εκ των παλαιοτέρων φιλάθλων του Αμφιλόχου. Ο μπάρμπα Ηλίας, όπως ήταν πιο γνωστός, σύμφωνα με το βιβλίο του Παναγιώτη Ε. Τριανταφύλλη:
«Αμφιλοχία(ς) Αμφίλοχος μία πόλη, ένας θρύλος» ήταν από τους μοναδικούς φιλάθλους της ομάδας που βραβεύθηκε εν έτει 1984 από την Διοίκηση του Αμφιλόχου για τα αγνά και φίλαθλα αισθήματά του:
«Στα αξιοσημείωτα της χρονιάς αυτής είναι η πρωτοποριακή για την εποχή, βράβευση από την διοίκηση της ομάδας, ενός σπουδαίου φιλάθλου. Με την υπ΄ αρίθμ. 7/1984 από 24/7/84 απόφασή του, το Δ.Σ. της ομάδας ανακηρύσσει ως τον πιο πιστό και καλό φίλαθλο του Αμφιλόχου, τον Ντούβαλη Ηλία, που συγχαίρει για την συμπαράστασή του προς την ομάδα, για την ανελλιπή παρακολούθηση των αγώνων και των προπονήσεων του συλλόγου, ως επίσης και τα αγνά φίλαθλα αισθήματά του». Ο Νέος Αμφίλοχος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του”.

8 Μαΐ 2020

Υπόθεση άνοδος: Δυσαρέσκεια στο Νέο Αμφίλοχο

Με αφορμή τις εξελίξεις στα τοπικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, το karvasaras.gr επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του Νέου Αμφιλόχου, Μάρκο Φουρλάνη, σχετικά με το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας αναφορικά με την ενδεχόμενη ή μη, άνοδο στην Α’ ΕΠΣΑ

Ο Νέος Αμφίλοχος κατά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του Γ’ ομίλου στη Β’ ΕΠΣΑ οδηγούσε την κούρσα με 15 (!) βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο. Παρόλα αυτά για πρώτη φορά φέτος, η ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας αποφάσισε να συμμετέχουν και οι πρωταθλητές των ομίλων σε play off για την άνοδο και η ομάδα της Αμφιλοχίας φαίνεται πως θα «πληρώσει» αυτή την επιλογή.

PHOTOS