26 Οκτ 2012

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΦ/ΣΟΥ – ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ
ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ – ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
 
Οι αγώνες θα διεξαχθούν την ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Η εποχή του Μεσι-α

 
Οχτώ χρόνια στο δυναμικό της Μπαρτσελόνα συμπληρώνει σήμερα ο Λιονέλ Μέσι. Ήταν 16 Οκτωβρίου 2004, όταν ο 17χρονος τότε μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την φανέλα των «μπλαουγκράνα». Στο ντέρμπι της Καταλονίας με την Εσπανιόλ ο Αργεντινός άσος είχε περάσει στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης στον αγωνιστικό χώρο.
Του Σταύρου Καλογεράκη
Από τότε έχει μπει αρκετό νερό στο αυλάκι και ο διεθνής παίκτης θεωρείται ο καλύτερος στον κόσμο, αφού τα τελευταία τρία χρόνια έχει πάρει ισάριθμες «Χρυσές Μπάλες».
Το sport-fm.gr σάς παρουσιάζει με αριθμούς ολόκληρη την καριέρα του Μέσι στην Μπαρτσελόνα.
Τίτλοι 
ανά σεζόν
1η σεζόν: 2004/05 Πρωτάθλημα
2η σεζόν: 2005/06 Πρωτάθλημα, Σούπερ Καπ Ισπανίας, Champions League
3η σεζόν: 2006/07 Σούπερ Καπ Ισπανίας
4η σεζόν: 2007/08 —–
5η σεζόν: 2008/09 Πρωτάθλημα, Κύπελλο Ισπανίας και Champions League
6η σεζόν: 2009/10 Σούπερ Καπ Ευρώπης, Πρωτάθλημα, Σούπερ Καπ Ισπανίας και Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
7η σεζόν: 2010/11 Champions League, Πρωτάθλημα και Σούπερ Καπ Ισπανίας
8η σεζόν: 2011/12 Κύπελλο Ισπανίας, Σούπερ Καπ Ισπανίας, Σούπερ Καπ Ευρώπης και Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Σύνολο: 19 τίτλοι (πέντε πρωταθλήματα, πέντε Σούπερ Καπ Ισπανίας, 3 Champions League, 2 Κύπελλα Ισπανίας, 2 Σούπερ Καπ Ευρώπης και 2 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων)
Οι συνολικές συμμετοχές και τα αποτελέσματα του Αργεντινού
Διοργάνωση – Αγώνες – Νίκες – Ισοπαλίες – Ήττες
Πρωτάθλημα – 221 – 166 – 35 – 20
Champions League – 70 – 40 – 22 – 8
Κύπελλο Ισπανίας – 33 – 20 – 8 – 5
Σούπερ Καπ Ισπανίας – 9 – 6 – 1 – 2
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων – 4 – 4 – 0 – 0
Σούπερ Καπ Ευρώπης – 3 – 2 – 0 – 11
Σύνολο: 340 – 238 – 66 – 36
Σύνολο τερμάτων ανά ματς
1 φορά έχει πετύχει πέντε γκολ
3 φορές έχει πετύχει τέσσερα γκολ
15 φορές έχει πετύχει τρία γκολ
55 φορές έχει πετύχει δύο γκολ
93 φορές έχει πετύχει ένα γκολ
Σύνολο γκολ σε κάθε διοργάνωση
Πρωτάθλημα: 177
Champions League: 53
Κύπελλο Ισπανίας: 20
Σούπερ Καπ Ισπανίας: 10
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: 2
Σούπερ Καπ Ευρώπης: 1
Σύνολο σε όλες τις διοργανώσεις: 265
Γκολ εντός κι εκτός έδρας με συμμετοχές
Γήπεδο – Συμμετοχές – Γκολ
Μέσα στο Καμπ Νου – 164 – 150
Εκτός έδρας – 164 – 106
Σε ουδέτερη έδρα – 12 – 9
Μέσος όρος γκολ και αποτελέσματα του 25χρονου παίκτη
Έχει σκοράρει σε 116 αγώνες για την Μπαρτσελόνα
Έχει κερδίσει το 89% των αγώνων
Το 9% των ματς έχουν λήξει χωρίς νικητή
Και μόλις στο 2% αυτών έχει χάσει
Δείτε τα σχετικά βίντεο





Ενοποίηση Γ’ και Δ’ Εθνικής με έξι ομίλους

Αλλαγές θα υπάρξουν στον ποδοσφαιρικό χάρτη τη νέα αγωνιστική περίοδο καθώς θα γίνει αναδιάρθρωση και άμεση ενοποίηση της Γ’ (Football League 2) με την Δ’ Εθνική (Περιφερειακό). Έτσι η νέα κατηγορία που θα προκύψει από την ενοποίηση αυτή θα έχει έξι ομίλους των 16 ομάδων ο καθένας. Αυτή είναι η πρόταση της Επιτροπής του πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής.
Μετά από την εξέλιξη αυτή οι μισές ομάδες που αγωνίζονται ήδη στο Περιφερειακό πρωτάθλημα (Δ’ Εθνική) θα είναι στη νέα κατηγορία, οι υπόλοιπες θα υποβιβαστούν στα ερασιτεχνικά τοπικά πρωταθλήματα, ενώ από τις ΕΠΣ θα προβιβαστούν μόνο 14 πρωταθλήτριες ομάδες.
Η συγκεκριμένη πρόταση για να υλοποιηθεί θα πρέπει να εγκριθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ, που αναμένεται να γίνει στις αρχές του Νοεμβρίου.
 allsportsagrinio.gr


Α’ ΕΠΣΝΑ: Τα κανόνια που… ζεστάθηκαν

Πέντε αγωνιστικές, σαράντα τέσσερις σκόρερ, ένας… “αυτόχειρας”, δεκαπέντε γκολ “στα χαρτιά” και εβδομήντα πέντε κανονικά. Αυτός είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΝΑ, για τους λάτρεις των αριθμών.
Στα 30 παιχνίδια που έχουν διεξαχθεί τα 75 γκολ είναι καλός απολογισμός. Δίνουν 2,5 γκολ ανά αγώνα κατά μέσο όρο. Βγάζοντας έξω τα παιχνίδια του Εθνικού Γουριάς, ο οποίος αποχώρησε απ’ το πρωτάθλημα πριν καν αυτό αρχίσει και οι αντίπαλοι τα κερδίζουν με 3-0 άνευ αγώνα.
Οι τρεις πρωτοπόροι Ατρόμητος (13 γκολ), Όμηρος (13), Ναυπακτιακός (11), έχουν πετύχει 37 πραγματικά γκολ, δηλαδή, όσα (παρά ένα) οι υπόλοιπες δέκα ομάδες της κατηγορίας!
Έχουν χριστεί σκόρερ μέχρι τώρα 44 διαφορετικοί ποδοσφαιριστές. Τους περισσότερους σκόρερ (6) διαθέτουν ο Ατρόμητος Αντιρρίου και ο Ναυπακτιακός Αστέρας. Στον αντίποδα ο ουραγός της βαθμολογίας Αμφίλοχος έχει σημειώσει ένα γκολ και έτσι ο μοναδικός του σκόρερ είναι ο Λιανός.
Ο Απόλλων Δοκιμίου έχει σημειώσει δύο γκολ με τον Καραμήτρο και τον Λαυράνο, που ήταν κάτι παραπάνω από πολύτιμα, καθώς έδωσαν στην ομάδα τους 4 βαθμούς που έχει μέχρι τώρα. Ο πρώτος στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Παναιτωλίου, ο δεύτερος στην ισοπαλία του περασμένου Σαββάτου με τον Αετό. Και τα δύο παιχνίδια ήταν εκτός έδρας.
Δύο γκολ και δύο σκόρερ έχει και το Καινούριο, τους Τσοπλάκο – Καρρόπουλο. Από δύο σκόρερ, έχοντας όμως σημειώσει περισσότερα γκολ, διαθέτουν ο Προμηθέας και ο Ηρακλής Αστακού. Πριν δέκα μέρες που αναμετρήθηκαν ο Μιχαλόπουλος είχε σημειώσει μέχρι τότε όλα τα γκολ του Προμηθέα και ο Γ. Μπαρμπαρούσης όλα τα γκολ του Ηρακλή. Σε εκείνο το ματς σκόραραν πάλι, αλλά για την ομάδα της Γαβρολίμνης σημείωσε (το τελευταίο) γκολ και ο Γερατσιάν, σπάζοντας το σερί του Μιχαλόπουλου που με τα δύο που είχε πετύχει νωρίτερα, έχει 6 συνολικά και είναι ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας.
Μια βδομάδα αργότερα, έχασε το σερί και ο Γ. Μπαρμπαρούσης. Στο Σαββατιάτικο παιχνίδι που έγινε στον Αστακό, ο Μιχάλης Κοντοζήσης πέτυχε το μοναδικό γκολ σε βάρος του Ναυπακτιακού και η ομάδα του πανηγύρισε την πρώτη φετινή της νίκη.
Στον παρακάτω πίνακα φαίνονται οι 14 παίκτες που έχουν σημειώσει από 2 γκολ και πάνω, ενώ υπάρχουν ακόμα 30 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν σκοράρει από μία φορά. Από τα 75 γκολ, ένα το σημείωσε ο Τσιλιπάνος του Αετού Σταμνάς σε βάρος της ομάδας του. Το αυτογκόλ ήρθε στον αγώνα του Αετού με τον Κεραυνό Γαβαλούς, στον οποίο η ομάδα της Μακρυνείας πανηγύρισε την πρώτη νίκη, πετυχαίνοντας ένα ακόμα στη συνέχεια. Και μάλιστα εκτός έδρας νίκη.
Μέχρι τώρα ένας ποδοσφαιριστής έχει σκοράρει περισσότερες από δύο φορές σε ένα ματς. Στο παιχνίδι της πρεμιέρας Αμφίλοχος – Όμηρος 0-4 ο νεαρός Αποστολίδης (φωτο) σημείωσε χατ-τρικ και “ξαναχτύπησε” στο Αγγελόκαστρο, όπου την 3η αγωνιστική σημείωσε άλλα δύο γκολ στη νίκη του Όμηρου επί του Αχελώου 0-2.
ΣΚΟΡΕΡ
ΑΑ Παίκτης Ομάδα Γκολ
 1 Μιχαλόπουλος Προμηθέας 6
2 Αλεξόπουλος Ατρόμητος Αντ. 5
3 Αποστολίδης Όμηρος Ν. 5
4 Καλαβρουζιώτης Θ. Ναυπακτιακός 4
5 Λαγός Όμηρος Ν. 4
6 Σκανιάς Ατρόμητος Αντ. 3
7 Μπαρμπαρούσης Γ. Ηρακλής Αστ. 3
8 Ψυχογιός Ναυπακτιακός 3
9 Χόντος Αετός Στ. 2
10 Παπαποστόλου Ατρόμητος Αντ. 2
11 Μωραΐτης Αχελώος Αγγ. 2
12 Μπούρδος Κεραυνός Γ. 2
13 Μπαλωμένος Ολυμπιακός Π. 2
14 Τσιφοπανόπουλος Όμηρος Ν. 2
Xρήστος Στούμπος-Εφημερίδα ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

www.agrinionews.gr 

24 Οκτ 2012

Επισημοποιήθηκε η συμφωνία της FIFA με τις εταιρίες για τα ''ηλεκτρονικά μάτια'' στο ποδοσφαιρικό τέρμα!

Ολοκληρώθηκε η συμφωνία μεταξύ της FIFA και των δύο εταιριών (GoalRef και Hawk-Eye) που θα αναλάβουν να τοποθετήσουν το ηλεκτρονικό μάτι στις γραμμές των τερμάτων.
Μία ιστορική ανατροπή στο χώρο του ποδοσφαίρου φέρνει η συμφωνία μεταξύ του Διεθνούς Συμβουλίου της FIFA (IFAB) και των δύο εταιριών GoalRef και το HawkEye.
Κάθε ομοσπονδία, κάθε διοργανώτρια θα έχει το δικαίωμα να επιλέξει οποιαδήποτε από τις εταιρείες έχουν την έγκριση της FIFA.
FIFA ανακοίνωσε πως υπέγραψε συμφωνίες για την αδειοδότηση των εταιρειών που θα παρέχουν τα συστήματα που θα χρησιμοποιούνται για τη «διαλεύκανση» φάσεων.

Η αγγλική ομοσπονδία υπολογίζει ότι στα μέσα της εφετινής περιόδου θα χρησιμοποιηθεί κάποιο σύστημα στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Όπως ανακοίνωσε μάλιστα ο γενικός γραμματέας της FIFA κ. Ζερόμ Βάλκε «στο παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων που θα διεξαχθεί τον Ιανουάριο στην Ιαπωνία θα δοκιμάσουμε και τα δύο συστήματα.
Οι αγώνες θα γίνουν σε δύο γήπεδα, οπότε θα δοκιμάσουμε και τα δύο. Όπως καταλαβαίνετε η χρήση τεχνολογίας γραμμής θα εφαρμοστεί και στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών και στο Μουντιάλ 2014 στη Βραζιλία».
Η FIFA να τονίσουμε επιτρέπει και σε άλλες εταιρείες να δημιουργήσουν ανάλογα συστήματα που θα πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις και όπως ανακοινώθηκε θα δίνει μονοετείς άδειες χρήσης.
Το κόστος ενός συστήματος κυμαίνεται από 150-250 χιλιάδες δολάρια, αλλά όπως είπε ο κ. Βάλκε «ένα καινούριο γήπεδο στοιχίζει αρκετά εκατομμύρια και το ποσό για την τοποθέτηση ενός τέτοιου συστήματος δεν ανεβάζει δραματικά το κόστος.
Αυτό στο οποίο επέμειναν οι άνθρωποι της FIFA ήταν ότι το σύστημα θα έχει βοηθητικό χαρακτήρα.
«Τα μηχανήματα μπορεί να χαλάσουν. Μπορεί η μπάλα να περάσει τη γραμμή και να μην ενεργοποιηθεί το σύστημα. Μπορεί να έχει χρησιμοποιήσει ένας παίκτης το χέρι του, μπορεί κάποιος να είναι οφσάιντ. Την τελική απόφαση θα την έχει πάντα ο διαιτητής».

23 Οκτ 2012

Η επιστολή της Παναιτωλοακαρναικής Κίνησης Αναγέννησης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου

Επιστολή προς όλα σωματεία και τους φορείς του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της ΕΠΣΝΑ έστειλε η ΠΑΝΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ επισημαίνοντας τις θέσεις της αλλά και κάνοντας κριτική στη διοίκηση της ΕΠΣΝΑ.
Η επιστολή:
Αρκετές φορές μέχρι σήμερα τονίσαμε εγγράφως τη διοικητική ανεπάρκεια της διοίκησης της ΕΠΣΝΑ, καθότι σ’ όλα τα επίπεδα το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η αδράνεια. Εμείς για να αφυπνίσουμε και να βοηθήσουμε τους αρμοδίους καταθέσαμε εγκαίρως και εγγράφως τις προτάσεις μας, με την προσδοκία ότι θα αναληφθούν εκ μέρους τους δημιουργικές πρωτοβουλίες. Μάταια όμως, αφού μέχρι σήμερα πέραν της διαχείρισης των πρωταθλημάτων, καμία στην κυριολεξία πρωτοβουλία ανάπτυξης του ποδοσφαίρου δεν αναλήφθηκε. Επομένως δεν γεννάται λόγος για σοβαρή άσκηση κριτικής στο έργο της διοίκησης της ΕΠΣΝΑ.
Μπορούμε όμως να επισημάνουμε πολλά και σοβαρά λάθη και σ’ αυτήν ακόμη τη διαχείριση των πρωταθλημάτων που αναγκαστικά γίνεται. Όπως:

22 Οκτ 2012

ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ 0 ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 3

Μπορούσε και νίκη ο Αμφίλοχος                                                 
Χωρίς να κάνει τη μεγάλη εμφάνιση, ο Αχελώος πήρε αυτό που ήθελε και σχετικά άνετα μέσα στην Αμφιλοχία. Οι φιλοξενούμενοι ήταν σοβαροί στην άμυνα, αξιοποίησαν τα πλεονεκτήματά τους στην επίθεση, κι αυτό ήταν όλο…
Εύκολα κι απλά ο Αχελώος ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ..................................0
ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ......3
Ο Αμφίλοχος προδόθηκε για άλλη μία φορά από τις επιθετικές του αδυναμίες, που του στέρησαν το γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Με τον Αχελώο να έχει σαφές προβάδισμα οι γηπεδούχοι έψαχναν την επιστροφή στο ματς, αλλά συχνά έπαιζαν άναρχα και αυτό κόστιζε.
Ο Καρίμπας λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ από νωρίς, στο 5΄, αλλά το σουτ σταμάτησε στο δοκάρι. Όμως στο 20΄και σε κομπίνα σε κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Μπούζα στο ύψος της περιοχής και αυτός με σουτ έγραψε το 0-1 για το Αγγελόκαστρο. Ότι και να σχεδίαζαν οι του Αμφίλοχου για την επανάληψη πήγε στράφι στο 44΄, που ο Μωραΐτης έκανε το 0-2 με σουτ. Με την έναρξη της επανάληψης ο ορεξάτος Στάθης Ζαλοκώστας διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Εύκολο απόγευμα για τους διαιτητές Διώτη, Ντζουροπάνο, Ροκοπάνο.

ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ (Κώστας Λιανός): Σιαπάτης, Παύλος, Λιανός, Καζάκος, Καβαλάρης, Στάμος, Ψωμοδότης, Λιόκαυτος, (27΄ λ.τ. Κιρόσιμος), Ευθυμίου(65΄Νάκας), Ράπτης, Μάνθος (70΄ Παπαλέξης).

ΑΧΕΛΩΟΣ (Τάσος Σπαής): Μπούτιβας, Κωνσταντίνου, Αριστόπουλος, Μπέτσικας, Κοκώνης Ε., Αλεξάκης (57΄ 57΄Κωστακιώτης), Μπούζας, Ζαλοκώστας Λ. (70' Γιαννιώτης), Ζαλοκώστας Ε., Καρίμπας (80' Προβίδας), Μωραΐτης.

Πηγή www.sportait.gr 

19 Οκτ 2012

H καλύτερη προσποίηση στην ιστορία του ποδοσφαίρου



Η μεγαλύτερη -ίσως- φάση του Πελέ παρόλο που δεν σκόραρε!

 

Στο καυτό θέμα για τον μεγαλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου, τον Πελέ φαίνεται να τον έχουμε ξεχάσει. Κι αυτό είναι άδικο...

Δείτε λοιπόν μια φάση από τα παλιά, ενδεικτική της ποδοσφαιρικής ευφυΐας του Πελέ και της απαράμιλλης έφεσής του στην προσποίηση.

Και το πλέον καταπληκτικό με το συγκεκριμένο στιγμιότυπο είναι ότι γράφτηκε στις χρυσές σελίδες του ποδοσφαίρου παρόλο που δεν κατέληξε τελικά σε γκολ!

Όχι ότι παίζει βέβαια κανένα ρόλο...

Στους ημιτελικούς λοιπόν του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1970, η Βραζιλία αντιμετώπιζε την Ουρουγουάη (την οποία και κέρδισε με 3-1). Το απόλυτο highlight του ματς ωστόσο ήταν η απίστευτη προσποίηση στον τερματοφύλακα της Ουρουγουάης Ladislao Mazurkiewicz. Απολαύστε...

 
από το χρήστη  



Ποδόσφαιρο, ένα... ανδρικό άθλημα; (photos)

fili0 spirospero.gr

Μπορεί το ποδόσφαιρο να θεωρείται... ανδρικό σπορ, ωστόσο αρκετές φορές οι ποδοσφαιριστές έχουν προσπαθήσει να μας πείσουν για το αντίθετο!

Είτε πρόκειται για... πλάκα, είτε για «πειράγματα», ακόμα και σε περιπτώσεις που οι παίκτες «ξεσπάνε» λόγω της υψηλής έντασης από τα παιχνίδια, αυτές τους ωθούν σε ανάλογες στιγμές, σαν και αυτή του Φρανκ Ριμπερί!

Κάποιος θα πει: «Και γιατί στη φυλή Walibri της κεντρικής Αυστραλίας οι άντρες χαιρετιούνται πιάνοντας ο ένας το πέος του άλλου;». «Γιατί είναι... φυλή στην κεντρική Αυστραλία!», είναι η απάντηση, πολύ απλά!

Εμείς σας παραθέτουμε κάποια παραδείγματα πασίγνωστων ποδοσφαιριστών που ήρθαν παρεξηγίσιμα... κοντά μεταξύ τους:

Ιμπραΐμοβιτς - Αμπάτε, Ιμπραΐμοβιτς - Πικέ Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς όπου και αν έπαιξε έκανε πράγματα και θαύματα! Στη Μπαρτσελόνα δεν καθιερώθηκε, λόγω του στυλ παιχνιδιού της, ωστόσο με τον Ζεράρ Πικέ ήρθε πολύ... κοντά! Στη Μίλαν, αντιθέτως, ήταν το Α και το Ω των «ροσονέρι». Εκεί έκανε αρκετά «κολλητή» παρέα με τον Κριστιάν Αμπάτε.
fili1fili2

































Σκόουλς - Γ. Νέβιλ Τη σεζόν 2009-10 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετώπιζε τη «συμπολίτισσα» Σίτι. Ο Πολ Σκόουλς έδωσε στην ομάδα του τη νίκη με κεφαλιά στο 93' (0-1) και ο Γκάρι Νέβιλ τον ευχαρίστησε με έναν... ιδιαίτερο τρόπο!
fili0















Ντεμπισί - Ζιρού Φλεβάρης του 2012 και η Γαλλία αντιμετώπιζε την Γερμανία σε φιλική αναμέτρηση ενόψει Euro 2012. Ο Ντεμπισί «σεβίρει» από δεξιά και ο Ζιρού τελειώνει τη φάση! Γιατί να μην είναι ευτυχισμένοι οι δύο ποδοσφαιριστές;
fili3
















Σμιθ - Κέλι Οι Άλαν Σμιθ και Γκάρι Κέλι ήταν από τα πρώτα «βιολιά» της Λιντς τη δεκαετία 1990-2000, έχοντας οδηγήσει την ομάδα τους σε πολλές επιτυχίες! Οι δυο τους είχαν το πάνω... χέρι και στα αποδυτήρια. Όπου - οι κακές γλώσσες λένε - ότι κανείς δεν τους ενοχλούσε όταν είχαν... ορέξεις!
fili4
















Μαραντόνα - Κανίγια Αν μη τι άλλο, οι Ντιέγκο Μαραντόνα και Κλαούντιο Κανίγια, ήταν δύο από τα μεγάλα αστέρια τόσο της Αργεντινής, όσο και της Μπόκα Τζούνιορς! Ο ένας... συμπλήρωνε τον άλλο! Τόσο εντός γηπέδου, όσο και εκτός (;). Πάντως στις χαρές και στις λύπες, ήταν μαζί!
fili5

















Τζέραρντ - Τσάβι Αλόνσο Τελικός του Champions League τη σεζόν 2005 στη Κωνσταντινούπολη. Η Λίβερπουλ επιστρέφει από την «κόλαση», αφού η Μίλαν την είχε ρίξει στο καναβάτσο και στα πέναλτι κερδίζει τον βαρύτιμο τίτλο! Η χαρά ατελείωτη και απερίγραπτη! Τέτοια επιτυχία είναι να τη μοιράζεσαι με φίλους!
fili6

17 Οκτ 2012

Νίκη-Χρυσάφι για την Ελλάδα

Στο χειρότερο της παιχνίδι στα προκριματικά του Μουντιάλ 2014 η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου πήρε τεράστια νίκη επί της Σλοβακίας με 1-0 και παραμένει φαβορί για πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Βραζιλίας. Με «σύμμαχο» την τύχη η «γαλανόλευκη» έφυγε με το «τρίποντο» από την βροχερή Μπρατισλάβα, χάρη στο γκολ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο 63΄ και, πλέον, με την Βοσνία, που νίκησε άνετα τη Λιθουανία με 3-0 οδηγούν την κούρσα στον 7ο όμιλο των προκριματικών μετά από τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ανήκε στην εθνική και σημειώθηκε στο 5΄ με το γυριστό σουτ του Κατσουράνη να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 11΄ ο Σιόβας δεν έπιασε την κεφαλιά όπως θα ήθελε μετά το φάουλ του Νίνη. Από το 15΄ και μετά η Σλοβακία πήρε τα ηνία του αγώνα, έφτασε δύο φορές πολύ κοντά στο γκολ και για περίπου 30 λεπτά ήταν η ομάδα που έβαλε τη μπάλα κάτω στο βαρύ από την βροχή τερέν και προσπάθησε από τα πλάγια και τον άξονα να φτάσει στο γκολ. Οι γηπεδούχοι πλησίασαν στην επιτυχία στο 38΄ με τον Χάμσικ να πιάνει το σουτ από εξαιρετική θέση και να στέλνει τη μπάλα άουτ. Τρία λεπτά μετά ο Τοροσίδης απέκρουσε στη γραμμή το σουτ του Χάμσικ, ενώ είχε προηγηθεί σωτήρια επέμβαση του Καρνέζη στο πλασέ του Μπρέζνανικ.

Εκτός από αυτή την φάση, η εθνική μας ομάδα δεν αντιμετώπισε άλλα προβλήματα, οι παίκτες πήγαιναν πρώτοι στη μπάλα και υπήρχε καλό μαρκάρισμα από τη μεσαία γραμμή και προς τον περιοχή του Καρνέζη. Στον τομέα της ανάπτυξης, όμως, δεν δούλεψε τίποτα καλά. Η μεσαία γραμμή με τους Τζιόλη, Κατσουράνη και Νίνη περιορίστηκε σε μεσοαμυντικό ρόλο και δεν βγήκαν πάσες προς Σαμαρά, Γκέκα, Σαλπιγγίδη, ενώ από τα άκρα δεν προωθήθηκαν καθόλου οι Σπυρόπουλος, Τοροσίδης. Το 0-0 του πρώτου μέρους βάσει της εικόνας των ομάδων αδικούσε τους Σλοβάκους...

«Υπνωτισμένη» μπήκε στο δεύτερο μέρος η εθνική μας ομάδα και το μόνο που έκαναν οι διεθνείς ήταν να παρακολουθούν τους αντιπάλους τους. Στο πρώτο 10λεπτο της επανάληψης οι Σλοβάκοι έφτασαν δύο φορές κοντά στο γκολ με τους Κούτσκα και Μπρέζνανικ, αλλά και πάλι δεν βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα. Η ελληνική ομάδα που δεν υπήρχε στο γήπεδο στην πρώτη αξιόλογη επιθετική της προσπάθεια στο ματς πέτυχε γκολ. Από εξαιρετική πάσα του Κατσουράνη, ο Σαλπιγγίδης στο πρώτο δοκάρι δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει από κοντά τον Κούτσιακ και να βάλει μπροστά την Ελλάδα στο 63΄. Το γκολ έδωσε μεγάλη ψυχολογική ώθηση στους διεθνείς μας, που κράτησαν τη μπάλα στα πόδια τους και έφτασαν στη νίκη, αν και στο 88΄ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Μπρέζνανικ.

Διαιτητής: Γουίλιαμ Κόλουμ (Σκοτία)
Κίτρινες: Σάπαρα, Χολόσκο, Μπρέζνανικ - Καρνέζης, Σαλπιγγίδης

Οι συνθέσεις:

ΣΛΟΒΑΚΙΑ (Μίχαλ Χιπ): Κούτσιακ, Ζαμπάβνικ, Σκρτελ, Σάλατα, Μπρέζνανικ, Πετσόφσκι, Κούτσκα (82΄ Γκουέντε), Σάπαρα, Χάμσικ, Στοχ (69΄ Βάις), Ντούρις (72΄ Χολόσκο)

ΕΛΛΑΔΑ (Φερνάντο Σάντος): Καρνέζης, Παπασταθόπουλος, Σιόβας (76΄ Φωτάκης), Τοροσίδης, Σπυρόπουλος, Τζιόλης, Κατσουράνης, Νίνης (66΄ Καραγκούνης), Σαμαράς, Σαλπιγγίδης, Γκέκας (59΄ Μήτρογλου).


www.express.gr 

16 Οκτ 2012

Διεθνη Γκολ και διπλά που πληρώνουν!

 Φιλάκια για... στοίχημα!
Τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου μας δίνουν πολλές ευκαιρίες για στοιχηματισμό, αλλά κρύβουν και παγίδες. Οπότε χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, αφού τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς.

Το olympiacos24.gr πιστό προς τους φίλους του, δίνει και σήμερα τις προβλέψεις του, σε μια 6αδα αγώνων.

Η Σερβία πείσμωσε απο την βαριά εντός έδρας ήττα με 3-0 απο το Βέλγιο και αναμένεται να επιβληθεί των Σκοπίων. Έτσι όπως πάει ο όμιλος, το συγκεκριμένο ματς είναι κομβικής σημασίας για τους Σέρβους, αν θέλουν να διατηρήσουν ελπίδες πρόκρισης.

Η Αγγλία πηγαίνει στην Πολωνία σε ένα δύσκολο παιχνίδι, στο πλαίσιο του 8ου ομίλου. Τα "λιοντάρια" έχουν 4 νίκες στα 5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους και αναμένεται να πάρουν μια ακόμα. Άλλωστε ότι απουσίες και αν έχουν πάντα παίρνουν αυτό που θέλουν εύκολα ή δυσκολα.

Ντέρμπι στον 4ο όμιλο με την Ρουμανία να υποδέχεται την Ολλανδία, έχοντας κάνει αμφότερες το 3 στα 3. Και οι δυο ομάδες σκοράρουν κατά βούληση γι αυτό και πάμε να ποντάρουμε στο GOAL.

Ένα ακόμα ντέρμπι με την Γερμανία να υποδέχεται την Σουηδία. Με νίκες έχουν ξεκινήσει και οι δυο, ενώ διαθέτουν και παίκτες που μπορούν εύκολα να σκοράρουν. Ποντάρουμε κι εδώ στο GOAL.

H Λευκορωσία υποδέχεται την Γεωργία, στο πλαίσιο του 9ου ομίλου. Οι γηπεδούχοι παρουσιάζουν αδυναμίες, ενώ οι αντίπαλοί τους σκοράρουν με το σταγονόμετρο. Γι αυτό και ρίχνουμε ενδιαφέρον στο Χ του πρώτου ημιχρόνου.

Πληγωμένη πηγαίνει η Ουρουγουάη στην εξόρμηση με την Βολιβία, μετά απο τα 3 γκολ που δέχθηκε στο ντέρμπι μίσους, απο την Αργεντινή. Το θέμα είναι ότι η παρέα του Φορλάν, έχει μόλις μια ισοπαλία, στα 3 τελευταία της ματς στα προκριματικά του Μουντιάλ 2014, στην ζώνη της Νοτίου Αμερικής και το ματς με την Βολιβία, απέκτησε τον χαρακτήρα του τελικού!

Η πρόταση


ΣΚΟΠΙΑ-ΣΕΡΒΙΑ 2 1,90
ΠΟΛΩΝΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ 2 1,85
ΡΟΥΜΑΝΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ GOAL 1,60
ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΣΟΥΗΔΙΑ GOAL 1,75
ΒΟΛΙΒΙΑ-ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ 2 2,45
ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ-ΓΕΩΡΓΙΑ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ 1,85

Μπορούμε να το παίξουμε και σύστημα 4-5-6.

Καλή μας τύχη!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ
www.olympiacos24.gr 

Συστήματα και Σχηματισμοί με 3 αμυντικούς.... Γράφει ο Νίκος Μιμηγιάννης

http://www.olatagoal.gr/
Γράφει ο Νίκος Μιμηγιάννης...

Τον τελευταίο καιρό παρατηρούμε ότι πολλές ομάδες στην Ευρώπη αλλά κυρίως στην Ιταλία χρησιμοποιούν συστήματα και σχηματισμούς με τρεις παίκτες στην αμυντική τους γραμμή. Η τοποθέτηση τριών αμυντικών μαζί με 1 ή 2 αμυντικά χαφ δημιουργεί ένα συμπαγές σύνολο σε ένα ευάλωτο χώρο που είναι ο άξονας προσφέροντας μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά

Επειδή όμως δεν καλύπτεται το πλάτος του γηπέδου οι πλάγιοι χαφ καλύπτουν και κλείνουν τους διαδρόμους στα πλάγια . Έτσι δημιουργείται ζώνη με 5 αμυντικούς. Αν ανατρέξουμε στο πρόσφατο παρελθόν μπορούμε να θυμηθούμε την Εθνική Ελλάδος με τον Ρεχαγκελ που αγωνίζονταν με 3-4-3. Η ομάδα όμως που πραγματικά εντυπωσίασε αγωνιζόμενη με 3 αμυντικούς σε σχηματισμό 3-4-3 σε ρόμβο ήταν ο Άγιαξ με προπονητή τον Φαν Γκααλ την 10ετια 1990-2000 κατακτώντας διηπειρωτικό κύπελλο- πρωταθλήματα- κύπελλα- super cup Ολλανδίας και Ευρώπης. Παρακάτω θα δούμε σε τρία στάδια τις βασικές τοποθετήσεις των παικτών σε ότι αφορά την συνεργασία αμυντικών και μέσων στην αμυντική λειτουργία με τρεις αμυντικούς.

Οι σημαντικότερες στιγμές της πορείας του Κριστιάνο Ρονάλντο

 Ο σούπερ σταρ της εθνικής Πορτογαλίας
Κάποιες φορές φαντάζει να τρέχει με 100 χλμ. την ώρα. Άλλες, τα σουτ του δείχνουν να πιάνουν ανάλογη ταχύτητα. Έχει ξεπεράσει προ πολλού τα 100 γκολ στην καριέρα του.

Ώρα είναι λοιπόν για τον Κριστιάνο Ρονάλντο να φτάσει σε τριψήφιο αριθμό και στις συμμετοχές με την εθνική του ομάδα…

Δείτε τις σημαντικότερες στιγμές της πορείας του διεθνούς μεσοεπιθετικού στην εθνική Πορτογαλίας...

Εννιά χρόνια έχουν περάσει από το ντεμπούτο του Κριστιάνο Ρονάλντο στην εθνική Πορτογαλίας.

Ήταν 20 Αυγούστου 2003, όταν ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι φώναξε τον 18χρόνο -τότε- μεσοεπιθετικό και τον έβαλε στη θέση του Λουίς Φίγκο σε ένα άκρως αντιεμπορικό φιλικό με το Καζακστάν εν όψει του Euro 2004.

Αν το σκεφτεί κανείς, τότε έγινε η παράδοση-παραλαβή στους Ίβηρες. Σε εκείνο το παιχνίδι ο Ρονάλντο δεν έκανε κάτι το εξαιρετικό, όμως ο προπονητής δήλωσε μετά στη συνέντευξη Τύπου: «Το πορτογαλικό ποδόσφαιρο βρήκε έναν παίκτη που μπορεί να στηριχθεί πάνω του για πολλά χρόνια».
ΕΔΩ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

15 Οκτ 2012

3-0 τον Αμφίλοχο o Ναυπακτιακός (φωτό)

11 Οκτ 2012

Η μεγαλύτερη σημαία στον κόσμο ανήκει στην... Ρίβερ Πλέιτ!

 
Αυτοί οι οπαδοί αγαπούν πραγματικά την ομάδα τους! Ο λόγος για τους φίλους της Ρίβερ Πλέιτ, που μπορεί να υποβιβάστηκε το 2011 στην δεύτερη κατηγορία της Αργεντινής, έφτιαξαν την μεγαλύτερη σημαία στον κόσμο, σύμφωνα βέβαια με τους ίδιους, αποκλειστικά για την αγαπημένη τους ομάδα.

Η σημαία που είναι στα χρώματα της ομάδας – κόκκινο και λευκό – έχει σημαντικές πιθανότητες να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, μιας και έχει μήκος 7.829 μέτρα!

Μάλιστα έκαναν και… περιφορά της σημαίας από το παλιό γήπεδο της ομάδας μέχρι το στάδιο «Μονουμεντάλ», στο Μπουένος Άιρες.
 
  


10 Οκτ 2012

Η Α' Κατηγορία...με λίγα λόγια

 
  • Η μοναδική ομάδα που δεν έχει παραβιαστεί το τέρμα της είναι ο Ομηρος Νεοχωρίου.
  • Καλύτερη επίθεση για τον Ατρόμητο Αντιρρίου που έχει σημειώσει 12 γκολ....τα 3 από αυτά στα χαρτιά  με τον Εθνικό Γουριάς
  • Μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό είναι ο Ηρακλής Αστακού ο οποίος έχει γνωρίσει 3 ήττες
  • Καλύτερη εκτός έδρας επίθεση για τον Ομηρο Νεοχωρίου με 6 γκολ
  • Το πρώτο τους γκολ, που τους έδωσε και τους πρώτους τους βαθμούς σημείωσαν την 3η αγωνιστική ο Δόξα Καινουρίου, ο Απόλλων Δοκιμίου και ο Αμφίλοχος
  • Ο Απόλλων Δοκιμίου δεν έχει σκοράρει ακόμη στην έδρα του. Το μοναδικό γκολ που σημείωσε ήταν για την προχθεσινή 3η αγωνιστική με το παναιτώλιο εκτός έδρας
  • Η ομάδα με την χειρότερη άμυνα σε εκτός έδρας παιχνίδια είναι ο Κεραυνός Γαβαλούς που δέχθηκε 6 γκολ σε 2 αναμετρήσεις. Τα 5 από αυτά την 3η αγωνιστική στο Αντίρριο και 1 στην 1η αγωνιστική στο Αγγελόκαστρο
  • Την πρώτη της νίκη πήρε η Δόξα Καινουρίου μέσα στην έδρα του Ηρακλή Αστακού αλλά έχει μόνο 1 βαθμό.....Η Δόξα άρχισε το πρωτάθληαμ από το -2
  • Οσα γκολ σημείωσε τόσα δέχθηκε. Ο λόγος για τον Προμηθέα Γαβρ/μνης με 4 γκολ υπέρ και 4 κατά.
  • Για την χειρότερη άμυνα εντός έδρας τον τίτλο διεκδικούν δύο ομάδες. Ο Αμφίλοχος και ο Ηρακλής Αστακού με παθητικό 5 γκολ.
  • Η ομάδα που δεν έχει σημειώσει γκολ εκτός έδρας είναι ο Αμφίλοχος
  • Στην 1η θέση το σκόρερ ο Αποστολίδης του Ομήρου.Σημείωσε 5 γκολ από τα 9 της ομάδας του
  • Τα γκολ του Προμηθέα είναι προσωπική υπόθεση του Μιχαλόπουλου. Εχει σηεμιώσει και τα 4 γκολ της ομάδας του.

8 Οκτ 2012

Μπορούσε και νίκη ο Αμφίλοχος..

ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ......1
ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ.1
Προηγήθηκε ο Αμφίλοχος του Τρικόρφου, όμως δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα ούτε και να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες στη συνέχεια, οπότε έμεινε στην ισοπαλία που του έδωσε τουλάχιστον το πρώτο βαθμό στο πρωτάθλημα.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και πιο επιθετικοί στο πρώτο ημίχρονο, όπου θα μπορούσαν και να «κλειδώσουν» τη νίκη, αφού στο 17΄ προηγήθηκαν με το εύστοχο πέναλτι του Λιανού που δόθηκε σε ανατροπή του Ευθυμίου από τον Μυλωνά. Το Τρίκορφο που πάλευε πλέον για την ισοφάριση, την πέτυχε στο 55΄με σουτ του έμπειρου Γιώργου Πετράκη μέσα από την περιοχή.
Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες σε όλο τα ματς με τους Μάνθο,
Ευθυμίου, Λιόκαυτο, Στάμο και στο 72΄ο πρώτος στάθηκε άτυχος σουτάροντας στο δοκάρι.
Οι διαιτητές Βαλλιάνος, Ασημάκης, Αντωνόπουλος ήταν άριστοι.

ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ (Κώστας Λιανός): Σιαπάτης, Παύλος, Λιανός, Ζαβιτσάνος, Καβαλάρης, Στάμος Ψωμοδότης (66΄ Κιρόσιμος), Λιόκαυτος, Ευθυμίου, Ράπτης (85΄Νάκας), Μάνθος.
Α.Ε. ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ (Μιχάλης Φλωρόπουλος): Φλωρόπουλος, Κυρίτσης Γ., Λάμπος (Κυρίτσης), Μυλωνάς Χ., Δημητρόπουλος, Κάκκος Γ., Γιαβρούτας Α. Ν., Γιαβρούτας Α.Κ., Δεδότσης, Πετράκης, Μυλωνάς Αθ. (65΄ Κουκούτσης).
Πηγή www.sportait.gr

1 Οκτ 2012

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ 2 ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ 0

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ..2
ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ.................................0
Αν και ο Προμηθέας κέρδισε χωρίς δυσκολίες τον Αμφίλοχο, εντούτοις πέτυχε το 2-0 στο τέλος και η αναμέτρηση κρατούσε ζωντανό το ενδιαφέρον. Φυσικός… αυτουργός ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Παναγιώτης Σαπάτης, ο οποίος με εντυπωσιακές και σωτήριες αποκρούσεις δεν επέτρεψε στον γηπεδούχο να «καθαρίσει» νωρίς το ματς και προφύλαξε την ομάδα του από βαρύ σκορ.
Πάντως υπήρχε αισθητή διαφορά δυναμικότητας και ενώ η ομάδα της Χάλκειας έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο, ο Αμφίλοχος βάζει μεγάλα ερωτηματικά για το μέλλον του στο φετινό πρωτάθλημα. Άξιο αναφοράς είναι και το ότι ο Μιχαλόπουλος που πέτυχε τα δύο γκολ, είναι μέχρι τώρα ο σκόρερ και των τεσσάρων τερμάτων της ομάδας του σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ήταν δε ο κορυφαίος του αγώνα.
Εύκολα έβγαλαν το παιχνίδι οι διαιτητές Βέλλιος, Πυλαρινός, Μυλωνάς.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα
5΄ Τετ α τετ ο Γερετσιάν, πέφτει και μπλοκάρει ο Σαπάτης.
21΄ Σουτ του Μιχαλόπουλου έξω από την περιοχή, ο Σαπάτης απλώνεται και αποκρούει στη δεξιά του γωνία και με δεύτερη προσπάθεια μπλοκάρει.
43΄ Ο Καλαβρουζιώτης βρίσκει το Μιχαλόπουλο που περνάει τη μπάλα πάνω από τον Σαπάτη, αλλά την τελευταία στιγμή την βρίσκει με το χέρι και τη στέλνει στο οριζόντιο δοκάρι.
44΄ Ατομική ενέργεια και σουτ του Δαδάνη, ο τερματοφύλακας του Αμφίλοχου το εξουδετερώνει.
52΄ ΓΚΟΛ!!! Μπαλιά του Ζέλιου στον Μιχαλόπουλο που γράφει το 1-0 με σουτ.
61΄ Ο Σαπάτης νικάει τον Καλαβρουζιώτη και παραχωρεί κόρνερ.
62΄ Σουτ από τον Γερετσιάν στο πέναλτι, ο Σαπάτης αποκρούει στη δεξιά γωνία.
64΄ Ο Μιχαλόπουλος σουτάρει λίγο πάνω απ’ την εστία.
74΄ Σουτ του Μάνθου, μπλοκάρει ο Τσακανίκας.
78΄ Ατομική ενέργεια του Μιχαλόπουλου, αποφεύγει τον Καβαλάρη και κάνει το πλασέ, αλλά ο Σαπάτης απέκρουσε πάλι.
85΄ Γυριστό σουτ του Νάκα, άουτ.
90΄ ΓΚΟΛ!!! Το 2-0, όταν ο Μιχαλόπουλος κάνει την ατομική προσπάθεια και το σουτ από δεξιά.


ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Ανδρέας Καλαβριζιώτης): Τσακανίκας, Μπαλαμπάνης (75΄ Τριώτης Γ.), Διαμαντόπουλος, Κλάδος, Δημητρόπουλος, Ζέλιος Κ., Μιχαλόπουλος, Δαδάνης Θωμ., Καλαβρουζιώτης, Γερετσιάν (72΄ Νεμποτάκης), Ντζελέπης (65΄ Γεωργίου).

ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ (Κώστας Λιανός): Σιαπάτης, Παύλος (66΄Ζαβιτσάνος), Λιανός, Καζάκος, Καβαλάρης (89΄ Μπουμπούλης), Στάμος Ψωμοδότης (66΄ Νάκας), Κιροσίμος, Ευθυμίου, Ράπτης, Μάνθος.

Ανταπόκριση: Γιώργος Μπανιάς
www.sportait.gr 

ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ

PHOTOS