15 Οκτ 2018

Το βιβλίο του Παναγιώτη Τριανταφύλλη: «Αμφιλοχία(ς) Αμφίλοχος, μία πόλη, ένας θρύλος», σύντομα κοντά μας

Το βιβλίο του Παναγιώτη Τριανταφύλλη: «Αμφιλοχία(ς) Αμφίλοχος, μία πόλη, ένας θρύλος», σύντομα κοντά μαςΕκδόθηκε το βιβλίο του Παναγιώτη Τριανταφύλλη «Αμφιλοχία(ς) Αμφίλοχος, μία πόλη, ένας θρύλος», που αποτελεί μια ευχάριστη περιπλάνηση στον κόσμο του Αμφιλοχιώτικου αθλητισμού. Στο βιβλίο παρελαύνουν μορφές, φωτογραφίες ρετρό και γεγονότα, που καλύπτουν 92 χρόνια πορείας στο χρόνο του Αμφιλόχου, αλλά και της ζωής στην Αμφιλοχία, τον αιώνα που πέρασε.
Μέσα από τις 240 σελίδες του βιβλίου, ρίχνουμε ματιές στην Αμφιλοχία που έφυγε και στην καθημερινότητα της πόλης. Κοινωνία και Αμφίλοχος, συνυφασμένες έννοιες.
Ο συγγραφέας, μέσα από μία πολύχρονη έρευνα, ανασυστήνει τους μεγάλους σταθμούς της ομάδας, ρίχνει ματιές στη ζωή στον τόπο, ξετυλίγοντας και αποτυπώνοντας στο χαρτί, σαν ζωντανό ημερολόγιο.
Σύντομα θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου από τον συγγραφέα, σε ένα νοσταλγικό ταξίδι στο χώρο και το χρόνο του Αμφιλοχιώτικου αθλητισμού. Ένα ταξίδι που αρχίζει το μακρινό 1926 και φτάνει μέχρι τις μέρες μας.

 Πηγή ανάρτησης: e-maistros.gr

PHOTOS