31 Αυγ 2011

Χάθηκε ο Πελέκης

Δεν καρποφόρησαν τελικά οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Αμφίλοχο και Κώστα Πελέκη. Ενώ όλα έδειχναν ότι είναι κοντά σε συμφωνία στην μέση μπήκε πρόταση για τον ποδοσφαιριστή από ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας με αποτέλεσμα οι επαφές να παγώσουν.
Ο Αμφίλοχος αύριο θα δώσει φιλικό παιχνίδι στην Φιλιππιάδα με τον τοπικό Εθνικό ενώ την Κυριακή θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα την ΑΕΜ στην Αμφιλοχία.

28 Αυγ 2011

Κοντά σε συμφωνία με Κώστα Πελέκη ο Αμφίλοχος

Πολύ κοντά στην απόκτηση του μέσου Κώστα Πελέκη (φωτο με την μπαλα)  είναι ο Αμφίλοχος. Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επαφές που έχουν  οι δύο πλευρές είναι σε καλό δρόμο.
Ο Πελέκης είναι γεννηθείς στις 24/4/1979 και έχει αγωνιστεί σε Ηφαιστο Αγρινίου, Ελαιόφυτο, Παναιτωλικό, Αναγέννηση Αρτας, Πανηλειακό, Αιολικό, Ρόδο και Παναιγειάλιο.
 

27 Αυγ 2011

Μιλάει με Νταλαπέρα ο Αμφίλοχος

Τα τελευταία κομμάτια του παζλ για τη νέα αγωνιστική περίοδο προσπαθεί να προσθέσει στο ρόστερ του ο Αμφίλοχος. Οι ιθύνοντες την ομάδα, βρίσκονται καθημερινά σε επαφές με ποδοσφαιριστές που είναι στην μεταγραφική λίστα, προκειμένου να διαπιστώσουν τις προθέσεις τους. Ενα από τα ονόματα που ακούγεται για την θέση του αμυντικού χαφ είναι του Νταλαπέρα ενώ η διοίκηση μιλάει και με έναν κεντρικό αμυντικό.

25 Αυγ 2011

Παλαίμαχοι ΠΑΟΚ vs Παλαίμαχοι ΑΜΦΙΛΟΧΟΥ


VS
Φιλικο παιχνιδι παλαιμαχων θα διεξαχθει στις 3/9/2011 στο Δημοτικο σταδιο Αμφιλοχιας μεταξυ του Αμφιλοχου και ΠΑΟΚ Θεσ/κης.

Στην ομάδα παλαιμάχων του ΠΑΟΚ αγωνίζονται οι Φραντζέσκος, Μαραγκός, Μαυρέας, Λαγωνίδης, Μπορμπόκης, Μαλιούφας, Αλεξανδρίδης, Πουρλιοτόπουλος, Ασλανίδης, Καπετανόπουλος, Δερμιτζάκης, Μήτογλου κ.α.

24 Αυγ 2011

Νίκη 1-2 εκτός έδρας στήν Άρτα τήν Φιλοθέη ο Αμφίλοχος

Νικητης εφυγε απο την Αρτα και την Φιλοθεη η ομαδα του Αμφιλοχου με 1-2 με τα τερματα για την ομαδα μας πετυχαν οι Τσουνης και Μανθος

Κοντά σε συμφωνία με έμπειρο κεντρικό αμυντικό . Φιλικό με Φιλοθέη

Φιλικό με την Φιλοθέη Αρτας εκτός έδρας περιλαμβάνει το σημερινο  (Τετάρτη) πρόγραμμα του Αμφίλοχου.
Πληροφορίες του "όλα τα γκόλ" αναφέρουν ότι  ο Αμφίλοχος είναι πολύ κοντά στην απόκτηση ενός έμπειρου....... κεντρικού αμυντικού με θητεία σε ομάδα της Γ' Εθνικής και απομένουν λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί η μεταγραφή του.
Στις προπονήσεις της ομάδας τις τελευταίες ημέρες δοκιμάζεται ένας τερματοφύλακας και ένας κεντρικός αμυντικός.
 

21 Αυγ 2011

"Κλείνει" το ρόστερ. Σε σχολή προπονητών ο Μιμιγιάννης

Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα κλείσει το ρόστερ του ο Αμφίλοχος με την απόκτηση του αμυντικού χαφ και του κεντρικού αμυντικού.
 
Από αύριο και μέχρι τις  3 Σεπτεμβρίου η ομάδα θα προπονείται υπό τις οδηγίες του Αντώνη Τσάτσου καθώς ο Νίκος Μιμιγιάννης (φωτό)  θα βρίκσεται στην Θεσσαλονίκη σε σχολή προπονητών για να αποκτήσει το δίπλωμα προπονητή ΟΥΕΦΑ Α.
 
 
 
 
 

Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Με 12 ομάδες ο 5ος Ομιλος. Μεσοπόταμος, Αστ. Παραποτάμου και Αστέρας Ρόκκα, δεν δήλωσαν συμμετοχή

Αυτό για το οποίο οι περισσότεροι έκαναν λόγο, πραγματοποιήθηκε. Όσοι ασχολούνται με το χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου, κατάλαβαν νωρίς ότι φέτος θα υπάρχουν αρκετές ομάδες οι οποίες δεν θα δηλώσουν καν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής για την σεζόν 2011-2012, αφού η οικονομική κρίση που έχει "τσακίσει" όλους ανα το κόσμο, ήταν αδύνατον να μην επιρεάσει το ποδόσφαιρο.
Έτσι λοιπόν, στο 5ο όμιλο, που ήταν να παρουν μέρος(σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα), 15 ομάδες, θα πάρουν μέρος 12, αφού ο Μεσοπόταμος και ο Αστέρας Ρόκκα, δεν κατάφεραν να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012. Δηλάδη, το "τρένο", της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Πρέβεζας - Λευκάδας, δεν μπόρεσε να πληρώσει το παράβολο των 500ε. Η ομάδα που πέρυσι τερμάτισε 3η, ισόβαθμη με την 2η στους 53 βαθμούς στον 5ο όμιλο, δεν ανταπεξήλθε στις υποχρεώσεις της. Ενώ, και ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Θεσπρωτίας, Αστέρας Παραποτάμου, παρά των αγώνα που έκαναν, δεν κατάφερε να δηλώση συμμετοχή.

Επομένως, οι ομάδες που θα μπούν στην κληρωτίδα για την νέα σεζόν, θα είναι ο Οδυσσέας Νυδριού, ο Πας Πρέβεζας, ο Εθνικός Φλιππιάδας, ο Θεσπρωτός, ο Όλυμπος Κέρκυρας, η Κασσιώπη, ο Αμφίλοχος, το Μεσολόγγι, η Ναύπακτος, η Κόνιτσα, η Φιλοθέη και η Όμόνοια Πέτρας
 http://www.lefkadasportnews.gr

15 Αυγ 2011

Τά επόμενα φιλικά τού Αμφίλοχου

17/8 Εθνικός Γουριάς - Αμφίλοχος (γήπεδο Νεοχωρίου)
20/8 Απόλλων Θέρμου - Αμφίλοχος
24/8 Φιλοθέη Αρτας - Αμφίλοχος
27/8 Αμφίλοχος - Φιλοθέη Αρτας
31/8 Εθνικός Φιλιππιάδας - Αμφίλοχος
7/9 Σούπερ Καπ

14 Αυγ 2011

Φιλική ήττα τού Αμφίλοχου από τόν Όμηρο Νεοχωρίου

Με 4-1 ηττήθηκε ο Αμφίλοχος στο χθεσινό φιλικό που έδωσε στο Νεοχωρι με τον τοπικό Όμηρο.
Βέβαια ο προπονητής και οι άνθρωποι της ομάδας δεν ανησυχούν, αφού η προετοιμασία της ομάδας βρίσκεται στο αρχικό στάδιο της και το πρωτάθλημα αρχίζει σε ενάμιση περίπου μήνα.
Ο προπονητής μας κύριος Μιμηγιαννης έδωσε χρόνο σε όλους τους παίχτες αφού τους μοίρασε από ένα ημίχρονο.
Για την ιστορία Ο Όμηρος προηγήθηκε  με 3-0 με δύο (2) γκολ του Καρατζογιάννη Δ. και ένα (1) του Αποστολίδη που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Με την έναρξη της επανάληψης ο Αμφίλοχος μείωσε σε 3-1 με τον Αγγέλη για να κλείσει το σκορ ο Τρικαλινός σημειώνοντας το τέταρτο (4) γκολ της ομάδας του.




4 Αυγ 2011

Ανεβάζουν ρυθμούς στον Αμφίλοχο

Ανεβάζουν ρυθμούς μέρα με τη μέρα οι προπονήσιες του Αμφίλοχου. Οι ποδοσφαιριστές γυμνάζονται υπό την καθοδήγηση του προπονητή Νικου Μιμιγιάννη (φωτό) και εκτός της δουλειάς που γίνεται στην φυσική κατάσταση και των ασκήσεων με μπάλα κάνουν και μάθημα τακτικής με Η/Υ σε προτζέκορα σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα.
 
Το ρόστερ της ομάδας δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί και οι διοικούντες σε συνεργασία με τον προπονητή εξετάζουν περιπτώσεις για την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ, ενός κκεντρικού αμυντικού και δύο νεραών σε ηλικία ποδοσφαιριστών.
 

PHOTOS