21 Αυγ 2011

Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Με 12 ομάδες ο 5ος Ομιλος. Μεσοπόταμος, Αστ. Παραποτάμου και Αστέρας Ρόκκα, δεν δήλωσαν συμμετοχή

Αυτό για το οποίο οι περισσότεροι έκαναν λόγο, πραγματοποιήθηκε. Όσοι ασχολούνται με το χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου, κατάλαβαν νωρίς ότι φέτος θα υπάρχουν αρκετές ομάδες οι οποίες δεν θα δηλώσουν καν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής για την σεζόν 2011-2012, αφού η οικονομική κρίση που έχει "τσακίσει" όλους ανα το κόσμο, ήταν αδύνατον να μην επιρεάσει το ποδόσφαιρο.
Έτσι λοιπόν, στο 5ο όμιλο, που ήταν να παρουν μέρος(σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα), 15 ομάδες, θα πάρουν μέρος 12, αφού ο Μεσοπόταμος και ο Αστέρας Ρόκκα, δεν κατάφεραν να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012. Δηλάδη, το "τρένο", της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Πρέβεζας - Λευκάδας, δεν μπόρεσε να πληρώσει το παράβολο των 500ε. Η ομάδα που πέρυσι τερμάτισε 3η, ισόβαθμη με την 2η στους 53 βαθμούς στον 5ο όμιλο, δεν ανταπεξήλθε στις υποχρεώσεις της. Ενώ, και ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Θεσπρωτίας, Αστέρας Παραποτάμου, παρά των αγώνα που έκαναν, δεν κατάφερε να δηλώση συμμετοχή.

Επομένως, οι ομάδες που θα μπούν στην κληρωτίδα για την νέα σεζόν, θα είναι ο Οδυσσέας Νυδριού, ο Πας Πρέβεζας, ο Εθνικός Φλιππιάδας, ο Θεσπρωτός, ο Όλυμπος Κέρκυρας, η Κασσιώπη, ο Αμφίλοχος, το Μεσολόγγι, η Ναύπακτος, η Κόνιτσα, η Φιλοθέη και η Όμόνοια Πέτρας
 http://www.lefkadasportnews.gr

PHOTOS