9 Ιουν 2018

Συλλυπητήρια ανακοίνωση Νέου Αμφίλοχου


Το διοικητικό Συμβούλιο, το τεχνικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές και όλη η οικογένεια του Νέου Αμφίλοχου εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στον ποδοσφαιριστή Αποστόλη Τσιούνη για το θάνατο του πατέρα του.

6 Ιουν 2018

Νέος Αμφίλοχος: Το όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του!

Φωτογραφία του Εθελοντική Ομάδα Αμφιλοχίας.
Εθελοντική Ομάδα Αμφιλοχίας
Μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία του έγραψε ο νέος Αμφίλοχος και μέσα σε πολύ καλό κλίμα το όμορφο ταξίδι ολοκληρώθηκε με μια πετυχημένη χρονιά καθώς μετά από πολλά χρόνια συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής τερματίζοντας στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με εντυπωσιακές εμφανίσεις προσφέροντας πλούσιο θέαμα στους φιλάθλους με 15 νίκες 2 ισοπαλίες και 7 ήττες. έχοντας την καλύτερη επίθεση με 45 γκολ και με πρώτο σκόρερ του 3ου ομίλου τον Αποστόλη Τσούνη με 15 γκολ 5 στο Κύπελλο ερασιτεχνών και 2 στο Κύπελλο ΕΠΣΝ Αιτωλοακαρνανίας.

Το όμορφο ταξίδι ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2017 με την προετοιμασία στο Δημοτικό στάδιο Αμφιλοχίας και στις 13/8 έδωσε τον πρώτο του φιλικό αγώνα με τον Σκουφά Κομποτίου επικρατώντας με 2-0 στο Δημοτικό Στάδιο Αμφιλοχίας.Τα υπόλοιπα αποτελέσματα φιλικών προετοιμασίας

2 Ιουν 2018

Αποχαιρετιστήρια γιορτή των Τμημάτων Υποδομής του Νέου Αμφίλοχου


Ο Νέος Αμφίλοχος προσκαλεί όλους τους γονείς να παρευρεθούν στην αποχαιρετιστήρια γιορτή των τμημάτων υποδομής του Νέου Αμφίλοχου την Κυριακή  3 Ιουνίου και ώρα 10 π.μ στο Δημοτικό στάδιο Αμφιλοχίας.
Στην γιορτή θα παρευρεθεί η παιδική ομάδα Καναρίνια Αγρινίου  και θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας με τα αντίστοιχα τμήματα .
Στο τέλος θα βραβευθούν για την συμμετοχή τους τα παιδιά των ακαδημιών με κύπελλα και αντίστοιχους επαίνους.
Ο Νέος Αμφίλοχος για πρώτη φορά φέτος λειτούργησε 4 Τμήματα junior -projunior -mpampini -παιδικό αριθμώντας περίπου 70 παιδιά.
Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι.
 
Ο πρόεδρος 
και το Δ.Σ 
του Νέου Αμφιλόχου.

PHOTOS