27 Ιουν 2015

Μεγαλώνουν οι μεταγραφικές περίοδοι

Μεγαλώνουν οι μεταγραφικές περίοδοι
Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Ε.Π.Ο. δόθηκε το καθεστώς των μεταγραφών που θα ισχύσει για την νέα αγωνιστική περίοδο 2015-2016. Στα αξιοσημείωτα  ότι διευρύνθηκαν οι μεταγραφικές περίοδοι και ότι δεν θα ισχύσουν οι αλλαγές που είχαν προταθεί και είχαμε δημοσιεύσει για Δελτία ορισμένης χρονικής διάρκειας κι αυτό που φημολογούνταν για επιπλέον παράβολα και κόστη για τις ομάδες.
Οι  μεταγραφικές περίοδοι που ισχύουν από φέτος έχουν ως εξής:
ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ: Από 1η Ιουλίου έως 31η Οκτωβρίου & από 1η Ιανουαρίου έως 28ηΦεβρουαρίου
ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΕΣ: Από 1η Σεπτεμβρίου έως 31η Οκτωβρίου & από 1η Ιανουαρίου έως 31ηΜαρτίου
ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΕΣ: Από 1η Ιουλίου έως 31η Αυγούστου & από 1η Ιανουαρίου έως 31η Ιανουαρίου
ΑΠΟΔEΣΜΕΥΣΕΙΣ: Από 1η Ιουλίου έως και 31η Ιουλίου & 1η Σεπτεμβρίου έως 30η Σεπτεμβρίου & 1η Ιανουαρίου έως 30η Ιανουαρίου
ΠΡΩΤΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Από 1η Οκτωβρίου έως 30η Νοεμβρίου & από 1η Μαρτίου έως 31ηΜαρτiου
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ: Από 1η Ιουλίου έως 31η Αυγούστου & από 1η Ιανουαρίου έως 31 Ιανουαρίου
Διπλάσιες ομάδες θα ανεβαίνουν στην Γ΄Εθνική 

25 Ιουν 2015

Με Νίκο Μιμιγιάννη στον πάγκο του ο Αμφίλοχος!!!!!!

 Νίκος Μιμιγιάννης
Με τον Νίκο Μιμιγιάννη στον πάγκο του θα πορευτεί ο Αμφίλοχος τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας. 

Οι δύο πλευρές ήταν σε επαφές εδώ και αρκετό καιρό και συμφώνησαν σε όλα καθώς υπήρξε ταύτιση απόψεων. 
Ο Νίκος Μιμιγιάννης ήταν ξανά στον πάγκο της ομάδας του Αμφίλοχου όπου μέσα σε τέσσερα χρόνια γνώρισε διαδοχικές ανόδους και από το πρωτάθλημα της Γ' κατηγορίας έφτασε μέχρι τη Δ' Εθνική. 
Την περσινή περίοδο κάθισε στον πάγκο της Δόξας Καινουρίου και της Φλόγας Παλαιομάνινας.
Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών κάνει γνωστούς και τους στόχους της ομάδας οι οποίοι θα είναι πρωταγωνιστικοί. Πηγή
 
Να ευχηθούμε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και στον Νίκο και στην Ομάδα...

17 Ιουν 2015

Το νέο ΔΣ του Αμφίλοχου.

 
Σας γνωρίζουμε ότι την 16η Ιουνίου 2015 συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Δ.Σ. του Γ.Φ.Σ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ το οποίο εκλέχθηκε με απόφαση της  Γενικής Συνέλευσης , η Σύνθεση του οποίου έχει ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Ζαβoγιάννης Οδυσσέας
Α'Αντιπρόεδρος: Κακαρούνας Αθανάσιος
Β' Αντιπρόεδρος: Μπίνας Χρήστος
Γενικός Γραμματέας: Κουτρομάνος Ευστάθιος
Γενικοί Αρχηγοί: Σμεραϊδος Νικόλαoς, Χαρδαλιάς Κωνσταντίνος
Ταμίας: Λούντζης Μάνθος
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Γκούβας Γεώργιος
Έφορος Υλικού: Μαλτέζος Ιωάννης
Ειδικός Γραμματέας: Ρούλιας Γεώργιος
Μέλη: Βούλγαρης Παναγιώτης, Νταρλαγιάννης  Απόστολος,  Μαλτέζος Κωνσταντίνος, Καρδούτσος Γεώργιος

Από σήμερα αρχίζει ο σχεδιασμός της ομάδας για την νέα σεζόν με το θέμα του νέου προπονητή να είναι στην κορυφή που μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει κλείσει..

8 Ιουν 2015

Πρόσκληση σε Γενική συνέλευση του Αμφίλοχου το Σάββατο 13 Ιουνίου.

Το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015 στις 19:30 μ.μ στην αίθουσα του Δημαρχείου καλούνται τα μέλη του συλλόγου για Γενική Συνέλευση και ανάδειξη νέου Δ.Σ

7 Ιουν 2015

Γ.Φ.Σ Αμφίλοχος - ΑνακοίνωσηΤο Δ.Σ του Αμφίλοχου κατόπιν συνεδριάσεως αποφάσισε ομόφωνα να απορρίψει την πρόταση του κυρίου Μάρκου Φουρλάνη για την συμμετοχή του στα κοινά του Συλλόγου.


Με τιμή Το Δ.Σ.

4 Ιουν 2015

Αμφίλοχος: Επιφυλακτικοί για την πρόταση

 
Μετά από δυο σεζόν στην Β κατηγορία ο Αμφίλοχος επέστρεψε στην φυσική του θέση που είναι η κορυφαία κατηγορία της Αιτ/νιας. 
Με σωστό προγραμματισμό , αλλά και με αξιοποίηση των πολλών ταλέντων της περιοχής  η διοίκηση της ομάδας κατάφερε με σχετικά μικρό κόστος να πάρει το πρωτάθλημα μέσα από ένα δυνατό ανταγωνισμό από αρκετά ισχυρές ομάδες.(Αμβρακικός Λουτρού, Ηρακλής Αστακού,  Α.Ε  Βάλτου).
Τις προηγούμενες μέρες ήρθε στους ανθρώπους της ομάδας πρόταση από τοπικό επιχειρηματία που ήδη ασχολείται με το τοπικό ποδόσφαιρο και είναι πρόεδρος ομάδας κατώτερης κατηγορίας ώστε να μπει στην  διοίκηση και να προσφέρει. Τις επόμενες μέρες θα υπάρξει Δ.Σ έτσι ώστε να ξεκαθαριστεί η θέση των ανθρώπων της διοίκησης  στην πρόταση που δέχτηκαν.
Πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι ο πρόεδρος της ομάδας κος Οδυσσέας Ζαβογιάννης είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικός να δεχτεί την πρόταση καθώς θέλει να διατηρήσει το υπάρχων μοντέλο διοίκησης έχοντας χαμηλό προφίλ , αλλά και μπατζετ μιας και στόχος της ομάδας δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο την δεδομένη στιγμή από μια καλή παρουσία στην κατηγορία .
 Άλλωστε πολλά και μάλιστα πολύ πρόσφατα είναι τα παραδείγματα  όπου ομάδες ανέβηκαν τρένο στην κορυφή όμως το μέλλον τους πλέον είναι εξαιρετικά αβέβαιο.
Γ.Μ.www.agriniopress.gr

2 Ιουν 2015

Οι νέες Σχολές Προπονητών ΕΠΟ

Οι νέες Σχολές Προπονητών ΕΠΟ (update 25/05/2014) 
ΝΕΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ - ΕΠΟ
Νέες Σχολές Προπονητών ανακοίνωσε το Εκπαιδευτικό Συμβούλιο της ΕΠΟ αναφορικά με τους προπονητές που επιθυμούν να αποκτήσουν το πτυχίο UEFA Α', Β' C' και pro. Συγκεκριμένα, οι σχολές θα λειτουργήσουν ως εξής:

Λειτουργία σχολής επανεξέτασης προπονητών κατηγορίας UEFA-Α και UEFA-B στη Λιβαδειά από 26/08 έως 28/08/2015 (τηλ. επικοινωνίας Ε.Π.Σ. Βοιωτίας 22610 22992).

Λειτουργία σχολής επανεξέτασης προπονητών κατηγορίας UEFA-Α και UEFA-B στην Κοζάνη από 01/12 έως 03/15/2015 (τηλ. επικοινωνίας Ε.Π.Σ. Κοζάνης 24610 34671).

Λειτουργία 5ης Σχολής Προπονητών κατηγορίας UEFA-PRO 2η φάση στη Ρόδο από 15/6 έως 4/7/2015.
Δικαίωμα και υποχρέωση έχουν όσοι προπονητές παρακολούθησαν την 1η φάση της 5ης σχολής UEFA-PRO (τηλ. επικοινωνίας Ε.Π.Ο. 21-0-9306023).