4 Ιουν 2015

Αμφίλοχος: Επιφυλακτικοί για την πρόταση

 
Μετά από δυο σεζόν στην Β κατηγορία ο Αμφίλοχος επέστρεψε στην φυσική του θέση που είναι η κορυφαία κατηγορία της Αιτ/νιας. 
Με σωστό προγραμματισμό , αλλά και με αξιοποίηση των πολλών ταλέντων της περιοχής  η διοίκηση της ομάδας κατάφερε με σχετικά μικρό κόστος να πάρει το πρωτάθλημα μέσα από ένα δυνατό ανταγωνισμό από αρκετά ισχυρές ομάδες.(Αμβρακικός Λουτρού, Ηρακλής Αστακού,  Α.Ε  Βάλτου).
Τις προηγούμενες μέρες ήρθε στους ανθρώπους της ομάδας πρόταση από τοπικό επιχειρηματία που ήδη ασχολείται με το τοπικό ποδόσφαιρο και είναι πρόεδρος ομάδας κατώτερης κατηγορίας ώστε να μπει στην  διοίκηση και να προσφέρει. Τις επόμενες μέρες θα υπάρξει Δ.Σ έτσι ώστε να ξεκαθαριστεί η θέση των ανθρώπων της διοίκησης  στην πρόταση που δέχτηκαν.
Πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι ο πρόεδρος της ομάδας κος Οδυσσέας Ζαβογιάννης είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικός να δεχτεί την πρόταση καθώς θέλει να διατηρήσει το υπάρχων μοντέλο διοίκησης έχοντας χαμηλό προφίλ , αλλά και μπατζετ μιας και στόχος της ομάδας δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο την δεδομένη στιγμή από μια καλή παρουσία στην κατηγορία .
 Άλλωστε πολλά και μάλιστα πολύ πρόσφατα είναι τα παραδείγματα  όπου ομάδες ανέβηκαν τρένο στην κορυφή όμως το μέλλον τους πλέον είναι εξαιρετικά αβέβαιο.
Γ.Μ.www.agriniopress.gr

PHOTOS