22 Μαΐ 2013

Μια συλλογή από τα πιο επώδυνα (απολύτως) ανδρικά ατυχήματα (video)

Mόνο ένας άντρας μπορεί να καταλάβει τον πόνο
Είναι από τα βίντεο που απευθύνονται αποκλειστικά για άντρες. Άτυχες στιγμές που προκαλούν πόνο τεράστιο. Πόνο ανυπέρβλητο. Εκεί που χάνεις για λίγο το φως σου. Το μόνο που ευχόμαστε είναι τα θύματα να μην είχαν μόνιμες βλάβες.
kamarinia.gr 

Αμφίλοχος (pics)


21 Μαΐ 2013

Camp Προπόνησης Τερματοφυλάκων από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας

goalkeeper
Camp Προπόνησης Τερματοφυλάκων διοργανώνει η ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας για την εξέλιξη και την βελτίωση ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στη θέση του τερματοφύλακα.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ειδικευμένες προπονήσεις για τερματοφύλακες, με βασικό εκπαιδευτή προπονητή τον πτυχιούχο ΤΕΦΑΑ, διπλωματούχο προπονητή UEFA A και πιστοποιημένο προπονητή τερματοφυλάκων της σχολής FIFA, Ασπρογέρακα Γιώργο.
  1. Group ηλικίες 10-15 ετών
  2. Group ηλικίες 16-22 ετών
Έναρξη προπονήσεων Παρασκευή 14/6/2013 ώρα 7.00 μμ στο Ενωσιακό γήπεδο ‘ Θ. Πασιόπουλος ‘ στο Μεσολόγγι.
Η εξιδίκευση των προπονήσεων θα περιλαμβάνει:
Προθέρμανση, Φυσική κατάσταση, Δύναμη, Τεχνική (πόδια – χέρια), Αντίδραση, Εξόδους, Τοποθέτηση τερματοφύλακα, Τακτική, Κανονισμός Διαιτησίας, Πρόληψη – θεραπεία τραυματισμών, Α’ Βοήθειες (Εισηγήτρια Καραβασίλη Αλεξάνδρα Αθλίατρος), Αποκατάσταση τραυματισμών (Εισηγητής Αμάραντος Αναστάσιος Φυσικοθεραπευτής), Προπόνηση – Επίδειξη από διεθνή τερματοφύλακα – προπονητή.
Παράβολο συμμετοχής 80 ευρώ (μπορεί να κατατεθεί στον με αριθμό 5161-031401-366 λογαριασμό της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ή στα γραφεία της Ενώσεως).
Δηλώσεις συμμετοχής έως Τρίτη 11 Ιουνίου 2013
Περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία της Ένωσης (Χαριλάου Τρικούπη 43, Μεσολόγγι) ή:
τηλ: 2631028884
φαξ: 2631025333
web site: www.epsaitol.gr
email: hff@otenet.gr

agriniovoice.gr 

5 Μαΐ 2013

Διαιτητής νεκρός γιατί... έβγαλε κίτρινη κάρτα σε νεαρό παίκτη


Άφωνη έχει μείνει η κοινή γνώμη των ΗΠΑ από το θάνατο 46χρονου διαιτητήποδοσφαίρου, που πέθανε μετά από χτύπημα που δέχτηκε από 17χρονοποδοσφαιριστή εξαιτίας μιας κίτρινηςκάρτας
Θύμα ο 46χρονος Ρικάρντο Πορτίγιο,διαιτητής ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.Το περασμένο Σαββατοκύριακο διαιτήτευε αγώνα στο....Μάρεϊ της Γιούτα. 
Σε μια φάση, σφύριξε φάουλ εις βάρος ενός παίκτη και του έδειξε κίτρινη κάρτα. Όταν έσκυψε για να σημειώσει το όνομα του παίκτη που «κιτρίνισε» ο έφηβος του έδωσε μπουνιά στο πλάι του κεφαλιού. 
Αρχικά, ο Πορτίγιο συνέχισε τον αγώνα. Λίγο μετά όμως, κατέρρευσε και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο. Είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ του Σαββάτου.
Ο 17χρονος έχει ήδη συλληφθεί και κατηγορείται για επίθεση και μετά το θάνατο του Πορτίγιο δεν αποκλείεται να του απαγγελθούν και νέες, βαρύτερες, κατηγορίες.