30 Ιουν 2013

Οι… διακοπές του ποδοσφαιριστή!

Συμβουλές για την περίοδο από το τέλος της αγωνιστικής περιόδου έως την έναρξη της προετοιμασίας για τον ποδοσφαιριστή
Του Δημήτρη Καλογήρου

ΜΗΝΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ
Η μεταβατική περίοδος στο ποδόσφαιρο είναι εξίσου σημαντική με τις άλλες και πρέπει ο ποδοσφαιριστής να εκτελεί στο έπακρο τις εντολές του προπονητή. Αρκεί να μάθει κανείς ότι ένας μήνας απραξίας φτάνει για να χάσει ο ποδοσφαιριστής ότι απέκτησε όλη την χρονιά με πολύ κόπο στην προπόνηση, για να καταλάβει το πόσο σημαντική είναι η προπόνηση στην Μεταβατική περίοδο.
Η ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ δύσκολα κερδίζεται και εύκολα χάνεται.
1η περίοδος
Αερόβια ικανότητα με συνεχές τρέξιμο 20-40 λεπτά, επί 3 φορές την εβδομάδα. Το τρέξιμο πρέπει να γίνεται με χαμηλούς καρδιακούς παλμούς (120-140).
Γενική δύναμη: 2 προπονήσεις την εβδομάδα με βάρη   ( 40% της μέγιστης δύναμης - 2 σετ των 20 επαν.) ασκήσεις για όλες τις μυικές ομάδες (στήθος-πλάτη-ώμοι-χέρια-πόδια-κοιλιακοί-ραχιαίοι)
2η περίοδος

27 Ιουν 2013

2ο σεμινάριο διαιτητών

pan-diaititisΟ Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Αιτ/νίας πραγματοποιεί την Παρασκευή 28/6/2013 στις 18:00 στο emileon sport center το 2ο Εσωτερικό Σεμινάριο στο οποίο ομιλητής θα είναι ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής με δίπλωμα UEFA B κ. Σταμάτης Σαρρής με θέμα ¨Φυσική Κατάσταση με και χωρίς μπάλα προσαρμοσμένη στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ¨.

Παρακαλούμε τα μέλη μας και όχι μόνο να παρακολουθήσουν το σεμινάριο σε ένα θέμα το οποίο θα βοηθήσει πάρα πολύ τους προπονητές, μιας και είναι δεδομένη η αδυναμία στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να έχουν οι ομάδες Προπονητή και Γυμναστή, με αποτέλεσμα οι προπονητές να εκτελούν στις ομάδες και καθήκοντα Γυμναστή. www.agriniopress.gr

25 Ιουν 2013

Τουρνουά για φιλανθρωπικό σκοπό στο EMILEON

sinantisi-tournoua
Την διοργάνωση ποδοσφαιρικού τουρνουά στις αθλητικές εγκαταστάσεις του EMILEON ανακοίνωσε η ΕΣΠΝΑ, με τη συμμετοχή οχτώ ποδοσφαιρικών ομάδων του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν τέλη Σεπτέμβρη με αρχές Οκτώβρη.
Κόστος εισιτηρίου (για όλους τους αγώνες): 2 ευρώ. Όλα τα έσοδα των εισιτηρίων θα διατεθούν στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού». agriniovoice.gr

19 Ιουν 2013

Η ΕΠΣΝΑ στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

 spo-epsna-xamogelo
 από αριστερά η κ. Φέλεκη, ο κ.Λαμπρόπουλος και ο πρόεδρος της ΕΠΣΝΑ κ. Παπαχρήστος
Μια ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία ανέλαβε να υλοποιήσει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων του νομού καθώς την περασμένη Δευτέρα παραβρέθηκε στο σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού»  στα Καλύβια και μαζί με την διοίκηση του Ιδρύματος υποσχέθηκαν από κοινού να στηρίξουν με συγκεκριμένες ενέργειες  την ενίσχυση του.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν αρκετά μέλη της διοίκησης της ΕΠΣΝΑ καθώς επίσης  μέλη  της διοίκησης  αλλά και εργαζόμενοι του Ιδρύματος.
Ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Παπαχρήστος τόνισε μεταξύ άλλων ότι:  «Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Αιτωλ/νίας αποφάσισε να διοργανώσει ένα ποδοσφαιρικό τουρνουά περίπου στα μέσα ή στα τέλη του Σεπτέμβρη για να ενισχύσει οικονομικά το Ίδρυμα. Πιστεύουμε ότι γίνεται μια αρκετά καλή δουλειά και  θελήσαμε σαν φορέας του ποδοσφαίρου να συμβάλουμε στην ενίσχυση του έργου που γίνεται. Έχουμε θετικά μηνύματα από αρκετές ομάδες που θέλουν να συμβάλουν στην όλη προσπάθεια.  Το πόσες ομάδες θα συμμετάσχουν στο τουρνουά θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

18 Ιουν 2013

ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ

Σε νέα πορεία ο ιστορικός Αμφίλοχος μετά την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
   Στόχος  της νέας διοίκησης είναι η δημιουργία όλων εκείνων των προϋποθέσων που χρειάζονται για να υπάρχει παρουσία του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα αντάξιος του ιστορικού ονόματος.
   Σε δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες το νέο Δ.Σ ευχαριστεί δημόσια τους φίλους της ομάδας μας που διαχρονικά τη στηρίζουν και μας δίνουν δύναμη να συνεχίζουμε αυτό το ταξίδι μέσα από το αθλητικό γίγνεσθαι.
  Σε δικά μας παιδιά νέους και έμπειρους θα στηριχθεί ο φετινός Αμφίλοχος από την γύρω περιοχή δίνοντας έμφαση στα τμήματα υποδομής.
  Καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια του νέου Δ.Σ.

Γ.Φ.Σ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ : ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ

ΔΙΚΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΜΦΙΛΟΧΟΥ 2013-2015

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ZABOΓΙΑΝΝΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
Α' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΡΟΥΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Β' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
TAMIAΣ: ΛΟΥΝΤΖΗΣ ΜΑΝΘΟΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ Α': KAZAKOΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ Β': KAKAΡΟΥΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΙΜΗΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ Α': MAΛΤΕΖΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ Β': ΜΑΛΤΕΖΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ: ΓΚΟΥΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

amfiloxos1926bbb.blogspot.gr 

6 Ιουν 2013

Κριτική στην ΕΠΣΝΑ για το καταστατικό

Η «Παναιτωλοακαρνανικη Κίνηση αναγέννησης ερασιτεχνικού ποδόσφαιρου» επανέρχεται στην κριτική της στην ΕΠΣΝΑ με αφορμή το ζήτημα του καταστατικού ενώ εκτιμά πως «πανικός έχει κατακυριεύσει τη σημερινή Διοίκηση της ΕΠΣΝΑ, η οποία τρέμει στην κυριολεξία την εκλογική αντιπαράθεση με τα αξιόλογα μέλη της Κίνησής». Αναλυτικά η επιστολή της Κίνησης προς όλα τα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία του Νομού μας η οποία κοινοποιήθηκε και στους αρμόδιους και την ΕΠΣΝΑ.:
«Παναιτωλοακαρνανικη Κίνηση
Αναγέννησης Ερασιτεχνικού Ποδόσφαιρου»
Μετά την ασφυκτική πίεση που άσκησε επί τρία χρόνια η Κίνησή μας, για την τροποποίηση του αντισυνταγματικού και αντιδημοκρατικού καταστατικού της ΕΠΣΝΑ, πληροφορούμαστε ότι επιτέλους η Διοίκηση αποφάσισε να ξεκινήσει τις διαδικασίες τροποποίησης.
Εμείς προτείνουμε να αρθούν όλοι οι απαράδεκτοι περιορισμοί που έχουν σχέση με τον τόπο κατοικίας, τις γραμματικές γνώσεις, τη συγκρότηση Προεδρείου κ.λπ., προτείνουμε επίσης την απλή αναλογική ως σύστημα εκλογής των μελών του Δ.Σ. και της Ε.Ε., την καθιέρωση τριετούς θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου, αντί τετραετούς που ισχύει και οποιαδήποτε άλλη πρόταση κατατεθεί που θα υπηρετεί το δημοκρατικό άνοιγμα του καταστατικού και όλα αυτά με νόμιμες και διαφανείς διαδικασίες.

2 Ιουν 2013

Γ.Φ.Σ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ: Εκλογή νέου Δ.Σ

Γ.Φ.Σ  ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Καλούνται τα μέλη του Γ.Φ.Σ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ την Δευτέρα 3 Ιούνιου και ώρα 8:00 μ.μ στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου σε τακτική συνεδρίαση με τα εξής θέματα:
1.Απολογισμός Διοίκησης
2.Πορεία Ομάδας

3.Συζήτηση για την ανάδειξη νέου Δ.Σ


Ο Πρόεδρος Δ.Σ
Βούλγαρης Παναγιώτης

PHOTOS