26 Φεβ 2011

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ Ο ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011

Ασταματη ειναι η ομαδα του Νικου Μιμιγιαννη, αυτη τη φορα παλι εκτος εδρας κερδισε με 2-1 τον Α.Ο  Πλαγιας.
Και σε συνδυασμο με τα αλλα αποτελεσματα του ομιλου, ξεφυγε 4 βαθμους απο το Μεσολογγι που εφερε λευκη ισοπαλια στο Τρικορφο και 7 βαθμους απο τον Αρη Αιτωλικου που εχασε 3-0 απο τον Ολυμπιακο Παναιτωλιου.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 23ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒ/ΜΝΗΣ   6-0
ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ   1-1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝ/ΛΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ   3-0
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΟΥΡΙΑΣ   1-1
ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ – ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ   1-1
ΑΟ ΠΛΑΓΙΑΣ – ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ   1-2
ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ – ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ   0-0
ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ – ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ  1-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 23 ΑΓΩΝΕΣ




23 Φεβ 2011

ΝΙΚΗ 4-0 ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΦΙΛΟΧΟ

ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011
  allsportsagrinio.gr/wordpress
Ανετη νικη με 4-0 τις Ελπιδες Αγρινιου για τον ΑΜΦΙΛΟΧΟ που σημερα επαιξε στο γηπεδο του Αγγελοκαστρου.
ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
 
ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ – ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ   4-0
Γ.Ο.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ   4-1
ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ – Α.Ε.ΤΡΙΚΟΡΦΟ   1-0
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΟΥΡΙΑΣ – Α.Ο.ΠΛΑΓΙΑΣ   2-1
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ   0-0
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ  3-2
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ  1-1
ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ – ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ   2-1
 
ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
 
 

19 Φεβ 2011

ΜΟΝΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ

Η συγκατοίκηση στην κορυφή ανάμεσα στον Αμφίλοχο και στο ΓΟΜ δεν κράτησε για πολύ , μία μόλις αγωνιστική , και ο Αμφίλοχος μένει και πάλι μόνος πρώτος στη βαθμολογία της Α1 ΕΠΣΝΑ μετά και την επιβλητική του νίκη μέσα στην έδρα του μαχητικού Αλυζιακού Μύτικα με 1-4 ,που ήρθε ευκολότερα από ότι περίμεναν και οι φιλοξενούμενοι. Το ΓΟΜ από την άλλη δεν εξαργύρωσε την μεγάλη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής μέσα στην έδρα του Άρη Αιτωλικού , και ήρθε ισοπαλία 0-0 με την σκληροτράχηλη ΠΑΟ Δόξα Καινουρίου που παλεύει όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλους.Ευνοημένος επίσης ήταν και ο Άρης Αιτωλικού που πήγε στο Τρίκορφο με αρκετές απουσίες βασικών παιχτών του , όμως αυτό δεν στάθηκε ικανό να μην τους δώσει τη νίκη με 2-4 σε ένα «αγγλικό» παιχνίδι με πολλά γκολ θέαμα και συγκινήσεις.
Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Παναιτωλίου που μετά από αρκετό καιρό θυμήθηκε τον καλό του εαυτό οι παίχτες του έπιασαν καλή απόδοση σύμφωνα με την αξία τους και το τελικό σκορ σταμάτησε στο 4-0.Πολλά γκολ σημειώθηκαν επίσης στο Αντίρριο με τον τοπικό Ατρόμητο να διαλύει πραγματικά την Ένωση Ευηνοχωρίου με 6-0 και να την υποχρεώνει στην πιο βαριά της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.
Τη νίκη της ημέρας που αφορά τις ομάδες που μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού πέτυχε ο Εθνικός Γουριάς με 1-2 με αντίπαλο τις Ελπίδες Αγρινίου με ένα γκολ που ήρθε προς το τέλος του παιχνιδιού.Τέλος με το ίδιο σκορ 2-0 επιβλήθηκαν ο Αετός Σταμνάς και ο ΑΟ Πλαγιάς επί του ουραγού Προμηθέα Γαβρολίμνης και του Ηρακλή Αστακού  αντίστοιχα , γεγονός που θα τους βοηθήσει στη δύσκολη συνέχεια τους στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΝΑ.
Η επόμενη αγωνιστική που θα διεξαχθεί εμβόλιμα την ερχόμενη Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου έχει σημαντικά παιχνίδια με φαβορί τους γηπεδούχους ,  με τον Αμφίλοχο να αγωνίζεται στο Αγγελόκαστρο ως γηπεδούχος με αντίπαλο τις Ελπίδες , το ΓΟΜ να αντιμετωπίζει τον Αλυζιακό Μύτικα εντός και τον Άρη Αιτωλικού να φιλοξενεί τον Αετό Σταμνάς σε ένα τοπικό ντέρμπι.

ΠΗΓΗ http://allsportsagrinio.gr/wordpress/?p=10067

                                           ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
                           ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ 2-0
Α.Ο.ΠΛΑΓΙΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ4-1
Α.Ε.ΤΡΙΚΟΡΦΟ - ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟ 2-4
ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΟΥΡΙΑΣ 1-2
Γ.Ο.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ - ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ 0-0
ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑΣ - ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ 1-4
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ - ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ 4-0
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ - ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ 6-0


A/A
ΟΜΑΔΑ
ΒΑΘΜΟΙ
1
ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ
49
2
Γ.Ο.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
47
3
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ47
4
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ
35
5
ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ 34
6
ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ34
7
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ33
8
Α.Ο.ΠΛΑΓΙΑΣ32
9
ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ31
10
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
29
11
Α.Ε.ΤΡΙΚΟΡΦΟ
21
12
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΟΥΡΙΑΣ 21
13
ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ 18
14
ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ  15
15
ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ  14
16
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ
6

17 Φεβ 2011

Στο Αγγελόκαστρο με Ελπίδες ο Αμφίλοχος

Λόγω της στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στο γήπεδό του, το σωματείο ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ, ο ποδοσφαιρικός αγώνας ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ – ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, θα διεξαχθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 23-2-2011 και ώρα 15.00 στο γήπεδο ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ.
Το γηπεδούχο σωματείο ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ, είναι υπεύθυνο για την εξασφάλιση του γηπέδου (αποδυτήρια, χάραξη, δίχτυα κ.λ.π.).

http://olatagoal.blogspot.com/

12 Φεβ 2011

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΟΥΡΙΑΣ - ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ 0-0

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011
http://allsportsagrinio.gr/wordpress/
Συγκάτοικο απέκτησε ο Αμφίλοχος στην κορυφή της Α1 ΕΠΣΝΑ μετά την δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία του (2-2 με Ηρακλή Αστακού την προηγούμενη αγωνιστική) στη Γουριά με 0-0 με αντίπαλο τον τοπικό Εθνικό.
Στην κορυφή μαζι με τον Αμφιλοχο ανέβηκε ο ΓΟΜ με το εκπληκτικό του πέρασμα από το Αιτωλικό όπου επικράτησε με 0-1 του Άρη Αιτωλικού. Το ντέρμπι της αγωνιστικής κρίθηκε στο γκολ , σε ένα παιχνίδι όπου κυριάρχησε η δύναμη και το πάθος των 2 ομάδων. Έτσι ο ΓΟΜ έφτασε τους 46 βαθμούς όσους και ο Αμφίλοχος , ο Άρης Αιτωλικού έμεινε στους 44 και έτσι η κορυφή της Α1 ΕΠΣΝΑ πήρε φωτιά.

Μεγάλη νίκη πέτυχαν και οι Ελπίδες Αγρινίου , που απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι είναι ομάδα των εκτός έδρας , μέσα στον Ηρακλή Αστακού με 2-3 και άρχισαν και πάλι να πιστεύουν στη σωτηρία της ομάδας μέσω των play-out.

Δραματικό παιχνίδι με πολύ ένταση και πάλι στο Καινούριο όπου ο Αλυζιακός Μύτικα πήρε παλικαρίσια ισοπαλία στο 92’  με 2-2 καθώς αγωνιζόταν με 8 παίχτες μετά την αποβολή 3 παιχτών της.

Παιχνίδια χωρίς θέαμα που έληξαν με 0-0 και δύσκολα θα θέλουν να τα θυμούνται οι αντίπαλες ομάδες έγιναν στο Αντίρριο με αντίπαλο τον Ατρόμητο με τον Ολυμπιακό Παναιτωλίου , ο οποίος έχει να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης πέντε αγωνιστικές.

Τέλος νίκες ουσίας πέτυχαν ο Αμβρακικός Λουτρού με 1-0 επί του Αετού Σταμνάς και κερδίζει θέσεις στη βαθμολογία, και ο ΑΟ Πλαγιάς που πέρασε νικηφόρα και αυτός με 1-0 από την Ένωση Ευηνοχωρίου και την άφησε στη προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

              Αποτελέσματα και βαθμολογία της Α1 ΕΠΣΝΑ

ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ – ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ  2-2
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΟΥΡΙΑΣ – ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ  0-0
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – Γ.Ο. ΜΕΣΟΛΟΓΓΟΥ   0-1
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ – ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ   2-3
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒ/ΜΝΗΣ – Α.Ε. ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ  0-0
ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ – Α.Ο. ΠΛΑΓΙΑΣ   0-1
ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ – ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ  1-0
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝ/ΛΙΟΥ  0-0


A/A
ΟΜΑΔΑ
ΒΑΘΜΟΙ
1
ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ
46
2
Γ.Ο.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
46
3
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ44
4
ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ
34
5
ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ 34
6
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ32
7
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ30
8
ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ30
9
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ29
10
Α.Ο.ΠΛΑΓΙΑΣ
29
11
Α.Ε.ΤΡΙΚΟΡΦΟ
21
12
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΟΥΡΙΑΣ 18
13
ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ 15
14
ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ  15
15
ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ  14
16
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ
6

11 Φεβ 2011

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΡΙΟ Ο ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ



Σε ρυθμούς Εθνικού Γουριάς προπονείται ο Αμφίλοχος. Ο προπονητής Νίκος Μιμηγιάννης προετοιμάζει την ομάδα του με εντατικούς ρυθμούς για την κρίσιμη αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Εθνικό στη Γουριά. Τον συγκεκριμένο αγώνα τον θεωρεί κομβικής σημασίας για την μετέπειτα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Πιθανή γκέλα του Αμφιλόχου μπορεί με συνδυασμό αποτελεσμάτων να τον ρίξει από την κορυφή μετά από πολλές αγωνιστικές. Ο Μιμηγιάννης θα στερηθεί των υπηρεσιών του τιμωρημενου Καζάκου ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Τριανταφυλλόπουλου λόγω τραυματισμού

9 Φεβ 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΑΜΦΙΛΟΧΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

Αισθανόμαστε την ανάγκη να επικοινωνήσουμε με τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Αιτωλοακαρνανίας και να καγγείλουμε τις συνεχόμενες εις βάρος μας αδικίες εκ μέρους των διαιτητών σε συνεχόμενα παιχνίδια της ομάδας μας για το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας. Δεν ζητήσαμε καμία εύνοια από την διαιτησία. Θέλουμε ίση μεταχείρηση και αντιμετώπιση. Ζητάμε σεβασμό στην προσπάθεια που κάνουμε από την αρχή της ποδοσφαιρικής περιόδου, χωρίς έδρα και με χιλιάδες χιλιόμετρα διαδρομών. Δεν δημιουργούμε προβλήματα ποτέ σε διαιτητές και το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η ομάδα μας να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Δυστυχώς το επίπεδο της διαιτησίας δεν είναι ανάλογο με το ποδοσφαιρικό επίπεδο της ομάδας μας. Βαρύτατες ευθύνες γι’αυτό έχει η ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και η επιτροπή διαιτησίας με τις επιλογές διαιτητών. Δεν θέλουμε να αναφερθούμε σε συγκεκριμένα παιχνίδια γιατί είναι πολλά. Θα σταθούμε μόνο στο τελευταίο με τον Αστακό στο ΕΜΙΛΕΟΝ όπου ο βοηθός Τσίκνας δεν κάνει να διαιτητεύει ούτε αγώνες παιδικού πρωταθλήματος. Δεν είναι η ομάδα μας πειραματόζωο που να προσπαθεί ο κάθε άσχετος και ανίκανος διαιτητής ή βοηθός να κάνει τις ποδοσφαιρικές αλχημείες. Ζητάμε σε όλα τα παιχνίδια μας αξιολογημένους διαιτητές που δεν θέλουμε να μας ευνοούν, αλλά απαιτούμε να μας σέβονται.



ΤΟ Δ.Σ. ΑΜΦΙΛΟΧΟΥ

http://allsportsagrinio.gr/wordpress/

5 Φεβ 2011

Γ.Φ.Σ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ 2-2

 ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011 - ΕΜΙΛΕΩΝ

Παραμένει πρωτοπόρος ο Αμφίλοχος παρά το στραβοπάτημα που έκανε σήμερα φέρνοντας 2-2 με τον Ηρακλή Αστακού εντός έδρας. Στο Emleon Sports Club έγινε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με δυο πολύ καλές ομάδες που πρόσφεραν καλό θέαμα σε όσους το παρακολούθησαν. Ο Αμφίλοχος σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες να πάρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα όμως η ομάδα του Ηρακλή Αστακού ήταν πιο αποτελεσματική και κατάφερε τις λίγες ευκαιρίες της να τις μετατρέψει σε γκολ. Ο Αμφίλοχος μπορεί να αισθάνεται και τυχερός με το σημερινό αποτέλεσμα καθώς ισοφάρισε σε 2-2 στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Τέλος ικανοποίηση επικράτησε στην ομάδα του Αμφίλοχου και για το αποτέλεσμα στο Καινούργιο όπου η τοπική ΠΑΟ Δόξα ήρθε ισόπαλη με τον Άρη Αιτωλικού με 2-2 και έτσι δεν την προσπέρασε στην βαθμολογία..
ΠΗΓΗ AΡΘΡΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ  http://allsportsagrinio.gr/wordpress/


ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ
https://picasaweb.google.com/amfilochia1968/22522011#

Ολη η ομαδα παιχτες,προπονητες και διοικηση εχουν πολλα παραπονα απο την σημερινη διαιτησια

Τα σημερινα αποτελεσματα

ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒ/ΜΝΗΣ 4-0
ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ 2-2
ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 2-2
ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΟΥΡΙΑΣ 1-2
ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ 1-0
ΑΟ ΠΛΑΓΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝ/ΛΙΟΥ 0-0
ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ – ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ 3-0
ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ 2-4

Η βαθμολογια




PHOTOS