27 Ιουλ 2014

Πρόταση Κούγια σε Μιμηγιάννη..

Από www.sportait.gr
Η καλή σχέση του Αλέξη Κούγια με τον Αμφιλοχιώτη προπονητή Νίκο Μιμηγιάννη είναι γνωστή σε πολλούς ανθρώπους του ποδοσφαιρικού κόσμου.

Ο ισχυρός άντρας της Παναχαϊκής τον έχει καλέσει μάλιστα να παρακολουθήσουν μαζί (φωτο) αγώνες της Πατρινής ομάδας. Και αυτές τις μέρες ο Μιμηγιάννης δέχθηκε πρόταση από τον Κούγια να πλαισιώσει τον Ηλία Φυντάνη στην τεχνική ηγεσία των μελανέρυθρων.

Όμως ο Αιτωλοακαρνάνας προπονητής, παρά το δέλεαρ για την προπονητική του πορεία, σκέφτεται την υπάρχουσα συμφωνία με την Δόξα Καινουρίου, της οποίας ήδη χαράζει τον προγραμματισμό της νέας σαιζόν. Οπότε δύσκολη η απόφαση… 
 

Ανακοινώθηκε η προκήρυξη των πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της ΕΠΣΝΑ

Ανακοινώθηκε στις 25/7/2014 από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλοακαρνανίας (ΕΠΣΝΑ) η προκήρυξη των πρωταθλημάτων και κυπέλλου ποδοσφαίρου για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.
Σύμφωνα με αυτή η Α' κατηγορία ξεκινά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στις 20 Σεπτεμβρίου, η Β' στις 27 Σεπτεμβρίου και η Γ' στις 4 Οκτωβρίου.
Για να δείτε ολόκληρη τη γενική προκήρυξη πρωταθλημάτων της ΕΠΣΝΑ πατήστε ΕΔΩ..


Για την προκήρυξη του Κυπέλλου ΕΠΣΝΑ πατήστε ΕΔΩ.

24 Ιουλ 2014

Θόδωρος Βαϊνάς..40αρης και ορεξάτος


«Πάτησε» τα σαράντα ο Θόδωρος Βαϊνάς αλλά η διάθεση για ποδόσφαιρο δεν του λείπει. Και μετά την Μυρτιά διάλεξε το Χαλκιόπουλο ως επόμενο σταθμό, την  πρωταθλήτρια ομάδα του 2ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΝΑ που μετονομάστηκε σε ΑΕ Βάλτου. Ο Θόδωρος ως γνωστόν έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες του Νομού και για πολλά χρόνια σε υψηλό επίπεδο, ενώ νεαρός  φόρεσε τη φανέλα του Παναιτωλικού.
Κατά τα άλλα οι νεοφώτιστοι  ανακοίνωσαν την παραμονή του Ανδρέα Τσάμη στην τεχνική ηγεσία και δύο μεταγραφές ακόμα. Του  Γιώργου Νταλακούρα που αγωνίζονταν στην Κ20 του Παναιτωλικού και του έμπειρου μέσου Φίλιππου Πετρονικολού (6 Ιουνίου 1986)  που πέρσι αγωνίζονταν στον Κεραυνό Μυρτιάς και παλαιότερα στον Πανοχθιακό. www.sportait.gr





Πρόσκληση για γλέντι απο τον Πανοχθιακό.


Ο Πανοχθιακός σας προσκαλεί στην  εκδήλωση που διοργανώνει παραμονή της εορτής της Αγίας Παρασκευής.
Η εκδήλωση περιλαμβάνει:
μουσική με παραδοσιακά τραγούδια και χορό και τα παραδοσιακά βλάχικα καζάνια με προβατίνα και μακαρονάδα, που θα διατεθούν δωρεάν στο κοινό.
Νωρίτερα το απόγευμα στις 19:00 θα γίνει εσπερινή λειτουργία 
στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής Οχθίων, πλησίον του γηπέδου
 
                                                                ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

22 Ιουλ 2014

Επαναδραστηριοποίηση και αλλαγή επωνυμίας σωματείων της ΕΠΣΝΑ

Μία επαναδραστηριοποίηση Σωματείου και μια αλλαγή επωνυμίας για ομάδες της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας ενέκρινε στη συνεδρίαση της 14ης Ιουλίου η ΕΠΟ. 

Το Σωματείο που επαναδραστηριοποιείται είναι η Πυραμίς Σαρδίνιων και η αλλαγή επωνυμίας είναι του Α.Γ.Σ. Αστακού σε Α.Γ.Σ. Αναγέννηση Αστακού. 
Πηγή

21 Ιουλ 2014

Μια ανανέωση και μια μεταγραφή ο Αμφίλοχος



Μία ανανέωση και μια μεταγραφή για τον Αμφίλοχο. 

Συγκεκριμένα την εστία της ομάδας θα συνεχίσει να υπερασπίζεται και τον επόμενο χρόνο ο 27χρονος τερματοφύλακας Παναγιώτης Κατσούδας ενώ απέκτησε και τον 17χρονο Τάσο Μπακαδήμα από τη Μεδεών Κατούνας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι διοίκηση της ομάδας της Αμφιλοχίας βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο επαφών με τέσσερις παίκτες οι οποίοι θα κάνουν τη διαφορά στην κατηγορία. olatagoal.gr

16 Ιουλ 2014

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Παναιτωλοακαρνανικής Κίνησης: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Αγρίνιο 14/7/2014

Μετά από αναλυτική συζήτηση, ανταλλαγή απόψεων και έντονο προβληματισμό μεταξύ των μελών της κίνησης μας σχετικά με το αποτέλεσμα των εκλογών της ΕΠΣΝΑ και την μελλοντική μας πορεία, αποφασίσαμε ομόφωνα να συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του Νομού μας.
Θα είμαστε Παρόντες για να στηρίξουμε και να επαινέσουμε κάθε καλή προσπάθεια και ενέργεια απ’ που κι αν προέρχεται και θα ελέγξουμε και θα στηλιτεύσουμε κάθε αυθαιρεσία και εκτροπή.

Ενδιαφερόμαστε για το καλό και μόνο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και τίποτε άλλο.

Το εκλογικό αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο και το καλύτερο για εμάς. Όσον αφορά τις εκλογές θέλουμε να καταγγείλουμε τις διαδικασίες που προηγήθηκαν τόσο στο παρασκήνιο με πρωινή συγκέντρωση ομάδων στο ξενοδοχείο “ΘΕΟΞΕΝΙΑ”, όσο και κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης που ο διάλογος ήταν σχεδόν απαγορευμένος,καθώς και οι τοποθετήσεις των υποψηφίων.
Οι υποψήφιοι της παράταξης μας αντιμετωπίστηκαν ως «ύποπτοι τέλεσης ποινικού αδικήματος» επειδή τόλμησαν να διεκδικήσουν τη διοίκηση της ΕΠΣΝΑ λες και αυτό το δικαίωμα είναι αποκλειστική υπόθεση και προνόμιο των μελών της διοίκησης της ΕΠΣΝΑ και μόνο αυτής.
Παρ' όλα αυτά έχουμε τα ψυχικά αποθέματα να συνεχίσουμε και για τον επί πλέον λόγο της παντελούς έλλειψης αντιπολίτευσης στην ΕΠΣΝΑ εξαιτίας του αχαρακτήριστου και αντιδημοκρατικού ισχύοντος καταστατικού, καθώς και την υποχρέωση και ευθύνη που έχουμε απέναντι στις ομάδες που μας στήριξαν και τις υπόλοιπες που είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα αλλάξουν γνώμη.
Το χειρότερο όλων στην εκλογική διαδικασία που πέρασε ήταν η προκλητική εμπλοκή των μελών της επιτροπής διαιτησίας και μερικών αξιολογημένων διαιτητών υπέρ της παράταξης της σημερινής διοίκησης της ΕΠΣΝΑ.
Εμπλοκή η οποία ακυρώνει την εμπιστοσύνη των ποδοσφαιρικών σωματείων προς αυτούς και αμφιβάλουμε βάσιμα και δικαιολογημένα για την αντικειμενικότητα και ουδετερότητα των μελών της ηγεσίας της διαιτησίας.
Ελπίζουμε να διαψευστούν γιατί διαφορετικά δυναμιτίζεται η αξιοπιστία των πρωταθλημάτων και δεν υπάρχει τίποτε χειρότερο απ' αυτό.
Η ευθύνη για να μην συμβεί αυτό ανήκει εξ ολοκλήρου στον πρόεδρο και στα μελή του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΝΑ και τους καλούμε να διορθώσουν το λάθος που έκαναν επιτρέποντας προεκλογικά τις παρεμβάσεις των μελών της επιτροπής της διαιτησίας, αντικαθιστώντας τους από την επιτροπή αυτή.
Κύριε πρόεδρε και κύριοι σύμβουλοι της ΕΠΣΝΑ πρέπει να ξέρετε ότι τίποτε δεν θα είναι όπως πριν , θα παρακολουθούμε τα πάντα και θα παίρνουμε θέση για τα πάντα.

Εμείς ως Παναιτωλοακαρνανική κίνηση από τώρα και στο εξής και μετά από την παραίτηση από την ηγεσία της κίνησης μας του μέλους μας Δημήτρη Ντάουλα, τον οποίο ευχαριστούμε για την προσφορά του και τον τιμούμε για την ιστορία του στο ποδόσφαιρο και την κοινωνία, θα εκπροσωπούμαστε από την διοικούσα επιτροπή που συγκροτήθηκε σήμερα ως εξής:

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Παναγιώτης Στεργίου (Πρόεδρος ΓΦΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ)


ΜΕΛΗ:
1. Ιωάννης Αλεξόπουλος
2. Σταμάτης Γιαννιώτης
3. Σοφοκλής Γκουρνέλος
4. Δημήτρης Γρίβας
5. Παναγιώτης Κατσινούλας
6. Ευάγγελος Λιανός
7. Άρης Μητσόπουλος
8. Παναγιώτης Νάκας
9. Γεώργιος Παλαιοπάνος
10. Ιωάννης Πιέρρος
11. Κωνσταντίνος Ρόκκος
12. Χριστόφορος Σαράκης
13. Γεώργιος Τριάντης
14. Μάρκος Φουρλάνης
15. Νικόλαος Χολέβας

14 Ιουλ 2014

EΠΣ Αιτωλ/νίας : Έναρξη προετοιμασίας διαιτήτων


Από τον υπεύθυνο γυμναστή της Ενώσεως Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Αιτωλοακαρνανίας  κ.Κωνσταντίνου Γεώργιο, ανακοινώνεται ότι την ΤΡΙΤΗ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014 και ώρα 19:00στο ΔΑΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, θα ξεκινήσει η προετοιμασία των αξιολογημένων και μη αξιολογημένων διαιτητών.
Η παρουσία όλων είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.
 agriniopress.gr

Διευκρινήσεις από ΕΠΣΝΑ για τους Ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές

710x350-EPSA
By 
Ανακοίνωση στην οποία έχει μέσα διευκρινήσεις του κανονισμού για τους Ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές βάσει των οδηγιών της ΕΠΟ , εξέδωσε η ΕΠΣΝΑ.
Αναλυτικά:
Σας επισυνάπτουμε τις παρακάτω διευκρινήσεις (απόφαση Ε.Ι.Μ./Ε.Π.Ο. 17/9-7-14) σχετικά με τις αλλαγές στο παράρτημα Β’ του Κανονισμού για τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, όπως μας τις γνώρισε η ΕΠΟ με το με αριθ. πρωτ. 22078/10-7-2014 έγγραφό της:
Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που αφορούν πρώτη εγγραφή αλλοδαπών και κοινοτικών ποδοσφαιριστών, πλην του διαβατηρίου, δεν επικυρώνονται ή μεταφράζονται από δικηγόρο αλλά μόνο από την Μεταφραστική Υπηρεσία του Υπουργείου Εξωτερικών, είτε από πιστοποιημένο μεταφραστή ή μεταφραστικό γραφείο.
Στην αρχική εγγραφή κοινοτικών ή αλλοδαπών ποδοσφαιριστών, θα πρέπει να υποβάλλεται επικυρωμένο φωτοαντίγραφο διαβατηρίου από δικηγόρο, ο οποίος έχει τη σχετική πιστοποίηση ή από τις Πρεσβείες ή Προξενία των Χωρών τους στην Ελλάδα.
Σε όλες τις περιπτώσεις που σωματείο αποκτά ποδοσφαιριστή, ΕΛΛΗΝΑ, αλλοδαπό ή κοινοτικό, με οποιοδήποτε τρόπο (πρώτη εγγραφή, μεταγραφή, υποσχετική, επανεγγραφή), θα πρέπει, επί τη ποινή απόρριψης, να προσκομίζεται πιστοποιητικό υγείας από Δημόσιο Νοσοκομείο ή από ιδιώτη ιατρό για τους έλληνες και κοινοτικούς ποδοσφαιριστές, το οποίο να αποδεικνύει ότι ο ποδοσφαιριστής είναι υγιής και μπορεί να αθλείται. Το ίδιο ως ανωτέρω πιστοποιητικό θα υποβάλλεται και σε κάθε νέα μεταβολή του ποδοσφαιριστή. Το πιστοποιητικό από ιδιώτη γιατρό ισχύει μόνο για τους ‘Ελληνες και κοινοτικούς ποδοσφαιριστές. Οι αλλοδαποί ποδοσφαιριστές θα πρέπει να προσκομίζουν πιστοποιητικό υγείας από Δημόσιο Νοσοκομείο, το οποίο να αναγράφει ότι δεν πάσχει από μεταδοτικό νόσημα, επικίνδυνο για την δημόσια υγεία, καθώς και ότι είναι υγιής και μπορεί να αθλείται.
Ποδοσφαιριστές που έχουν εκδώσει προσωρινό δελτίο ή έχουν εγγραφεί σε σωματείο με πρώτη εγγραφή, ενώ ήταν ηλικίας κάτω των 10 ετών, με την συμπλήρωση του 10ου έτους της ηλικίας τους, καθίστανται ελεύθεροι την 30/6 του ποδοσφαιρικού έτους που συμπληρώνουν το 10ο έτος της ηλικίας τους και μπορούν να εγγραφούν σε σωματείο της αρεσκείας τους. Ποδοσφαιριστές από 7 έως 10 ετών, οι οποίοι δεν έχουν συμπληρώσει το 10ο έτος της ηλικίας τους, μπορούν να πραγματοποιήσουν μεταγραφή και όχι αποδέσμευση, μόνο κατόπιν προσφυγής στην Επιτροπή Ιδιότητας – μεταγραφών της Ε.Π.Ο. Η διαδικασία είναι η εξής: Κατάθεση της αίτησης μεταβολών στην Ε.Π.Σ. και υποβολή αίτησης στην Ε.Ι.Μ. της Ε.Π.Ο. και αποδεικτικό κατάθεσης παραβόλου ύψους 50 ευρώ στο λογαριασμό της Ε.Π.Ο.
www.agrinio-sports.gr

10 Ιουλ 2014

Βόμβα ή αναβάθμιση του ποδοσφαίρου;- Διπλωματούχοι προπονητές σε όλες τις κατηγορίες!

http://www.acadimies.gr/files4users/images/articles/7848/b14026236350_uefa_%CE%B5%CF%80%CE%BF.jpg
Ο νέος κανονισμός προπονητών ΕΠΟ έχει εναρμονιστεί σύμφωνα με τη Σύμβαση αμοιβαίας αναγνώρισης των προπονητικών προσόντων της Νυόν την 11.12.2003 και στην Αθήνα την 9.3.2007, ισχύει όπως τροποποιήθηκε, κωδικοποιήθηκε και εγκρίθηκε από το Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. στις 15.05.2014 και επικυρώθηκε στη Γ.Σ. της Ε.Π.Ο. στις 06.06.2014.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Προοίμιο
Ο παρών κανονισμός εκδίδεται σύμφωνα με το άρθρο 2 παρ. 2 του καταστατικού της Ε.Π.Ο. και προβλέπει για κάθε θέμα που αφορά τους προπονητές ποδοσφαίρου. Η Ε.Π.Ο. και οι Ενώσεις - μέλη της αναγνωρίζουν και δύνανται να συνεργάζονται με φορείς ή όργανα που δεν προβλέπονται στον παρόντα κανονισμό, αλλά έχουν τηρήσει τη διαδικασία που αναφέρεται στο άρθρο 2 παρ.3 Γ του καταστατικού της Ε.Π.Ο.
ΑΡΘΡΟ 1 Προπονητής
Προπονητής, κατά την έννοια των διατάξεων του παρόντος, είναι κάθε πρόσωπο που έχει τα απαιτούμενα από τον κανονισμό αυτό προσόντα και δικαιούται, κατά τις διατάξεις του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) της Ε.Π.Ο., να εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο και να δίδει οδηγίες, από την τεχνική περιοχή, έργο του δε είναι η υπεύθυνη προετοιμασία, εκγύμναση και εν γένει αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών κάθε ομάδος.
ΑΡΘΡΟ 2 Δικαίωμα άσκησης του επαγγέλματος του προπονητή από ημεδαπούς

8 Ιουλ 2014

Ανακοίνωση της Παναιτωλοακαρνανικης Κίνησης για τις Εκλογές της ΕΠΣΝΑ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ
ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ                                                   Αγρίνιο  7/7/2014
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ






                                                  Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
                                              ---------------------------------

            Παρά τις τεκμηριωμένες και ουσιαστικές προτάσεις που καταθέσαμε, εγγράφως και προφορικώς, για την αναγέννηση και ανάπτυξη του τοπικού μας ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και παρά το γεγονός ότι παρουσιάσαμε ένα εκλεκτό ψηφοδέλτιο το οποίο κοσμούσαν σημαντικές και καταξιωμένες προσωπικότητες, τόσο από το χώρο του ποδοσφαίρου όσο και από τον ευρύτερο κοινωνικό και δημόσιο τομέα, το εκλογικό αποτέλεσμα δεν ήταν καθόλου ευχάριστο για την κίνησή μας.
              Σεβόμαστε απολύτως τις επιλογές των εκπροσώπων των ομάδων και ευχόμαστε να δικαιωθούν και να μην διαψευστούν .
              Ευχόμαστε επίσης στην επανεκλεγείσα Διοίκηση της ΕΠΣΑ καλή επιτυχία στο έργο που καλείται να επιτελέσει προς όφελος του ποδοσφαίρου και όλων ανεξαιρέτως των συμμετεχόντων σ΄ αυτό.
              Ευχαριστούμε τέλος τα ποδοσφαιρικά Σωματεία που μας τίμησαν με την ψήφο τους, καθώς και όλους τους φίλους που όλα αυτά τα χρόνια μας στήριξαν ποικιλοτρόπως.
              Σύντομα θα συνέλθει η Διοικούσα επιτροπή της κίνησης μας προκειμένου να καθορίσει την μελλοντική της στάση και πορεία.

                                                    ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ
                                                  ΤΗΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗΣ
                                                 ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

7 Ιουλ 2014

Camp για ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές

http://sportait.gr/media/k2/items/cache/2fa8710abe28570bdc2ae8034cc5a716_XL.jpg
Για πρώτη φορά στην περιοχή του Αγρινίου διοργανώνεται ένα camp, το οποίο θα λάβει χώρα στο γήπεδο του Δοκιμίου από την προσεχή Τετάρτη 9 Ιουλίου, και αφορά ποδοσφαιριστές των ερασιτεχνικών ομάδων. Οργανωτής ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΡΑΨΑΣ (PERSONAL TRAINER) που έχει ξανακάνει τέτοιες δραστηριότητες στη Θεσσαλονίκη και διαθέτει την απαιτούμενη τεχνογνωσία, καθώς αφορά την σωστή προετοιμασία των ποδοσφαιριστών ενόψει της νέας σαιζόν και ιδίως εκείνων που έχουν φιλοδοξίες για μεγαλύτερη διάκριση.
Οι προπονητές που θα συνερφασούν είναι οι ΧΡΗΣΤΟΣ BAΣΙΛΕΙΟΥ (UEFA B), ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΛΙΚΑΣ (UEFA B), ΝΙΚΟΣ ΜΙΜΙΓΙΑΝΝΗΣ (UEFA A), ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΚΡΗΣ (UEFA B).
Το camp σχετίζεται με την μεταβατική περίοδο των ποδοσφαιριστών ανάμεσα στις δύο αγωνιστικές περιόδους, χρονικό σημείο στο οποίο λόγω της ερασιτεχνικής ιδιότητας δεν δίνεται βάρος, αλλά αποτελεί κομβική περίοδο για τον ποδοσφαιριστή.
Θα γίνουν μετρήσεις των ποδοσφαιριστών και τερματοφυλάκων, το πρωί θα είναι αφιερωμένAο σε στοιχεία Φυσικής Κατάστασης και το απόγευμα στην τακτική (ομαδική – ατομική), για την οποία θα γίνονται βιντεοσκοπήσεις που θα αναλύονται.
Η διάρκεια του Football Camp είναι 9-15 Ιουλίου και περισσότερες πληροφορίες μπορούν να δοθούν από τον ΓΙΑΝΝΗ ΓΡΑΨΑ (τηλ. 6931 127 326) ή τον ΧΡΗΣΤΟ BAΣΙΛΕΙΟΥ (τηλ. 6955 124 051).
Γράφτηκε από    sportait.gr
 

« ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ»

 
ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΡΙΓΑΝΗΣ

 « ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ»

Τότε πήγε ένας από τους δώδεκα προς τους αρχιερείς, ο λεγόμενος Ιούδας Ισκαριώτης, και είπε: «Τι θέλετε να μου δώσετε, κι εγώ θα σας τον παραδώσω;» Εκείνοι του ζύγισαν τριάντα αργύρια. Και από τότε ζητούσε ευκαιρία για να τον παραδώσει.
  Και όταν βράδιασε, καθόταν, για να φάει μαζί με τους δώδεκα.  Και ενώ αυτοί έτρωγαν, είπε: «Αλήθεια σας λέω ότι ένας από εσάς θα με προδώσει». Τότε λυπήθηκαν πάρα πολύ και άρχισαν να του λένε καθένας ξεχωριστά: «Μήπως εγώ είμαι, Κύριε;» Εκείνος αποκρίθηκε και είπε: «Αυτός που βούτηξε μαζί μου το χέρι στο βαθύ πιάτο, αυτός θα με προδώσει.  Ο Υιός του ανθρώπου, βέβαια, πηγαίνει καθώς είναι γραμμένο γι’ αυτόν, αλίμονο όμως στον άνθρωπο εκείνο μέσω του οποίου ο Υιός του ανθρώπου προδίνεται. Θα ήταν καλό γι’ αυτόν αν ο εκείνος άνθρωπος δεν είχε γεννηθεί».  Έλαβε τότε το λόγο ο Ιούδας, που τον πρόδωσε, και είπε: «Μήπως εγώ είμαι, ραβί;»  
Του λέει: «Εσύ το είπες».
  Τότε τους λέει ο Ιησούς: «Όλοι εσείς θα σκανδαλιστείτε σ’ εμένα τη νύχτα αυτή, γιατί είναι γραμμένο: Θα χτυπήσω τον ποιμένα και θα διασκορπιστούν τα πρόβατα του ποιμνίου.
  Και ενώ αυτός ακόμα μιλούσε, ιδού, ήρθε ο Ιούδας, ένας από τους δώδεκα, και μαζί του όχλος πολύς με μάχαιρες και ξύλα από μέρους των αρχιερέων και των πρεσβυτέρων του λαού.  Εκείνος μάλιστα που θα τον παράδινε τους έδωσε σημείο λέγοντας: «Όποιον φιλήσω, αυτός είναι. κρατήστε τον».  Και αμέσως πλησίασε τον Ιησού και είπε: «Χαίρε, ραβί», και τον καταφίλησε.  Ο Ιησούς τότε του είπε: «Σύντροφε, γι’ αυτό παρευρίσκεσαι;» Τότε πλησίασαν και έβαλαν τα χέρια πάνω στον Ιησού και τον συνέλαβαν.
  Τότε, όταν είδε ο Ιούδας, που τον παράδωσε, ότι καταδικάστηκε, μεταμελήθηκε και επέστρεψε τα τριάντα αργύρια στους αρχιερείς και στους πρεσβυτέρους,  λέγοντας: «Αμάρτησα, γιατί παράδωσα αίμα αθώο». Εκείνοι του είπαν: «Τι σχέση έχει αυτό μ’ εμάς; Εσένα θα αφορά».  Και αφού έριξε τα αργύρια στο ναό, αναχώρησε και πήγε και κρεμάστηκε

Κατα Ματθαιον
(ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ 26-27)

ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

4 Ιουλ 2014

“Kατεδαφίζoυν την εμπιστοσύνη των Σωματείων προς το διαιτητικό λειτούργημα”

 Project2_Layout 1
H Παναιτωλοακαρνανική Κίνηση Αναγέννησης Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
Ο επικεφαλής της παράταξής μας και υποψήφιος πρόεδρος ΕΠΣΑ κ.Νικόλαος Χολέβας κατέθεσε χθές 2/7/2014 κατάλογο με πλήρη φάκελο δικαιολογητικών των υποψηφίων της παράταξής μας ,τον οποίο κοινοποιήσαμε ήδη στα Μ.Μ.Ε και ζητήσαμε να πληροφορηθούμε του υποψηφίους της απερχόμενης διοίκησης.
Δυστυχώς κατά την προσφιλή τους τακτική δεν μας ανακοίνωσαν τους υποψηφίους της παράταξής τους, ελπίζουμε ότι θα δημοσιεύσουν τα ονόματα τους πριν τις εκλογές για να γνωρίζουν οι εκπρόσωποι των ομάδων ποιους καλούνται να ψηφίσουν.
Πραγματικά δεν μπορούμε να εξηγήσουμε και να δικαιολογήσουμε αυτή την πρακτική τους. Τι νομίζουν πως χειρίζονται προσωπικές και οικογενειακές τους υποθέσεις.
΄Οτι αφορά την ΄Ενωση ποδοσφαιρικών Σωματείων είναι δημόσια υπόθεση και αφορά όλους τους συμμετέχοντες καθ ΄οποινδήποτε τρόπο στο τοπικό μας ποδόσφαιρο. Επομένως είναι υποχρέωσή τους και καθήκον τους να γνωστοποιούν τα πάντα στους πάντες.
Η εσωστρέφεια ,η συσκότιση και η αδιαφάνεια είναι απαράδεκτες τακτικές και δεν υπηρετούν την αξιοπιστία του χώρου μας.
Ελπίζουμε οι μεθοδεύσεις τους να τελειώσουν εδώ.
Τους καταγγείλαμε δημόσια και κατ’ επανάληψη για παρέμβαση των μελών της απερχόμενης επιτροπής διαιτησίας και του γυμναστή των διαιτητών στα εκλογικά δρώμενα των ποδοσφαιρικών Σωματείων υπέρ της παράταξής τους και δυστυχώς αυτή η τακτική συνεχίζεται. Τακτική η οποία δυναμιτίζει και κατεδαφίζει στην κυριολεξία την εμπιστοσύνη των ποδοσφαιρικών Σωματείων προς το διαιτητικό λειτούργημα και τους εκπροσώπους του, οι οποίοι πρέπει να είναι και να φαίνονται ΑΥΣΤΗΡΑ ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ, και θέτει μέγα θέμα αξιοπιστίας των επόμενων πρωταθλημάτων.
Η απαράδεκτη αυτή ενέργεια καταγγέλθηκε και από εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε με αιχμηρό τρόπο, χωρίς μέχρι σήμερα να διαψευστεί.
Ειλικρινά δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε τη σκέψη τους και την εξουσιαστική τους πρακτική.Τους καλούμε τουλάχιστον η τελευταία πράξη τους ,κατά τη διαδικασία των εργασιών της γενικής συνέλευσης την προσεχή Κυριακή 6/7/2014 , να μην στιγματισθεί από παρόμοιες συμπεριφορές μ ΄ αυτές της προηγούμενης γενικής συνέλευσης της 9ης Οκτωβρίου 2013.
Ελπίζουμε η γενική συνέλευση να διεξαχθεί σε πολιτισμένο και δημοκρατικό περιβάλλον, έτσι ώστε ελεύθερα και ανεπηρέαστα οι εκπρόσωποι των ποδοσφαιρικών Σωματείων του Νομού μας να αποφασίσουν και να επιλέξουν με τα δικά τους κριτήρια ο καθένας την παράταξη και τους υποψηφίους που θέλουν να τους εμπιστευτούν τις τύχες του τοπικού μας ποδοσφαίρου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Καλούμε τέλος τους εκπροσώπους των ποδοσφαιρικών Σωματείων του Νομού μας να συμμετάσχουν μαζικά και ενεργά στην εν λόγω γενική συνέλευση, καθώς και τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε.
Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΤΗΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

1 Ιουλ 2014

Κόκκινη κάρτα στους διαιτητές

Κίνδυνος αξιοπιστίας του νέου Πρωταθλήματος.
4
Κυριακή κοντή γιορτή λέει ο λαός και αυτό ταιριάζει πλέον απόλυτα για τη μάχη που γίνεται στην ΕΠΣΝ Αιτωλοακαρνανίας, αφού την προσεχή Κυριακή καλούνται οι ομάδες του Νομού να ψηφίσουν για τη νέα Διοίκηση. Οι κ.κ Παπαχρήστου και Χολέβας αντιμέτωποι σε μια αμφίρροπη μάχη, καθώς και οι δύο πλευρές παρουσιάζουν ιδιαίτερη δυναμική. 
Σ” αυτή την εκλογική αναμέτρηση όμως αλγεινή εντύπωση προκαλεί η στάση των διαιτητών του Νομού και πιο συγκεκριμένα της ηγεσίας αυτών. Ας μιλήσουμε όμως στη γλώσσα τους.
Κύριοι είναι φάουλ το ότι εσείς οι «ουδέτεροι» παρευρεθήκατε ΜΟΝΟ στην παρουσίαση ψηφοδελτίου της πλευράς του κ. Παπαχρήστου δείχνοντας έτσι την επιλογή σας;;;
Στην καταγγελία της ΠΑΝΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ, που πέρασε στα ψιλά, ότι πλησιάσατε Πρόεδρο ομάδας ώστε να στηρίξει το σημερινό Πρόεδρο γιατί δεν απαντήσατε ώστε να διαψεύσετε το γεγονός;;;
Πρόκειται για μια σημαντική καταγγελία αφού γεννούνται ερωτήματα με τι αντάλλαγμα θα εξαργυρώσετε την ψήφο. Ένα ακόμη φάουλ απο πλευράς σας. Και μέσα σε όλα αυτά, πέντε ημέρες πριν τις εκλογές, βγάλατε το νικητή μέσω του σάιτ diaititis.gr, στην πιο αμφίρροπη μάχη που δείχνει ότι πάει να γίνει στην ΕΠΣΝΑ, ενώ εσείς μέσω της ανεξάρτητης (;) διαιτησίας πήρατε θέση.
Στη γλώσσα σας εδώ βγαίνει ΚΟΚΚΙΝΗ κάρτα και αποβάλλεστε. Και μην σκεφτεί κανείς να πει το αστείο ότι το εν λόγω site είναι Αθηναϊκό γιατί θα χαχανίσουμε ομαδικώς.
Αν λοιπόν όλα αυτά έγιναν άθελα και οι διαιτητές δεν ήθελαν να πάρουν θέση -ως όφειλαν- τότε μιλάμε για ανοησία, ειδάλλως μιλούμε για κάτι το αθέμιτο που λέει ότι μέσω της διαιτησίας οι ομάδες που βρίσκονται στο αντίπαλο στρατόπεδο πρέπει να πάρουν το…μήνυμά. Στηρίξτε μας και θα σας στηρίξουμε.
Εάν όμως υποθέσουμε πως εγώ η ο καθένας από σας ήταν Πρόεδρος μιας ομάδας που για τον άλφα η βήτα λόγο στηρίζει την ΠΑΝΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ και έρθει ένας διαιτητής, τη νέα χρονιά, και κάνει ανθρώπινα λάθη, μου δίνει εμένα το πάτημα και το δικαίωμα να σκεφτώ πως έτσι ξεπληρώνονται γραμμάτια των εκλογών της ΕΠΣΝΑ;;;
Κύριοι της διαιτησίας, βάζετε σε μεγάλο κίνδυνο την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ του νέου πρωταθλήματος με αποκλειστικούς υπαίτιους εσάς.
Λένε πως η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να το δείχνει. Στην περίπτωσή σας όμως και για το πρώτο σκέλος μας κάνετε να αμφιβάλλουμε.
ΑΝΔΡΕΑΣ-ΜΠΕΤΙΝΟ ΑΛΑΧΟΥΖΟΣ  Από agrinioreport.com

PHOTOS