7 Ιουλ 2014

Camp για ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές

http://sportait.gr/media/k2/items/cache/2fa8710abe28570bdc2ae8034cc5a716_XL.jpg
Για πρώτη φορά στην περιοχή του Αγρινίου διοργανώνεται ένα camp, το οποίο θα λάβει χώρα στο γήπεδο του Δοκιμίου από την προσεχή Τετάρτη 9 Ιουλίου, και αφορά ποδοσφαιριστές των ερασιτεχνικών ομάδων. Οργανωτής ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΡΑΨΑΣ (PERSONAL TRAINER) που έχει ξανακάνει τέτοιες δραστηριότητες στη Θεσσαλονίκη και διαθέτει την απαιτούμενη τεχνογνωσία, καθώς αφορά την σωστή προετοιμασία των ποδοσφαιριστών ενόψει της νέας σαιζόν και ιδίως εκείνων που έχουν φιλοδοξίες για μεγαλύτερη διάκριση.
Οι προπονητές που θα συνερφασούν είναι οι ΧΡΗΣΤΟΣ BAΣΙΛΕΙΟΥ (UEFA B), ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΛΙΚΑΣ (UEFA B), ΝΙΚΟΣ ΜΙΜΙΓΙΑΝΝΗΣ (UEFA A), ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΚΡΗΣ (UEFA B).
Το camp σχετίζεται με την μεταβατική περίοδο των ποδοσφαιριστών ανάμεσα στις δύο αγωνιστικές περιόδους, χρονικό σημείο στο οποίο λόγω της ερασιτεχνικής ιδιότητας δεν δίνεται βάρος, αλλά αποτελεί κομβική περίοδο για τον ποδοσφαιριστή.
Θα γίνουν μετρήσεις των ποδοσφαιριστών και τερματοφυλάκων, το πρωί θα είναι αφιερωμένAο σε στοιχεία Φυσικής Κατάστασης και το απόγευμα στην τακτική (ομαδική – ατομική), για την οποία θα γίνονται βιντεοσκοπήσεις που θα αναλύονται.
Η διάρκεια του Football Camp είναι 9-15 Ιουλίου και περισσότερες πληροφορίες μπορούν να δοθούν από τον ΓΙΑΝΝΗ ΓΡΑΨΑ (τηλ. 6931 127 326) ή τον ΧΡΗΣΤΟ BAΣΙΛΕΙΟΥ (τηλ. 6955 124 051).
Γράφτηκε από    sportait.gr
 

PHOTOS