31 Δεκ 2017

Φιλική νίκη 0-6 επί του Αμβρακικού για τον Αμφίλοχο στο τελευταίο τους παιχνίδι για το 2017

amvrakikos-amfilochos (2)
Με φιλικό παιχνίδι προπόνησης, Αμβρακικός Λουτρού – Αμφίλοχος 0-6, ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το 2017 οι δυο ομάδες ώστε να είναι αγωνιστικά έτοιμες για την έναρξη του Β’ γύρου της νέας χρονιάς. 

Για την ιστορία τα γκολ πέτυχαν στο 3′ ο Απ.Τσούνης που έκανε το 0-1, στο 16′ ο Κωστακιώτης με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα και στο 41′ ο Μαλής έκανε το 0-3 με κοντινό πλασέ. Στο 48′ του από κοντά και πάλι ο Απ.Τσούνης έκανε το 0-4, ενώ στο 60′ έγινε το 0-5 από τον Π. Τσούνη. Το τελικό 0-6 διαμόρφωσε στο 85′ ο Κοντογιάννης.

23 Δεκ 2017

Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα!!!

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες της σελίδας της ΟΜΑΔΑΣ μας, Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα με Υγεία πάνω απ' όλα, αλλά και Αγάπη κι Ευτυχία στις οικογένειές σας. 

Το αστέρι των Χριστουγέννων να οδηγήσει τον καθένα από εμάς σε ό,τι ποθεί η καρδιά του! 

Καλά Χριστούγεννα και να είστε όλοι καλά!

Γιώργος Γυρνάς  

Στον τελικό του κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας ο Νέος Αμφίλοχος που κέρδισε εκτός έδρας τον Παναιτωλικό με 1-0.

Το μοναδικό γκολ που έδωσε και την πρόκριση στην ομάδα της Αμφιλοχίας σημειώθηκε στο 47' όταν ο Νάκος εκτέλεσε φάουλ η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Μπακογιάννη που προσπάθησε να απομακρύνει και κατέληξε στα δίχτυα του Θεοδωρόπουλου.

Το φίλμ του αγώνα: 8' Ατομική προσπάθεια και σουτ από δεξιά του Μπελεβώνη άουτ 32' Απ'ευθείας εκτέλεση φάουλ του Τόσκα μπλόκαρε ο θεοδωρόπουλος

37' Σέντρα Κολοβάκη αποκρούει ο Θεοδωρόπουλος ο Κούσης δύο φορές επιχείρησε σουτ με τη μπάλα να κοντράρει και τις δύο φορές σε σώματα αμυντικών 42' Βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Νέου Αμφίλοχου ο Γκασούκας έρχεται από πίσω και προσπαθεί να κάνει το κοντρόλ στο ύψος του πέναλτι χωρίς αποτέλεσμα και ο Ρόκκος μπλόκαρε

17 Δεκ 2017

Πανλευκάδιος – Αμφίλοχος 1-1

https://theball.gr/wp-content/uploads/2017/09/amfiloxos_LOGO.png
Με την 13η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 3ο Όμιλο.
Ο Αμφίλοχος   έμεινε στο 1-1 κόντρα στον Πανλευκάδιο εκτός έδρας.

Με το τέλος του πρώτου γύρου η ομάδα μας βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 22 βαθμούς,4 βαθμούς  πίσω από τον πρώτο Τηλυκράτη...

Αυτή η αγωνιστική ήταν η τελευταία για το 2017.


Τα αποτελέσματα:
Πανλευκάδιος – Νέος Αμφίλοχος    1-1
Α.Ε. Λευκίμμης – Δόξα Κρανούλας    2-2
Αστέρας Παραποτάμου – Σκουφάς Κομποτίου    0-0
Εθνικός Φιλιππιάδας – Ερμής Αμυνταίου    1-2
Καστοριά  – Τηλυκράτης 2014    1-1
Μακεδονικός Φούφα – Θεσπρωτός    0-0
Ρεπό: Α.Ε.Π. Καραγιαννίων


Η Βαθμολογία:
ΘΕΣΗΟΜΑΔΕΣΒΑΘΜΟΙ
1Τηλυκράτης Λευκάδας26
2Νέος Αμφίλοχος22
3Μακεδονικός Φούφα21
4Α.Ε. Λευκίμμης21
5Ερμής Αμυνταίου21
6Θεσπρωτός20
7Δόξα Κρανούλας18
8ΑΕΠ Καραγιαννίων17
9Εθνικός Φιλιππιάδας12
10Σκουφάς Κομποτίου10
11Καστοριά9
12Πανλευκάδιος8
13Αστέρας Παραποτάμου5


Η επόμενη αγωνιστική:
Αστέρας Παραποτάμου – ΑΕΠ Καραγιαννίων
Σκουφάς Κομποτίου – Πανλευκάδιος
Ερμής Αμυνταίου – Καστοριά
Νέος Αμφίλοχος – Μακεδονικός Φούφα
Τηλυκράτης 2014 – Δόξα Κρανούλας
Θεσπρωτός – ΑΕ Λευκίμμης



14 Δεκ 2017

Στην κορυφή των σκόρερ της Γ’ Εθνικής ο Αποστόλης Τσούνης


Ο Νέος Αμφίλοχος διαθέτει μια από τις καλύτερες επιθέσεις στη Γ΄ Εθνική και σε αυτό έχει συμβάλλει τα μέγιστα ο επιθετικός της που έχει πετύχει τα μισά γκολ του συλλόγου.
Οι υψηλές πτήσεις του Νέου Αμφίλοχου στη Γ’ Εθνική συνεχίζονται και κάποιοι από τους παίκτες του Θόδωρου Παπαχρήστου αρχίζουν να διακρίνονται τόσο για το επιθετικό κρεσέντο, όσο για την αμυντική λειτουργία.
Στο επιθετικό κομμάτι που είναι το «όπλο» του Νέου Αμφιλόχου, μόλις σε 11 αγωνιστικές έχει πετύχει 22 τέρματα, με απότελεσμα να βρίσκεται στις ομάδες της Γ’ Εθνικής με την καλύτερη επίθεση.
Μάλιστα, ο επιθετικός της ομάδας από την Αμφιλοχία, Αποστόλης Τσούνης, με 11 τέρματα έχει σκοράρει ακριβώς τα μισά του συλλόγου, γεγονός που του επιτρέπει να βρίσκεται στα «κανόνια» της Γ’ Εθνικής. 

11 Δεκ 2017

Συνέχισε με νίκη ο Αμφίλοχος 2-1 τον Αστέρα Παραποτάμου

Συνέχισε με νίκη ο Αμφίλοχος 2-1 τον Αστέρα Παραποτάμου
Ρεπορτάζ αγώνα-Φωτογραφίες-Βίντεο:  www.e-maistros.gr 

Τους 3 βαθμούς της νίκης που τον εδραιώνει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα πήρε ο Νέος Αμφίλοχος στο δημοτικό Στάδιο Αμφιλοχίας κερδίζοντας σχετικά εύκολα τον Αστέρα Παραποτάμου. 
Ο Νέος Αμφίλοχος χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση είχε την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, παίζοντας στο μισό γήπεδο τον Αστέρα κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 24’ με τον Κούση. Ο Αστέρας δεν φάνηκε να το πιστεύει πως μπορεί να πάρει κάτι θετικό και στο 67’ ο Τσούνης Απ. διπλασίασε τα τέρματα για τον Αμφίλοχο.
Ο Νάκος μείωσε στο 85΄για τους φιλοξενούμενους και μόνο στο τελευταίο πεντάλεπτο του παιχνιδιού ο Αστέρας πίεσε την άμυνα του Αμφιλόχου προσπαθώντας να ισοφαρίσει δημιουργώντας 2-3 ευκαιρίες από στημένες φάσεις χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Συνθέσεις:

10 Δεκ 2017

Σχολή διαιτησίας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας – Παράταση εως 15 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις

Μετά από απαίτηση πολλών ενδιαφερομένων, η ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ έδωσε μια μικρή παράταση έως και τις 15 Δεκεμβρίου για την κατάθεση αιτήσεων στην Σχολή Διαιτησίας που διοργανώνει.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ διοργανώνει Σχολή Διαιτησίας, τα μαθήματα της οποίας θα γίνονται στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αιτωλοακαρνανίας στο Αγρίνιο.
Οι υποψήφιοι νέοι διαιτητές θα πρέπει να είναι ηλικίας 16 έως 32 ετών, να είναι τουλάχιστον απόφοιτοι γυμνασίου και να υποβάλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:

2 Δεκ 2017

Πέρασε και από την Άρτα με 0-1 ο Νέος Αμφίλοχος


Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για τον Νέο Αμφίλοχο. Στο γήπεδο της Άρτας νίκησε με 1-0 τον Σκουφά Κομποτίου.
Το «χρυσό» γκολ της συνάντησης πέτυχε ο Αποστόλης Τσούνης στο 62΄με σουτ, μετά από όμορφη μπαλιά του Ζοτάι.
Η ομάδα της Αμφιλοχίας έφτασε στους 18 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής και ατενίζει πλέον το μέλλον με αισιοδοξία.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ρούσσος-Μπεκερτζής και Βοηθοί οι Κέφης – Ντόμαρης
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων
Σκουφάς Κομποτίου (Μαγκάκης) : Παπαχρήστος, Χρηστογιάννης, Παπαγιάννης, Σχισμένος, Πέτσας, Βερλέκης, Παππάς, Μαγκάκης, Παρράς (67′ Τάσσος), Δήμος (76′ Θεοδωρής), Ασπροποταμίτης (76′ Κακιώνης)
Αμφίλοχος (Παπαχρήστος) : Μανιάτης, Καλοκαίρης, Κορομηλάς, Κοκόνης, Μπεκατώρος, Ζοτάι, Τσούνης, Κοντογιάννης (59′ Ροποβάκης – 93′ Νικολογιάννης), Τόσκα, Νάκος (89′ Τσούνης Π.), Κούσης (84′ Μακρής)



PHOTOS