30 Δεκ 2022

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ..

Εύχομαι το 2023 να φέρει την ευτυχία στο σπίτι σας και ο καινούργιος χρόνος ας είναι γεμάτος όμορφες στιγμές και πολλά χαμόγελα και πολύ αγάπη!.

7 Δεκ 2022

ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας: Έκτακτη Γενική Συνέλευση για τροποποίηση καταστατικού στις 30 Δεκεμβρίου.

Η ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας ενημέρωσε ότι συγκαλεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 30/12, με θέμα την τροποποίηση του καταστατικού της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας για την Έκτακτη Γενική Συνέλευση:

24 Οκτ 2022

ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας: Σέντρα σε κύπελλο και πρωταθλήματα- Οι ημερομηνίες

Το προσεχές Σαββατοκύριακο ξεκινά η αγωνιστική δράση για τους θεσμούς της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, όπως έγινε γνωστό.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ αναφέρει ότι η αρχή γίνεται με το Κύπελλο ενώ έπονται, αρχές Νοέμβρη και τα πρωταθλήματα.

Ά και ΄Β κατηγορία ξεκινούν στις 5-6 Νοέμβρη. Ακολουθεί η ΄Γ κατηγορία, στις 12-13 του μήνα.

Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως, κατά τη συνεδρίαση της 23/10/2022 αποφάσισε όπως οι αγώνες της 1ης φάσης του κυπέλλου διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 29-30 Οκτωβρίου 2022.

Τα πρωταθλήματα Α’ και Β’ κατηγορίας θα ξεκινήσουν το Σαββατοκύριακο 5-6 Νοεμβρίου 2022. Αυτό της Γ’ κατηγορίας το Σαββατοκύριακο 12-13 Νοεμβρίου 2022».

29 Ιουλ 2022

Παράταση στα ερασιτεχνικά σωματεία, έως τις 17/8, για την επικαιροποίηση εγγραφής στο Μητρώο του υπουργείο αθλητισμού

Με τροπολογία του Υφυπουργού Αθλητισμού δόθηκε παράταση στα ερασιτεχνικά σωματεία, έως τις 17 Αυγούστου, για την επικαιροποίηση εγγραφής στο Μητρώο, μειώθηκε σε 1% το ποσοστό της ΕΠΟ από τα ραδιοτηλεοπτικά συμβόλαια των ΠΑΕ και αναβαθμίστηκε το «Ινστιτούτο Επιμόρφωσης Αθλητικών Στελεχών»

Με τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης:

* Μειώθηκε σε 1% από 5%, το ποσοστό που εισπράττει η ΕΠΟ τόσο από τις συμβάσεις ραδιοτηλεοπτικής μετάδοσης των αγώνων των ΠΑΕ της Super League 1 όσο και από την κεντρική διαχείριση των ραδιοτηλεοπτικών δικαιωμάτων της Super League 2.

7 Ιουν 2022

Μόνο 22 σωματεία θα έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

 

Από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων (ΕΠΣ) Αιτωλοακαρνανίας ανακοινώθηκε η λίστα με τα μόλις 22 σωματεία του νομού που θα έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της 17ης Ιουνίου για την ανάδειξη νέας διοίκησης.

Όπως ενημερώνει στην ανακοίνωσή της η ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού επικυρώθηκαν μόνο τα 22 σωματεία που υπάρχουν στη λίστα. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΑ:

8 Φεβ 2022

«Έφυγε» ο Χρήστος Καραγκούνης – Από τους σπουδαιότερους αμυντικούς στην ιστορία του Αμφιλόχου.

Χρήστος Καραγκούνης

Θλίψη έχει προκαλέσει στους φίλους του Αμφιλόχου αλλά και του τοπικού ποδοσφαίρου γενικότερα, η είδηση του θανάτου του Χρήστου Καραγκούνη, ενός εκ των σπουδαιότερων αμυντικών στην ιστορία της ομάδας της Αμφιλοχίας.

Ο Χρήστος Καραγκούνης άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα, Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022, σε ηλικία 70 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη όλους όσους τον γνώριζαν.

Ένας από αυτούς είναι και ο συγγραφέας του βιβλίου «Αμφιλοχία(ς) Αμφίλοχος, μία πόλη, ένας θρύλος», Πάνος Τριανταφύλλης.

PHOTOS