27 Ιουν 2015

Μεγαλώνουν οι μεταγραφικές περίοδοι

Μεγαλώνουν οι μεταγραφικές περίοδοι
Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Ε.Π.Ο. δόθηκε το καθεστώς των μεταγραφών που θα ισχύσει για την νέα αγωνιστική περίοδο 2015-2016. Στα αξιοσημείωτα  ότι διευρύνθηκαν οι μεταγραφικές περίοδοι και ότι δεν θα ισχύσουν οι αλλαγές που είχαν προταθεί και είχαμε δημοσιεύσει για Δελτία ορισμένης χρονικής διάρκειας κι αυτό που φημολογούνταν για επιπλέον παράβολα και κόστη για τις ομάδες.
Οι  μεταγραφικές περίοδοι που ισχύουν από φέτος έχουν ως εξής:
ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ: Από 1η Ιουλίου έως 31η Οκτωβρίου & από 1η Ιανουαρίου έως 28ηΦεβρουαρίου
ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΕΣ: Από 1η Σεπτεμβρίου έως 31η Οκτωβρίου & από 1η Ιανουαρίου έως 31ηΜαρτίου
ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΕΣ: Από 1η Ιουλίου έως 31η Αυγούστου & από 1η Ιανουαρίου έως 31η Ιανουαρίου
ΑΠΟΔEΣΜΕΥΣΕΙΣ: Από 1η Ιουλίου έως και 31η Ιουλίου & 1η Σεπτεμβρίου έως 30η Σεπτεμβρίου & 1η Ιανουαρίου έως 30η Ιανουαρίου
ΠΡΩΤΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Από 1η Οκτωβρίου έως 30η Νοεμβρίου & από 1η Μαρτίου έως 31ηΜαρτiου
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ: Από 1η Ιουλίου έως 31η Αυγούστου & από 1η Ιανουαρίου έως 31 Ιανουαρίου
Διπλάσιες ομάδες θα ανεβαίνουν στην Γ΄Εθνική 

Όπως αναφέρει το blog  sentrasout, αλλάζει   ο «χάρτης»  στην Γ΄Εθνική, αφού η ΕΠΟ  αποφάσισε σημαντικές  αλλαγές στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο. Αλλαγές  που αφορούν τον αριθμό των ομάδων που ανεβαίνουν από τα τοπικά πρωταθλήματα  στην Γ΄ Εθνική.
Συγκεκριμένα το Δ.Σ. της  Ε.Π.Ο. έκανε δεκτή την εισήγηση του πρόεδρου της Επιτροπής Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής κ. Μ. Τζανόπουλου για την αύξηση σε 28 (από 14) των ομάδων που θα προβιβάζονται στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία από τη νέα αγωνιστική περίοδο, μέσω του Πρωταθλήματος Πρωταθλητριών ΕΠΣ.
Ακόμη η ΕΠΟ αποφάσισε την κατάργηση της διοργάνωσης του Κυπέλλου Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας και την υποχρεωτική συμμετοχή των ομάδων του Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής στο Κύπελλο Ερασιτεχνικών Ομάδων των ΕΠΣ.
Αναβαθμίζεται ο θεσμός του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, καθώς ο  Κυπελλούχος  θα προβιβάζεται στο Πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας»
Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες  πληροφορίες ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής κ.  Μιχ. Τζανόπουλος προτίθεται να τροποποιήσει και τον καταρτισμό των ομίλων με κλήρωση ανά γεωγραφικά κριτήρια.

PHOTOS