22 Οκτ 2012

ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ 0 ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 3

Μπορούσε και νίκη ο Αμφίλοχος                                                 
Χωρίς να κάνει τη μεγάλη εμφάνιση, ο Αχελώος πήρε αυτό που ήθελε και σχετικά άνετα μέσα στην Αμφιλοχία. Οι φιλοξενούμενοι ήταν σοβαροί στην άμυνα, αξιοποίησαν τα πλεονεκτήματά τους στην επίθεση, κι αυτό ήταν όλο…
Εύκολα κι απλά ο Αχελώος ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ..................................0
ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ......3
Ο Αμφίλοχος προδόθηκε για άλλη μία φορά από τις επιθετικές του αδυναμίες, που του στέρησαν το γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Με τον Αχελώο να έχει σαφές προβάδισμα οι γηπεδούχοι έψαχναν την επιστροφή στο ματς, αλλά συχνά έπαιζαν άναρχα και αυτό κόστιζε.
Ο Καρίμπας λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ από νωρίς, στο 5΄, αλλά το σουτ σταμάτησε στο δοκάρι. Όμως στο 20΄και σε κομπίνα σε κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Μπούζα στο ύψος της περιοχής και αυτός με σουτ έγραψε το 0-1 για το Αγγελόκαστρο. Ότι και να σχεδίαζαν οι του Αμφίλοχου για την επανάληψη πήγε στράφι στο 44΄, που ο Μωραΐτης έκανε το 0-2 με σουτ. Με την έναρξη της επανάληψης ο ορεξάτος Στάθης Ζαλοκώστας διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Εύκολο απόγευμα για τους διαιτητές Διώτη, Ντζουροπάνο, Ροκοπάνο.

ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ (Κώστας Λιανός): Σιαπάτης, Παύλος, Λιανός, Καζάκος, Καβαλάρης, Στάμος, Ψωμοδότης, Λιόκαυτος, (27΄ λ.τ. Κιρόσιμος), Ευθυμίου(65΄Νάκας), Ράπτης, Μάνθος (70΄ Παπαλέξης).

ΑΧΕΛΩΟΣ (Τάσος Σπαής): Μπούτιβας, Κωνσταντίνου, Αριστόπουλος, Μπέτσικας, Κοκώνης Ε., Αλεξάκης (57΄ 57΄Κωστακιώτης), Μπούζας, Ζαλοκώστας Λ. (70' Γιαννιώτης), Ζαλοκώστας Ε., Καρίμπας (80' Προβίδας), Μωραΐτης.

Πηγή www.sportait.gr 

PHOTOS