17 Δεκ 2012

ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ 1 ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ .0

Καβαλάρης... ο ΑμφίλοχοςΤο παιχνίδι ήταν μέτριο, οι φάσεις λίγες, αλλά ο γηπεδούχος Αμφίλοχος μπόρεσε να πάρει τη νίκη από τη Δόξα, με γκολ που πέτυχε ο Κώστας Καβαλάρης. 
Ο σκόρερ ήταν από τους κορυφαίους του αγώνα, αφού είχε εξαιρετική παρουσία στο   κέντρο της άμυνας μαζί με τον παίκτη και προπονητή Κώστα Λιανό, πετυχαίνοντας και το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση.




 Τίποτα το ιδιαίτερο στο πρώτο ημίχρονο, με τη μπάλα να βρίσκεται την περισσότερη ώρα στο κέντρο, όπου γίνονταν πολλά λάθη εκατέρωθεν. Χωρίς να αλλάξουν πολλά στην επανάληψη, το Καινούριο άρχισε να προσπαθεί να γίνει απειλητικό και στο 68΄ο Δημήτρης Δάρλας από πλεονεκτική θέση σούταρε, αλλά ο Σιαπάτης είχε πάρει καλή θέση και η μπάλα κατέληξε στα χέρια του. Αλλά και στο 71΄το σουτ του Κόκαλη έφυγε μόλις άουτ. Και στο 79΄ο Μάνθος εκτέλεσε κόρνερ, για να έρθει ο προωθημένος Καβαλάρης να κάνει το 1-0 με πλασέ. Στη συνέχεια η καλή αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων διατήρησε το προβάδισμα για λογαριασμό τους, αφήνοντας τη Δόξα τρεις βαθμούς πίσω και σε δύσκολη θέση.
Η διαιτησία των Μυλωνα, Αντωνόπουλου, Κολοσιωνη ήταν πολύ καλή.

ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ (Κώστας Λιανός): Σιαπάτης, Παύλος, Λιανός, Καβαλάρης, Ζαβιτσάνος, Ψωμοδότης, Λιόκαυτος (60΄ Κιρόσιμος), Στάμος (75΄ Νάκας), Μάνθος, Ράπτης, Ευθυμίου (85΄ Καζάκος).

ΔΟΞΑ (Κώστας Γιωτόπουλος): Ευθυμίου, Μπλέτσας, Ζώγανος (82΄ Τζωρτζόπουλος Δ.), Δάρλας Σ., Γκορόγιας, Κόκκαλης Γ., Κουτσολάμπρος (60΄Σούζα), Αλτζερίνης (60΄ Καρρόπουλος), Δάρλας Δ., Τζωρτζόπουλος Σ., Στρεμμένος.

Πηγή www.sportait.gr 

PHOTOS