2 Νοε 2012

Μέσι: Δεν είμαι δικτάτορας!

 
Τις τελευταίες μέρες έχουν βγει προς τα έξω φήμες ότι ο Λιονέλ Μέσι είναι "ψωνισμένος" και αυταρχικός και δημιουργεί προβλήματα στα αποδυτήρια της "Μπάρτσα" με τη συμμπεριφορά του. Ο αργεντίνος, μιλώντας σε ισπανούς δημοσιογράφους διεύψευσε κατηγορηματικά οποιαδήποτε τέτοια φήμη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν είναι δικτάτορας, όπως τον παρουσιάζουν.

Η φημολογία αυτή ξεκίνησε όταν ο Μέσι είχε κάποιες μικροπαρεξηγήσεις με συμπαίκτες του όπως ο Τέγιο, ο Κουένκα αλλά και πρόσφατα τον Νταβίντ Βίγια.

"Δεν με νοιάζει καθόλου τι γράφεται για μένα. Είναι όλα ψέματα, οι συμπαίκτες μου ξέρουν ότι δεν είμαι έτσι. Αυτά τα λένε άνθρωποι που δεν θέλουν το καλό της Μπαρτσελόνα και προσπαθούν με αυτό το τρόπο να μας αποπροσανατολίσουν".

Ο αργεντίνος μίλησε και για τη μισητή αντίπαλο, Ρεάλ Μαδρίτης, και μόνο καλά λόγια είχε να πει για την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, ακόμα και για τον Πέπε με τον οποίο δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις, τουλάχιστον εντός αγωνιστικού χώρου.

"Η Ρεάλ είναι από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου και πάντα απολαμβάνω τα παιχνίδια μεταξύ μας. Ο Κριστιάνο είναι ένας φανταστικός παίκτης. Ο Πέπε, επίσης, είναι πολύ καλός αμυντικός", κατέληξε ο Λιονέλ Μέσι.

Πηγή www.sport.gr


PHOTOS