20 Νοε 2012

ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-2

DSC01562 Επιστροφή στις νίκες για τον Ατρόμητο....  

Νίκη που τον κρατάει στην κορυφή πέτυχε ο Ατρόμητος Αντιρρίου που επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας με 0-2 τον Αμφίλοχο στην Αμφιλοχία. Η ομάδα του Αντιρρίου βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο 19’ όταν μετά από σέντρα του Σπύρου Μυλωνά αδράνεια στην περιοχή του Αμφίλοχου η μπάλα έφτασε στον Σκανιά που με κοντινό σουτ έκανε το 0-1. Στο 30’ μετά από σέντρα του Σκανιά η μπάλα έφτασε στο Ευθυμιόπουλο που διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Το φιλμ του αγώνα:
5’ Σέντρα-σουτ του Ευθυμίου απέκρουσε σε κόρνερ ο Καραδήμας.
7’ Σέντρα του Παπαποστόλου σύγχυση στα καρέ του Αμφιλόχου, μπλόκαρε ο Σαπάτης.
9’ Σουτ του Παπαποστόλου έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Σαπάτης.
19’ ΓΚΟΛ 0-1. Σέντρα του Μυλωνά Σ. από αριστερά, αδράνεια της άμυνας του Αμφιλόχου, ο Σκανιάς με σουτ ανοίγει το σκορ.
30’ ΓΚΟΛ 0-2. Σέντρα του Σκανιά από δεξιά η μπάλα έφτασε στο Ευθυμιόπουλο που με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα του Ατρομήτου.
63’ Σουτ του Παπαποστόλου μπλόκαρε ο Σαπάτης.
84’ Ωραία προσπάθεια από αριστερά του Αλεξόπουλου που κάνει το σουτ μόλις άουτ.

ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ: Σαπάτης, Παύλος, Λιανός, Δράκος Χ., Ζαβιτσάνος, Καβαλλάρης (60’ Στάμος), Λιόκαυτος (80’ Παπαλέξης), Ψωμοδότης, Μάνθος (38’ Νάκας), Ράπτης, Ευθυμίου.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Καραδήμας, Ταμπάκης, Μυλωνάς Σ., Πετσίνης, Μυλωνάς Χ., Παπαποστόλου Κάκκος Β. (75’ Παναγιωτόπουλος), Καλαβρουζιώτης (65’ Γιαβρούτας), Αλεξόπουλος, Σκανιάς (80’ Μανδέλλος), Ευθυμιόπουλος.
 www.nafpaktianews.gr

.DSC01554 Επιστροφή στις νίκες για τον Ατρόμητο.... .DSC01560 Επιστροφή στις νίκες για τον Ατρόμητο.... .DSC01562 Επιστροφή στις νίκες για τον Ατρόμητο....

PHOTOS