14 Σεπ 2012

Κύπελλο:Λείπουν τα δυνατά ζευγάρια

Ο Αχελώος Αγγελοκάστρου απέκλεισε δύσκολα τον Προμηθέα (φωτο), αντιμετωπίζει πλέον τον Παναιτωλικό και όποιος προκριθεί θα παίξει και στην 3η φάση.
 
Ο Αχελώος Αγγελοκάστρου απέκλεισε δύσκολα τον Προμηθέα (φωτο), αντιμετωπίζει πλέον τον Παναιτωλικό και όποιος προκριθεί θα παίξει και στην 3η φάση.


Έγινε το απόγευμα της Τρίτης η κλήρωση για την 2η φάση του Κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας και δεν προέκυψαν συναντήσεις ομάδων της Α΄ ΕΠΣΝΑ ή του Περιφερειακού.
Ο Άρης Αιτωλικού στάθηκε πιο τυχερός αφού θα παίξει στην έδρα του, αλλά ο Κεραυνός Γαβαλούς δεν είναι… αμελητέος αντίπαλος. Η Α.Ε. Μεσολογγίου θα παίξει στην έδρα της Μπούκας και ο Παναιτωλικός (Κ20) αντιμετωπίζει επίσης εκτός έδρας τον Αχελώο. Μάλιστα ο νικητής του ζευγαριού του Αγγελοκάστρου θα υποχρεωθεί σε νέο ματς για την 3η φάση, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα ανάμεσα σε Όμηρο και Άγιο Θωμά. Όλοι οι υπόλοιποι νικητές της β΄ φάσης προκρίνονται χωρίς αγώνα στην δ’ φάση, ενώ ο Ο Αετός Σταμνάς είναι ο πιο ευνοημένος της κλήρωσης και προκρίνεται άνευ αγώνα στην 2η φάση, απευθείας στην 4η φάση.
Οι αγώνες της 2ης φάσης θα γίνουν την 15-16 Σεπτεμβρίου και - αγώνες του κυπέλλου - δεν ισχύουν οι περιορισμοί σχετικά με τα όρια ηλικίας των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι ισχύουν στους αγώνες των πρωταθλημάτων.
2η  ΦΑΣΗ
Προκρίνεται χωρίς αγώνα ο ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ – ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΘΥΡΙΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ
ΠΑΝΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΜΠΟΥΚΑΣ – ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΑΛΙΚΥΡΝΑΙΚΟΣ ΑΓ. ΘΩΜΑ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ – ΑΕΚ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ – ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ

3η  ΦΑΣΗ
Ο νικητής ΑΧΕΛΩΟΥ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ με το νικητή ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΥ ΑΓ. ΘΩΜΑ – ΟΜΗΡΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ.

www.sportait.gr 

PHOTOS