24 Ιαν 2020

Εμφατική πρόκρισης στο κύπελλο για τον Νέο Αμφίλοχο επί του Ευηνοχωρίου (pics)


Ένας ψυχωμένος Νέος Αμφίλοχος και ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού στον αγωνιστικό χώρο σε όλη την διάρκεια του έφτασε σε μια δίκαιη και θριαμβευτική πρόκριση στους 4 του κυπέλλου της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας με 0-5 επί της ομάδας του Ευηνοχωρίου που αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία και βρίσκεται στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος .
Το σκορ 0-1 άνοιξε στο 22΄ο Καμμένος με σουτ μέσα από την περιοχή.
Στο 35΄΄ο Σαφάκας κάνει το 0-2 οταν σε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή η μπάλα καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι και στα δίχτυα του Δουλιώτη.
Ο χορός των γκολ συνεχίστηκε και στο Β΄ ημίχρονο
Στο 60' Ο Καμμένος μετά από ατομική προσπάθεια με σουτ μέσα απο την περιοχή κάνει το 0-3.

Στο 62΄και πάλι ο Σαφάκας με δυνατό σουτ νικάει τον Δουλιώτη 0-4.
Και το τελικό σκορ 0-5 διαμόρφωσε στο 70΄ ο Κόκκαλης με πλασέ μέσα απο την περιοχή.
Η φετινή πορεία του Νέου Αμφιλόχου που εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του και συνεχίζει αήττητος σε πρωτάθλημα και κύπελλο είναι ανάλογη των μεγάλων επιτυχιών που έχει διαγράψει και στο παρελθόν ο ιστορικός σύλλογος.

Α.Ε ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ (Διαμαντόπουλος .Θ) Δουλιώτης, Μπαλαούρας (70΄Γεωργίου), Κοντομήτσος, Κουτρουμάνης (46΄Κοσμάς), Κάκος, Γιαβρούτας, (46΄Αλμπάνης) Μιχαλόπουλος, Καλαβρουζιώτης, Βασιλείου, Φουντάμης, Φτουλης (46΄Δημαράς).
Στον πάγκο: Μακρής, Νασόπουλος, Γρίβας,Γεωργίου.

ΝΕΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ (Λιανός Κ) Ρόκκος Αν, Αυγέρης Π, Προδρομίτης ,Ρόκος Αλ, Μπουμπούλης, (75΄Χαρδαλιάς), Κόκκαλης, Κυρώσιμος, Δράκος (67΄Παπανίκος), Σαφάκας , Καμμένος (84΄Τσεκούρας), Αυγέρης Αθ. (50΄Νταρλαγιάννης)
Στον πάγκο: Μαραγκός, Καραδήμας, Στραβοδήμος.

Πηγή ρεπορτάζ | facebook Νέος Αμφίλοχος


PHOTOS