ποδοσφαιρο Συνεχίζει ακάθεκτος ο Νέος Αμφίλοχος ο οποίος διεύρυνε τη βαθμολογική διαφορά του από τις υπόλοιπες ομάδες, τέσσερις αγωνιστικές πριν από τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.
Ο σύλλογος της Αμφιλοχίας επικράτησε με 2-1 της Αναγέννησης Στάνου, παρότι έμεινε πίσω στο σκορ 0-1, στο 19′ με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή.
Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 49′ με κεφαλιά του Παπανίκου μέσα από την περιοχή και έκανε την ανατροπή στο 94ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της γειτονικής του Αναγέννησης Στάνου, χάρη σε αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Δημήτρη Δράκου.
ΝΕΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ (Λιανός Κ): Ρόκκος Αν, Αυγέρης.Π, Προδρομίτης, Ρόκος Αλ, Μπουμπούλης, Κόκκαλης, Καμμένος Αθ, Κυρώσιμος, Σαφάκας, Στραβοδήμος, Αυγέρης Α. Χαρδαλιας,. Παπανίκος,. Δράκος, Μαραγκός,, Καραδήμας,,Τασιάς,Δούγιος
ΑΝΑΓΕΝΗΣΗ ΣΤΑΝΟΥ: Κόκκαλης, Τσιλίκης, Κοντός, Μαρκόπουλος, Γαλάνης, Νταλαπέρας, Κοντός. Κ, Τσουγρής, Καρακασίδης, Καβαλάρης, Τσουγρής. Μπαρτσώκας, Παπακώστας, Σερδενές