9 Ιαν 2012

Τρίκαλα 2011– Αμφίλοχος 4-0


Εύκολη νίκη με 4-0 πήραν τα Τρίκαλα απέναντι στον Αμφίλοχο, σε μια αναμέτρηση  που θα μπορούσε να είχε ολοκληρωθεί με πιο ευρύ σκορ, καθώς οι γηπεδούχοι δημιούργησαν πολλές καλές φάσεις.


Υποτονικά μπήκαν οι δύο αντίπαλοι στον αγωνιστικό χώρο, με τα πρώτα λεπτά να παίρνουν ανεκμετάλλευτα και για τους δύο. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι «ζεστάθηκαν» άμεσα, χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες στα μέσα του ημιχρόνου.
Στο 39’ ο Τεντολούρης έκανε το 1-0 για τα Τρίκαλα, ενώ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου έχασε άλλες δύο κλασσικές ευκαιρίες. Στην επανάληψη, μπήκαν δυναμικά και ο Πολύζος έκανε το 2-0, ενώ στο 51’ ο Χριστοδούλου έδωσε προβάδισμα 3-0 στην ομάδα του.
Ο Αμφίλοχος προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά η προσπάθεια του Αγγέλη δεν βρήκε δίχτυα, ενώ στο 84’ ο Τεντολούρης «ξαναχτύπησε» για τα Τρίκαλα 2011 και διαμόρφωσε το τελικό 4-0, ύστερα από μια καταπληκτική ομαδική προσπάθεια.
ΤΡΙΚΑΛΑ 2011: Ζαφείρης, Νταντάλιας, Παπαγιαννόπουλος, Απ. Πολύζος, Γούτσιος, Μ. Πολύζος, Κόκκινος,Δ. Τεντολούρης,(88΄Μαλτέζας), Τασιόπουλος,(69' Tσιμπανάκος) Απ. Τεντολούρης,(78' Κωτούλας), Χριστοδούλου.
ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ: Σαπάτης, Γιάχος, Μητσόπουλος, Ζιγκήρης, Λιανός, Καρτσακλής, Τριφέρης,(55' Αγγέλης), Χρυσούλης, Απ. Τσούνης, Π. Τσούνης,(76' Τσολάκος), Βαινάς (83' Βούρτζας).

http://www.onsports.gr/


 












photos by http://www.sportrikala.gr/article/20971/

PHOTOS