16 Ιαν 2012

ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ 0 - ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ 1

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Οδυσσέας Νυδριού στην δύσκολη έδρα του νεοφώτιστου Αμφίλοχου, με γκολ του Δήμα Χ. στο δεύτερο ημίχρονο, σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις.

0-1



Στο πρώτο ημίχρονο οι φάσεις που έγινα μπροστά από τις εστίες των δύο ομάδων ήταν ελάχιστες, με τον Οδυσσέα Νυδριού να έχει το πρώτο λόγο και να στέκεται καλύτερα από τον αντίπαλό του.

Στην επανάληψη το παιχνίδι πήγε στο ίδιο μοτίβο, με τον Οδυσσέα Νυδριού, να ανοίγει το σκορ με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, με κεφαλιά του Δήμα Χ., ύστερα από σέντρα του Καλογερή.

Στο υπόλοιπο διάστημα του παιχνιδιού, δεν άλλαξε κάτι και έτσι οι παίχτες του κ. Ν. Βέκιου, πήραν ένα σημαντικό τρίποντο, ρεφάροντας την εντός έδρας ήττα της προηγούμενης Κυριακής από το Μεσολόγγι.

ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ: Σιαπάτης, Γιάχος, Μητσόπουλος, Ζίγκηρης, Λιανός, Καρτσακλής, Τζάμαλης (70΄, Χρυσούλης), Τσιούνης Α., Αγγέλης (60΄ Βούρτσας), Τσιούνης Π.
ΟΔΥΣΣΕΑΣ: Μπάμπης, Βρακατσέλης (85΄ Ζήσης), Σκαμνέλος, Δήμας Χ., Κτενάς, Μηνάς (83΄ Φράγκος), Ματούλας, Δήμας Θ., Γαζής Σ., Ντέτσικας, Καλογερής.

πηγή: http://www.lefkadasportnews.gr/

PHOTOS