5 Δεκ 2011

Η ΑΜΦΙΛΟΧΑΡΑ ΠΗΡΕ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟΝ ΘΕΣΠΡΩΤΟ!!

Πηγή  http://thesprotia-sports.gr/
Ήττα-βόμβα για το Θεσπρωτό από τον Αμφίλοχο, σε ένα ματς που παρότι ήταν κατά πολύ καλύτερος, χάνοντας πλήθος ευκαιριών, κατάφερε να το κάνει δώρο στους αντιπάλους του!

Για τον Θεσπρωτό αγωνίστηκαν οι: Βενέτης, Καλαντζής, Λιαμίρας, Ζώης, Κωνσταντάκος (66' Πανταζής), Αθανασίου Μουρούτης, Παππάς, Γιαννακός, Καβαλλάρης, Μπάρκας.
Αμφίλοχος: Σαπάτης, Γιάχος, Σίγκηρης, Μητσόπουλος, Καρτσακλής, Βούρτσας, Χρυσούλης, Τσιούνης Απ., Τσιούνης Π., Βαϊνάς. Αλλαγές Στάμος, Ζιάκκας, Αγγελής.

Το τί συνέβη στον αγώνα είναι πολύ απλό. Ο Θεσπρωτός έχανε ευκαιρίες με τα τσουβάλια μπροστά ενώ ο Αμφίλοχος πετύχαινε εύκολα τα γκολ στις αντεπιθέσεις του σαν σε προπόνηση.
Λίγες φάσεις στο πρώτο μέρος. Ο Σπύρος Παππάς είχε δυο καλά σουτ, το ένα από τα οποία ταρακούνησε το οριζόντιο δοκάρι του Σαπάτη. Την καλύτερη ευκαιρία όμως την έχασε ο Βούρτσας, αλλά ο Βενέτης του είπε όχι σε τετ-α-τετ.
4gkolΤο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά. Σέντρα του Λιαμίρα από δεξιά, καρφωτή κεφαλιά του Καβαλλάρη από κοντά και 1-0. Ο Καλαντζής δε μπόρεσε να κάνει το 2-0 από πολύ καλή θέση και ένα λεπτό αργότερα ήρθε η ισοφάριση από τον Πάνο Τσιούνη στην κόντρα. Ο Μπάρκας αποβλήθηκε με 2 κίτρινες κάρτες στην ίδια φάση (φάουλ και διαμαρτυρία) αφήνοντας από το 60' με παίκτη λιγότερο το Θεσπρωτό. Κι έπειτα, παρότι με 10, ακολούθησε μπαράζ ευκαιριών! Ο Θεσπρωτός έκλεισε τον Αμφίλοχο, έκανε τα πάντα για να τον νικήσει χάνοντας τρομακτικές ευκαιρίες, αλλά η μπάλα ουδέποτε εδέησε να περάσει τη γραμμή του τέρματος. Καβαλλάρης (2 φορές), Παππάς δυο φορές, Ζώης (δοκάρι) είδαν την τύχη να τους παίζει σκληρό παιχνίδι. Και όταν τα έχεις δώσει όλα για το 2-1 και παλεύεις με 10 παίκτες, αναπόφευκτο είναι ότι το κάθε λάθος στην άμυνα θα το πληρώσεις. Αυτό έγινε εις διπλούν. Οι Απόστολος Τσιούνης και Χρυσούλης έγραψαν το τελικό 1-3.

Έγραψε ο Νίκος Κραμπουκούκης
Ρεπορτάζ: Λεωνίδας Τσαμπαλής.

PHOTOS