12 Δεκ 2011

Γ.Φ.Σ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ 1 - ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΕΤΡΑΣ 1


Παρά την ανωτερότητα της ομάδας της Αμφιλοχίας, η Ομόνοια κατάφερε και «τσίμπησε» τον βαθμό της ισοπαλίας με σκορ 1-1.

1-1

Η ομάδα του Αμφίλοχου μπήκε δυνατά στο ματς δημιουργώντας κάποιες καλές ευκαιρίες ωστόσο δεν μπόρεσε να μετουσιώσει κάποιες από αυτές σε γκολ . Παρόλα αυτά η ομάδα της Πέτρας κατάφερε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο της πετυχαίνοντας πρώτη γκολ στο 21’ με τον Παππά.
Το ημίχρονο έκλεισε χωρίς άλλο τέρμα παρά τις ευκαιρίες που χάθηκαν εκατέρωθεν. Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε με τον Αμφίλοχο να κλείνει στο μισό γήπεδο την Ομόνοια και να την «σφυροκοπεί» ανελέητα.
Η πρώτη καλή στιγμή στην επανάληψη για τον Αμφίλοχο έγινε στο 46’ με τον Βούρτσα να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι. Στο 55’ ήρθε τελικά η ισοφάριση για τους γηπεδούχους με σκόρερ τον Λιανό όπου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Η πίεση συνεχίστηκε για την ομάδα της Αμφιλοχίας ώστε νε πετύχει την πλήρη ανατροπή αλλά η τύχη τους γύρισε για ακόμη μια φορά την πλάτη στο ματς όταν στο 66’ η μπάλα προσέκρουσε για δεύτερη φορά στο δοκάρι της Ομόνοιας ύστερα από ενέργεια του Βαϊνά. Το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος με τους γηπεδούχους, παρά την καλή τους εμφάνιση, να τα βάζουν με την τύχη τους.

ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ: Σαπάτης, Γιάχος, Ζίγκηρης, Κακαρούνας, Λιανός, Καρτσακλής, Βούρτσας, Χρυσούλης (68΄ Τσιούνης Π.), Τσιούνης Α., Αγγέλης (33΄ Τζάμαλης), Βαϊνάς.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΕΤΡΑΣ: Σταμάτης, Μαργαρίτης, Ορφανός, Παππάς Α., Πέτσας, Νάσιος, Τσάπαλης, Δερβένης (77΄ Κατσαρός), Παππάς Γ. (90΄ Μανιφάβας), Σταμούλης, Οικονόμου

http://www.onsports.gr/


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

PHOTOS