30 Μαΐ 2011

Ο χάρτης της ΕΠΣΝΑ για τη σεζόν 2011-2012

Με τη διεξαγωγή και του τελευταίου αγώνα της ΕΠΣΝΑ για τη σεζόν 2011-12 (3ος αγώνας για τα play-out της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣΝΑ: ΑΕ Τρίκορφου-Αετός Σταμνάς 3-2) , ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις όλων των ομάδων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων του νομού Αιτωλοακαρνανίας. Το allsportsagrinio.gr σας παρουσιάζει τις ομάδες που ανέβηκαν ή υποβιβάστηκαν τη φετινή σεζόν και επίσης σας δείχνει πως διαμορφώνονται οι τοπικές κατηγορίες για τη σεζόν 2011-12.
Αρχίζοντας από τη Δ’ εθνική κατηγορία, είχαμε μια είσοδο και μια έξοδο ομάδας από την Αιτωλοακαρνανία , του Όμηρου Νεοχωρίου που την τελευταία αγωνιστική δεν κατάφερε να μείνει στην κατηγορία και επέστρεψε στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΝΑ και τη θέση του να παίρνει ο Αμφίλοχος ως πανάξιος πρωταθλητής της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣΝΑ , προσδοκώντας να έχει μια καλή πορεία μένοντας στη Δ΄ εθνική.
Στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΝΑ , όπως προ-αναφέραμε είχαμε πρωταθλητή τον Αμφίλοχο και την επιστροφή του Όμηρου Νεοχωρίου. Επίσης στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΝΑ θα αγωνίζονται ο Κεραυνός Γαβαλούς, ο Ακαρνανικός Θουρίου , ο Ακράτητος Δάφνης και η Ακαδημία Ναυπάκτου. Στην Α1 κατηγορία θα αγωνίζονται 16 ομάδες την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Από την άλλη υποβιβάστηκαν στην Α2 κατηγορία της ΕΠΣΝΑ ο Αετός Σταμνάς , η Ένωση Ευηνοχωρίου , οι Ελπίδες Αγρινίου και ο Προμηθέας Γαβρολίμνης και από τη Β κατηγορία της ΕΠΣΝΑ ανέβηκαν ο ΠΑΟ Αγρινίου ,ο Αχελώος Αγγελοκάστρου , η Αναγέννηση Στάνου ,ο Απόλλων Δοκιμίου και η ΑΕ Παλαιοπαναγιάς. Στην Α2 κατηγορία θα αγωνίζονται 16 ομάδες την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Στη Β κατηγορία της ΈΠΣΝΑ του χρόνου θα αγωνίζονται 30 ομάδες , σε δύο ομίλους των 15 ομάδων ή 3 ομίλους των 10 ομάδων. Από την Α2 έπεσαν η Ένωση ΑΟΚ Τρίκαρδου, η Δάφνη Μ.Χώρας ,η ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίου , ο Άρης Μεσάριστας και ο Αχελώος Νεοχωρίου , ενώ από τη Γ κατηγορία της ΕΠΣΝΑ ανέβηκαν ο ΠΑΟ Κατοχής ,ο ΑΟ Σκουτεράς ,η Παιανία Μάστρου και ο Αχιλλέας Παπαδάτου.
Τέλος στη Γ κατηγορία της ΈΠΣΝΑ μέχρι την 29η Μαΐου , τη στιγμή που γράφτηκε το άρθρο έχουμε 16 ομάδες και λογικά αν δεν υπάρχουν άλλες ομάδες να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα θα γίνει ένας όμιλος και πάλι με 16 ομάδες. Ανάμεσα σε αυτές είναι και ο Λυσίμαχος, ο ΑΟ Πενταλόφου ,ο Κεραυνός Ποταμούλας, η Θύελλα Πλ.Καλυβίων ,η ΑΕ Χαλκιόπουλου και ο Θρίαμβος Δρυμού.
Συνοπτικά όλες οι κατηγορίες όπως διαμορφώθηκαν ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου:


PHOTOS