27 Νοε 2019

Στους “8” του Κυπέλλου της Αιτωλοακαρνανίας και ο Νέος Αμφίλοχος


Την πρόκριση στους 8 του κυπέλλου της ΕΠΣΑ πανηγυρίζει ο Νέος Αμφίλοχος σε ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕ Αγ Δημητρίου.
Αν και έμεινε πίσω στο σκορ με 0-1 στο 62′ με ένα γκολ πλασέ του Φατσάλη έκανε την ανατροπή με 2 γκολ του Στραβοδήμου στο 71′ με αριστοτεχνικό ανάποδο ψαλίδι και στο 77′ όταν μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα Ζώη με κοντινό πλασέ ο απερχόμενος Στραβοδήμος διαγράφει το τελικό σκορ 2-1.
Ο Νέος Αμφίλοχος καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο έχασε τις ευκαιρίες με κυριότερες στο 19’όταν σε δυνατό σουτ του χαρδαλιά έξω από την περιοχή ή μπάλα καταλήγει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Ζώη και στο 54′ όταν σε εκτέλεση πέναλτι του Δράκου ο τερματοφύλακας Ζώης έπεσε στην σωστή γωνία του και απέκρουσε.
Το φιλμ του αγώνα
7′ Δυνατό σουτ Φατσάλη λίγο άουτ
12′ Σουτ Καμμένου Α μπλοκάρει ο Ζώης
57′ Πλασέ Στραβοδήμου λίγο άουτ
64′ εξ επαφής κεφαλιά Στραβοδήμου τον νικάει με δυσκολία ο Ζώης
ΝΕΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ (Λιανός Κ)
Ρόκκος Αν, Αυγέρης.Π, Προδρομίτης,(46’Δράκος) Ρόκος Αλ Μπουμπούλης, Χαρδαλιάς (46’Τασιάς), Κυρώσιμος, Σαφάκας, Παπανίκος, Στραβοδήμος,(Τσεκούρας) Αυγέρης Α
Δράκος. Γιώτης, Νταρλαγιάννης, Μαραγκός, Τσεκούρας, Τασιάς, Δούγιος
ΑΕ Αγίου Δημητρίου (Μουχάνης θ)
Ζώης,Καλοκαίρης,(86’Στεφανόπουλος) Μπαμπάτσικος, Παναγιωτοπουλος, Μπάνης, Μπουλιέρης, Φαρτσάρης, Μουχάνης Ε, Βελέτζας, Μουχάνης.Π Καστανιώτης, Στεφανόπουλος, Καντερές
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΛΙΟΝΑΣ – ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΛΙΑΚΩΝΗΣ
AgrinioNews

Πηγή ανάρτησης: www.agrinionews.gr


PHOTOS