12 Απρ 2018

Προκρίθηκε ο Νέος Αμφίλοχος..... 5-4 στη διαδικασία των πέναλτι τον Τηλυκράτη

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών πήρε ο Νέος Αμφίλοχος που επικράτησε στη διαδικασία των πέναλτι του Τηλυκράτη στη Λευκάδα με 5-4. Ο κανονικός αγώνας και η παράταση έληξαν ισόπαλοι 2-2.
Μόλις στο 6' ο Τηλυκράτης προηγήθηκε με κοντινό πλασέ του Περιστέρη. Ο Νέος Αμφίλοχος αντέδρασε γρήγορα και στο 13' ισοφάρισε με κεφαλιά του Κοντογιάννη.
Στο 24' ο Τηλυκράτης πήρε ξανά κεφάλι στι σκορ όταν ο Καταγής έκανε τη
σέντρα και ο Κτενάς νίκησε το Φωτόπουλο.
Στο 35' ο Λαγοπάτης εκτέλεσε κόρνερ και ο Κοκώνης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καραγκούνη ισοφαρίζοντας σε 2-2.
Ο αγώνας έληξε ισόπαλος με 2-2 με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στην παράταση η οποία έληξε χωρίς γκολ για τις δύο ομάδες οι οποίες οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι.
Στα πέναλτι ο Νέος Αμφίλοχος πήρε την πρόκριση με 5-4.
Τα πέναλτι

Χριστογιάννης - άστοχος 
Μπαλογιάννης άστοχος
Τόσκα Γκόλ 1-0
Ιασωνίδης  1-1
Κούσης  2-1
Πετράκος  2-2
Μαλής  3-2
Γκίκα  3-3 
Τσούνης  3-4
Καταγής 4-4
Κολοβάκης 4-5
Περιστέρης άστοχος 



Τηλυκράτης: Καραγκούνης, Καλογέρης, Βασίλας (77' Καταγής), Μπουρδούβαλης, Ιασωνίδης, Φέτσης, Περιστέρης, Κτενάς (54' Καββαδίας), Γραμματικόπουλος (46' Πετράκος), Καταγής Γ., Μπαλογιάννης (58' Γκίκα)
Νέος Αμφίλοχος (Θ.Παπαχρήστος): Φωτόπουλος, Μπεκατώρος (54' Ζοτάι), Χριστογιάννης, Κοκώνης, Ρεπετσάς, Καλοκαίρης (84' Κωστακιώτης), Τσούνης, Μαλής, Κοντογιάννης (60' Κούσης), Τόσκα, Λαγοπάτης (89' Κολοβακης)

PHOTOS