3 Δεκ 2016

Νίκη με 1-0 για τον Αμφίλοχο τον ουραγό του πρωταθλήματος Άρη Αιτωλικού

Νίκη με 1-0 για τον Αμφίλοχο τον ουραγό του πρωταθλήματος Άρη Αιτωλικού Η ομάδα του Αμφίλοχου με το νέο προπονητή κ. Νίκο Μιμηγιάννη καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήθελε μόνο νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι και έφυγε με τους 3 πολύτιμους βαθμούς με γκολ του Προβίδα στο 35΄, απέναντι στον ουραγό της βαθμολογίας Άρη Αιτωλικού. 
Η ομάδα της Αμφιλοχίας είχε την κατοχή της μπάλας αλλά και η ομάδα του Αιτωλικού δεν το έβαλε κάτω και πάλεψε στον αγωνιστικό χώρο για την ισοφάριση μέχρι το τελευταίο λεπτό. Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων του αεροπορικού δυστυχήματος που συνέβη στην Κολομβία, μεταξύ των οποίων ήταν τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας Σαπεκοένσε.
Οι φάσεις του αγώνα.
Σουτ του Κοκώνη Κ. έξω από την περιοχή, μπλοκάρει ο Γιάντσιος.
Μακρινό σουτ του Προβίδα αναγκάζει τον τερματοφύλακα σε δύσκολη απόκρουση.
23΄ Δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Κοκώνη Κ., η μπάλα μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.
35΄ Ανάποδο ψαλίδι μέσα από την περιοχή του Παπαστέλιου, αποκρούει ο Γιάντσιος προσωρινά και στην επαναφορά ο Προβίδας με πλασέ κάνει το 1-0.
40΄ Σύγχυση στα καρέ του Αμφιλόχου, δυνατό σουτ ο Χειμώνας, αποκρούει ενστικτωδώς ο Ευθυμίου.
88΄ Ατομική ενέργεια και πάσα από τον Κοκώνη Κ., στον Κοκώνη Σπ., σουτ αυτός μόλις άουτ.
Διακριθέντες:
Αμφίλοχος: Βασιλάρης, Κοκώνης Κ., Κοσκούνης.
Άρης Αιτωλικού: Καρέτσος, Φράγκος, Πατρινός.
Συνθέσεις:
Αμφίλοχος: Ευθυμίου, Βασιλάρης, Στεμμένος, Παπανίκος, Παπαστέλιος, Κοκώνης Ε., Κοκώνης Σπ., Προβίδας, Σαμψώνας, Κοκώνης Κ., Κουσκούνης.
Άρης Αιτωλικού: Γιάντσιος, Ντελής, Καρέτσος, Φελιμέγκης, Πατρινός, Μπότας, Φράγκος Α., Χειμώνας, Φράγκος Γ., Αλεξανδρόπουλος.

PHOTOS