10 Ιαν 2016

Απέδρασε με το διπλό ο Αμφίλοχος

Απέδρασε με το διπλό ο Αμφίλοχος

Το «2 στα 2» με τον Κώστα Γιωτόπουλο στον πάγκο του πέτυχε ο Αμφίλοχος. 

Η ομάδα της Αμφιλοχίας κέρδισε με 1 – 0 στα Καλύβια τον ΠΑΟΚ και ανέβηκε στους 24 βαθμούς. Ο πρωτος σκόρερ της ομάδας ο Πάνος Τσιούνης ήταν ο «χρυσός» σκόρερ στο σημερινό παιχνίδι.
Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και είχαν δύο δοκάρια στο πρώτο πεντάλεπτο. Ο Τσιούνης στο 3΄ είχε δοκάρι για τον Αμφίλοχο και ο Στάθης Μπελεβώνης του Γεωργίου στο 5΄ για τον ΠΑΟΚ. Στο 14΄ ο Τσιούνης εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Μιχαλόπουλου και νίκησε τον Κατερινόπουλο κάνοντας το 0 – 1. Ο Νίκος Πανταζή είχε δοκάρι για τον Αμφίλοχο και στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρίες με μεγαλύτερη το τετ α τετ του Παπαδόπουλου στο 40΄ με τη μπάλα να περνάει άουτ.
Ο Στάθης Μπελεβώνης του Γεωργίου νικήθηκε από τον Αργύρη στο 56΄ και στο 65΄ ο ΠΑΟΚ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κόκκοτου, που πήρε δύο κίτρινες σε διάστημα τεσσάρων λεπτών. Ο  Αμφίλοχος στη συνέχεια είχε τον έλεγχο, δε μπόρεσε να νικήσει τον Κατερινόπουλο για δεύτερη φορά, αλλά κράτησε το πολύτιμο «τρίποντο».
Το φιλμ του αγώνα.
paok_amfiloxos
Photo: www.kalyvia.gr

Σουτ του Τσιούνη από το ύψος του πέναλτι στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια απομακρύνουν οι αμυντικοί του ΠΑΟΚ.
Σέντρα του Μπελεβώνη Στάθη του Γεωργίου η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.
14΄ Γκολ. Κάθετη πάσα του Μιχαλόπουλου στον Τσιούνη που βγαίνει στην πλάτη της άμυνας πλασάρει και παρά την προσπάθεια του Κατερινόπουλου η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα για το 0 – 1.
18΄ Σέντρα σουτ του Πανταζή στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.
29΄ Φάουλ του Γιάννη Μυλωνά ο Καρασάββας πιάνει την κεφαλιά με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.
37΄ Φάουλ του Τασούλη απέκρουσε ο Αργύρης.
40΄ Κάθετη πάσα του Μπελεβώνη Στάθη του Γερασίμου στον Παπαδόπουλο που βγαίνει τετ α τετ αλλά πλασάρει πάνω από το δοκάρι.
50΄ Πάσα του Μιχαλόπουλου στο Νάκα που κάνει το σουτ με τη μπάλα να φεύγει άουτ.
56΄ Σέντρα του Τασούλη από αριστερά ο Μπελεβώνης Στάθης του Γεωργίου προσπαθεί να «κρεμάσει» τον Αργύρη, όμως ο τερματοφύλακας του Αμφίλοχου διώχνει.
58΄ Σέντρα του Πανταζή από δεξιά ο Παπαλέξης δεν πρόλαβε από κοντά να βρει τη μπάλα.
65΄ Ο ΠΑΟΚ μένει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κόκκοτου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
70΄ Ο Μιχαλόπουλος βγαίνει στην αντεπίθεση, κάνει το σουτ έξω από την περιοχή και ο Κατερινόπουλος μπλόκαρε.
75΄ Συρτή σέντρα του Μιχαλόπουλου από αριστερά ο Τσιούνης με κοντινή προβολή έστειλε τη μπάλα άουτ.
80΄ Σέντρα του Νάκα ο Κατερινόπουλος πρόλαβε και έδιωξε με τα πόδια πριν ο Τσιούνης βρεθεί κοντά στο δεύτερο γκολ.
ΠΑΟΚ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Πάνος Τούρκας): Κατερινόπουλος, Αριστόπουλος, Καρασάββας, Μυλωνάς Ν., Καραλής Ε., Κόκκοτος, Παπαδόπουλος, Μυλωνάς Ι. (76΄ Καραλής Λ.), Τασούλης (76΄ Μπελεβώνης Γ.), Μπελεβώνης Ε. Γερ., Μπελεβώνης Ε. Γερ.
ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ (Κώστας Γιωτόπουλος): Αργύρης, Πανταζή, Λαμπρακόπουλος, Παπαστέλιος, Κάκκος, Μπακαδήμας, Μιχαλόπουλος, Παπαλέξης (90΄ Μπουμπούλης), Τσιούνης, Καβαλάρης, Νάκας.
 

PHOTOS