28 Απρ 2015

Συγχαίρει τον Αμφίλοχο η Α.Ε. Βάλτου

ae-valtouΜε ανακοίνωσή της η Διοίκηση της Α.Ε. Βάλτου συγχαίρει τον Αμφίλοχο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο της Β΄ Κατηγορίας και την άνοδο στην Α΄ ΕΠΣΝΑ. Ταυτόχρονα εύχεται να γίνουν καλά παιχνίδια στα μπαράζ ανόδου με τον Ηρακλή Αστακού και ευχαριστεί τους φιλάθλους της για τη στήριξη σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Το Δ.Σ. της Α.Ε. ΒΑΛΤΟΥ συγχαίρει την ομάδα του ΑΜΦΙΛΟΧΟΥ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο της Β΄ Κατηγορίας και την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣΝΑ και εύχεται καλό σχεδιασμό ενόψει της νέας χρονιάς. 
Από την πλευρά της η ομάδα μας συνεχίζει την προσπάθειά της μέσω της διαδικασίας των μπαράζ ανόδου και ελπίζουμε πως θα διεξαχθούν όμορφα παιχνίδια με την ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ ΑΣΤΑΚΟΥ. Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας για τη στήριξη σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και να δεσμευτούμε πως όλοι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να τους κάνουμε χαρούμενους στους αγώνες μπαράζ.
Με τιμή
Το Δ.Σ. της Α.Ε. ΒΑΛΤΟΥ  

PHOTOS