10 Δεκ 2014

Συνάντηση σωματείων Β΄ και Γ΄ κατηγορίας

spo-papaxristos-epsaΈγινε προχθές το απόγευμα σε αίθουσα του Εμιλέον συνάντηση της διοίκησης της Ε.Π.Σ.Α και των σωματείων Β΄ και Γ΄ κατηγορίας των περιοχών  Αγρινίου , Αμφιλοχίας, Βάλτου και Ξηρομέρου. 
 
Παραβρέθηκαν οι  περισσότερες ομάδες  και έγινε μια καλή και εποικοδομητική συζήτηση σε καλό κλίμα με τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Α κ. Παναγιώτη Παπαχρήστο και μέλη της διοίκησης,  καθώς και με την  επιτροπή διαιτησίας της Ένωσης αποτελούμενη από τους  κ.κ. Νικολέτα και Τομαρά.
Τα θέματα  που απασχόλησαν τους παραβρισκόμενους ήταν ζητήματα διαιτησίας , συνθήκες αγώνων.  Επίσης έγινε και ενημέρωση από τους ανθρώπους της Ε.Π.Σ.Α  για την  ενιαία χρέωση στην μετακίνηση των διαιτητών στο  εξομολόγο αγώνων που από φέτος εφαρμόζεται στα πρωταθλήματα.
Οι άνθρωποι της Ένωσης εξήραν την προσπάθεια και την συμμέτοχη  των παραγόντων για την μέχρι τώρα άριστη  συμπεριφορά τους . Επίσης έγινε ενημέρωση για την επιχορήγηση από την Γ.Γ.Α στα σωματεία που βρίσκεται στο τελικό στάδιο.
Συζητήθηκαν επίσης θέματα που αφορούν τις εγκαταστάσεις ορισμένων γηπέδων και αποφασίστηκε με την αρωγή της διοργανώτριας να γίνει ενημέρωση για αυτά τα προβλήματα στους κατά  τοπικούς άρχοντες . 
Είναι η τρίτη συνάντηση της ΕΠ.Σ.Α με τα σωματεία   που γίνεται από το καλοκαίρι  και η ανταπόκριση των ομάδων είναι ικανοποιητική, δείγμα της καλής σχέσης που επικρατεί. 
Agriniopress

PHOTOS