7 Φεβ 2013

Όχι μόνο κοιλιακοί!

Έχεις βαρεθεί τους κοιλιακούς; Υπάρχουν κι άλλες λύσεις...που θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις κοιλιά πλάκα.
sideplank
Σίγουρα οι κοιλιακοί είναι η καλύτερη άσκηση για ενδυνάμωση της κοιλιάς. Όμως μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα ενδέχεται να σε κουράσουν, γι'αυτό μπορείς να ακολουθήσεις άλλες ασκήσεις που βοηθούν στην εκγύμναση του κορμού και της κοιλιάς.
1. Γέφυρα Ξάπλωσε μπρούμυτα σε ένα στρώμα γυμναστικής. Ρίξε το βάρος του σώματός σου στις μύτες των ποδιών και στους αγκώνες, οι οποίοι πρέπει να είναι παράλληλοι μεταξύ τους και ακριβώς κάτω από το ύψος των ώμων. Προσπάθησε να φέρεις το σώμα παράλληλα με το πάτωμα.Μείνε εκεί για 30" και μετά κάνε το ίδιο στην αριστερή πλευρά. Εκτέλεσε 3 σετ σε κάθε πλευρά.
2. Πλάγια γέφυρα Ξάπλωσε πλάγια σε ένα στρώμα γυμναστικής. Το εξωτερικό μέρος του δεξιού ποδιού να ακουμπάει στο πάτωμα. Το αριστερό πόδι να είναι πάνω στο δεξί. Ο αγκώνας να είναι λυγισμένος 90 μοίρες κάτω από τον ώμο για να πέφτει το βάρος του σώματος σε αυτόν. Σήκωσε ψηλά το σώμα σου ώστε να ακουμπάει μόνο το εξωτερικό μέρος του δεξιού πέλματος στο πάτωμα και το σώμα να είναι σε ευθεία γραμμή από τα πόδια έως το κεφάλι. Μείνε εκεί για 30" και μετά κάνε το ίδιο στην αριστερή πλευρά. Εκτέλεσε 3 σετ σε κάθε πλευρά.
Πηγή 

PHOTOS