10 Ιουν 2011

Αμφίλοχος: 'Ψήνουν' τον Μιμηγιάννη

Ο ίδιος (o κύριος Μιμηγιαννης) έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του Αμφίλοχου εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα. 
Είναι ενδεικτικό ότι πριν ξεκινήσουν οι αγώνες πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, είχε εμφανίσει τις τάσεις φυγής του. Ωστόσο, οι διοικούντες τον Αμφίλοχο δεν φαίνονται διατεθειμένοι να αφήσουν τον Νίκο Μιμηγιάννη να κάνει πράξη της αρχική του σκέψη και να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία. Ο 43χρονος προπονητής εμφανίζεται ψυχολογικά κουρασμένος μετά από πέντε χρόνια παρουσίας του στον πάγκο του συλλόγου, εκ των οποίων τα τέσσερα είχαν χαρακτήρα πρωταθλητισμού. Ωστόσο, πρόθεση του προέδρου Γιώργου Ρούλια είναι να τον μεταπείσει και να ανανεώσει τη συνεργασία μαζί του, ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής. Από εκεί και πέρα, σε μία ακριβώς εβδομάδα (15 Ιουνίου) θα πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης, στην οποία θα προστεθούν νέα πρόσωπα.
Τέλος, ολοκληρώνεται η τοποθέτηση του φυσικού χλοοτάπητα στο γήπεδο Αμφιλοχίας και ένα... όνειρο χρόνων γίνεται πραγματικότητα.

PHOTOS