22 Σεπ 2011

Περιφερειακό πρωτάθλημα : ώρα μηδέν !

Γράφει ο Γιάννης Τσιντζέλης

Διανύουμε το τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου, και η επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΠΟ, δεν έχει ορίσει ακόμα πότε θα έχουμε πρεμιέρα στο νέο Ερασιτεχνικό πρωτάθλημα (Δ΄ εθνικής). Η επιτροπή καθυστερεί με την αιτιολογία ότι δεν γνωρίζει ακόμα πόσες και ποιες  επιπλέον ομάδες θα συμμετάσχουν στο φετινό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί και πάλι σε 10 ομίλους.

Σύμφωνα πάντα με της τελευταίες  πληροφορίες που υπάρχουν πιθανή έναρξη του πρωταθλήματος θεωρείται η Κυριακή 9 Οκτώβρη, και ίσως λόγο των πολλών προβλημάτων που υπάρχουν στο χώρο( για παράδειγμα η συμμετοχή κάθε ομάδας ορίζεται σε παράβολο των 500 ευρώ, που οι ομάδες αδυνατούν να πληρώσουν !!!), ίσως υπάρχει παράταση μια εβδομάδα αργότερα.

Όσοι ασχολούνται με το χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, καταλαβαίνουν  από  τις αρχές καλοκαιριού, ότι φέτος θα υπάρχουν αρκετές ομάδες που δεν πρόκειται να δηλώσουν συμμετοχή. Έτσι λοιπόν στον 5ο όμιλο που συμμετέχουν οι ομάδες του νομού μας Αμφίλοχος και Μεσολόγγι, σύμφωνα με τα ως τώρα δεδομένα, από τις 15 ομάδες που ήταν να δηλώσουν συμμετοχή θα δηλώσουν οι 10!!
Δεν θα συμμετάσχουν ο Μεσοπόταμος, ο Αστέρας Ρόκκα, ο ΠΑΣ Πρέβεζα, ο Ναυπακτιακός Αστέρας και ο Αστέρας Παραποτάμου.
Έτσι λοιπόν στην κλήρωση θα μπουν ο Οδυσσέας Νυδριού, ο Εθνικός Φιλιππιάδας, ο Θεσπρωτός, η Κασσιόπη, ο Αμφίλοχος, η ΑΕ Μεσολογγίου, η Κόνιτσα, η Φιλοθέη, ο Όλυμπος Κέρκυρας, και η Ομόνοια Πέτρας.   Και με την ίδια λογική αν και οι υπόλοιποι όμιλοι εμφανίσουν τα ίδια …..συμπτώματα, ίσως το πρωτάθλημα να γίνει σε 8 ομίλους…..

http://www.aerasfm.gr/

PHOTOS