20 Σεπ 2011

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ - ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ 1-1

Γράφει ο Στάθης Καρτάνος


Μπορεί το πρωτάθλημα του περιφερειακού να καθυστερεί να ξεκινήσει, καθώς η σέντρα υπολογίζεται περίπου για τις 16 Οκτωβρίου, όμως παράλληλα συνεχίζεται και η προετοιμασία των ομάδων με καθημερινές προπονήσεις και φιλικούς αγώνες. Μέσα στα πλαίσια της προετοιμασίας , ο Οδυσσέας Νυδριου αντιμετώπισε τον Αμφίλοχο ,ομάδα που αγωνίζεται και αυτή όπως και ο Οδυσσέας, στον 5ο όμιλο του περιφερειακού πρωταθλήματος.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό γήπεδο Νυδριου και ήρθε ισόπαλος με σκορ (1-1). Η ομάδα του κ.Βεκιου αν και βρέθηκε να χάνει πολύ νωρίς (μόλις στο 7ο λεπτό), με τον Αγγελή να χρίζετε σκόρερ, αντέδρασε γρήγορα , πίεσε και στην πρώτη ευκαιρία που της παρουσιάστηκε (15ο λεπτό), έφερε το ματς στα ίσια με κεφαλιά του Κτενά.
Από εκεί και πέρα είχε μια χωρίς αποτέλεσμα υπεροχή, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε να έχει κάποια αμυντικά προβλήματα. Οι φιλοξενούμενοι με κύρια επιθετική αιχμή τον Τσιουνη οπού πέρυσι αγωνιζόταν με τα χρώματα του Τηλυκρατη δημιούργησαν αρκετά προβλήματα στους γηπεδούχους. Ο Αμφίλοχος φάνηκε να είναι μια αρκετά δουλεμένη ομάδα, επικίνδυνη στην κόντρα, και έχοντας καλή κυκλοφορία της μπάλας .

Φάσεις & Γκολ
7΄ Με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Αγγελής κάνει το 0-1 για τον Αμφιλοχο.
15΄ Εκτέλεση φάουλ του Κοντοπρία από αριστερά, ο Κτενάς στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά κάνοντας το 1-1 για τον Οδυσσέα.29΄ Ο Τσιουνης σουτάρει έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα καταλήγει άουτ.
33΄ Εκτέλεση φάουλ με πάσα για τον Αμφιλοχο,το σουτ που επιχειρεί ο Παναγιωτόπουλος περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μεσσήνη.
68΄ Συρτή σέντρα του Σκαμνελου απο δεξιά, απομακρύνουν την μπαλα οι αμυντικοί του αμφιλοχου πάνω στον Ντετσικα, το σουτ του τελευταίου περνά λίγο πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι.
81΄ Ωραίος συνδυασμός του Γαζη με τον Καλογερη , το πλασέ που επιχειρεί ο τελευταίος , μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Αμφίλοχου.

http://www.lefkadasportnews.gr/

PHOTOS