7 Απρ 2013

ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΜΦΙΛΟΧΟΥ ΣΤΑ play out

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι έγινε το Σάββατο το απόγευμα στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου μεταξύ τον ομάδων του Αμφιλόχου και του Ηρακλή Αστακού για την 1η Αγωνιστική των playoutτης Α κατηγορίας με νικήτρια την ομάδα της Αμφιλοχίας με 1-0.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Αμφιλοχίας μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να έχει τον ελέγχω στο χώρο του κέντρου και με πολύ καλή αλληλοκάλυψη να καταφέρει να περιορίσει την ομάδα του Ηρακλή η οποία προσπαθούσε από χτυπήσει στην αντεπίθεση.
Όσο περνούσε η ώρα και φτάναμε για την ανάπαυλα του ημιχρόνου ο Αμφίλοχος που ήταν και ο τυπικά γηπεδούχος της αναμέτρησης αύξανε την πιέσει προς τα καρέ του Λιβάνη Β. , αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση του ημιχρόνου και το 44΄ο Καβαλλάρης θα κλέψει την μπάλα στο χώρο του κέντρου και με όμορφη ατομική προσπάθεια από αριστερά θα μπει στην μεγάλη περιοχή και θα κάνει του σουτ με τον Λιβάνη να αποκρούει ασταθώς την μπάλα με τον Τσιούνη που ακλουθούσε την φάση από κοντά να κάνει το 1-0 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής θα είναι αυτός που θα μπει καλύτερα στο παιχνίδι με πίεση που ξεκινούσε από ψιλά θα καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία της στην περιοχή του Σαπάτη Π. χωρίς όμως να μπορέσει να κάνει την φάση που θα του έφερνε την ισοφάριση.
Από την άλλη ο Αμφίλοχος προσπαθούσε να καλύψει όσο καλύτερα μπορεί τους χώρους στα μετόπισθεν και να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις όπως και έκανε, χάνοντας δυο μεγάλες ευκαιρίες, με τον Τσίουνη και τον Ευθυμίου να μην μπορούν από πλεονεκτική θέση να κλειδώσουν το παιχνίδι για την ομάδα τους, που λίγο έλειψε να το πληρώσουν όταν στο 85΄ ο Ταβάνι από το ύψος της μικρής περιοχή θα επιχειρήσει το σουτ το όποιο θα περάσει ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Σαπάτη.
Το τελευταίο σφύριγμα του παιχνιδιού από τον κ.Τσάσση θα βρει του παίχτες του Αμφιλόχου να πανηγυρίζουν μια μεγάλη και πανάξια νίκη.
Καλή η διαιτησία τον κ. Τσάσση – Αντωνόπουλου – Καλαμπόκη.

ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ: Σαπάτης, Καλύβας, Ζαβιτσάνος, Αράκος, Λιανός, Καβαλλάρης, Λιόκαυτος (66΄Παπαλέξης), Μπουμπούλης, Τσιούνης (90΄Λούντζης), Μάνθος, Ευθυμίου (85΄Παύλου).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Λιβάνης Β, Λιβάνης Β, Λιβάνης Σ, Γκάτσης, Κοτσίνης, Αργύρης, Μπαρμπαρούσης, Κοτρώτσος Γ, Μπαρμπαρούσης Δ (71΄Ζαρκαδούλας), Κοτρώτσος Θ, Σκουτέρης (46΄Ταφάνι).
 ΠΗΓΗ www.aitosports.gr
Η επόμενη αγωνιστική είναι: Δοκίμι-Αμφίλοχος.
Αστακός-Παναιτωλιο
Στο άλλο ζευγάρι το Δοκίμι κέρδισε το Παναιτωλιο 1-0.

PHOTOS