4 Μαρ 2013

ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ 1 ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ 3



Ήττα εντός έδρας για τον Αμφίλοχο, με… δράστη τον Κεραυνό Γαβαλούς και οι γηπεδούχοι βρίσκονται προ του φάσματος να μην μπορέσουν να διεκδικήσουν στα μπαράζ την παραμονή, αφού η βαθμολογική διαφορά που δημιουργήθηκε πλέον από την 7η θέση, κάνει ζοφερό το μέλλον…

Ο Αμφίλοχος σε κομβικά σημεία του αγώνα είχε ενάντιες συγκυρίες, με το δοκάρι στο σκορ 1-2, αλλά και την αποβολή του Λιανού που τον έφερε να χάνει κάθε ελπίδα για ανατροπή. Ο Μπόυρδος άνοιξε το σκορ για τον Κεραυνόν στο 15΄με πλασέ, ύστερα από τη σέντρα του Μυγδάκη στα αριστερά. Αμέσως μετά ο Μάνθος είχε κάθετο δοκάρι για τους γηπεδούχους. Στο 22΄ έγινε και το 0-2 με εύστοχο πέναλτι του Παπαδόπουλου, που κέρδισε ο ίδιος απ’ το Δράκο. Πέντε λεπτά μετά την έναρξη του β΄ημιχρόνου η ομάδα της Αμφιλοχίας μείωσε, μετά το γύρισμα του Ευθυμίου και το πλασέ του Μπεκατώρου. Η ελπίδα άρχισε να αναζωπυρώνεται, αλλά η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στον Τσιούνη, αφού την έστειλε στο δοκάρι και άουτ σε πέναλτι που είχε κερδίσει ο ίδιος σε χέρι του Κουρσάρη. Ο Παπούλιας με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-3 και στο 72΄ο Λιανός αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, οπότε ο Αμφίλοχος δεν μπόρεσε να κάνει την τελική αντεπίθεση, αν και φαίνονταν ότι κάτι μπορούσε να διεκδικήσει στο ματς, παρά το εις βάρος του σκορ.
ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ (Κώστας Λιανός): Σιαπάτης, Παύλος (60΄Καλύβας), Ζαβιτσάνος, Δράκος, Λιανός, Μπουμπούλης, Μπεκατώρος, Τσούνης, Μάνθος (80΄ Νάκας), Ευθυμίου (68΄ Παπαλέξης).
 ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Τάκης Τσιάκαλος): Φωτόπουλος, Μπούκαρης, Μυγδάκης Ν., Κουρσάρης Π., Μπούσγος, Σταματελόπουλος, Παπαδόπουλος, Γεωργίου Μπούρδος Σ. (78΄ Ζάχος), Παπούλιας (75΄Τσοπανάς), Ζαπαντιώτης (78΄Γούλας).
sportait.gr 














































PHOTOS