14 Ιαν 2013

ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ - ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ 2-0


Επιτέλους νίκη για το Τρίκορφο που κέρδισε με σκορ 2-0 τον φιλοξενούμενο Αμφίλοχο.

Το φίλμ του αγώνα:
24’ Σουτ του Στάμου έξω από την περιοχή δύσκολα σε κόρνερ ο Φλωρόπουλος.
38’ Ο Ευθυμίου κερδίζει τις κόντρες μέσα στην περιοχή από τον Μυλωνά Χ., πλασάρει και η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
45’ Δυνατό σουτ του Μυλωνά Α. λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
54’ Φάουλ του Ράπτη αποκρούει ο Φλωρόπουλος, κεφαλιά του Ευθυμίου στο κάθετο δοκάρι και απομάκρυναν οι αμυντικοί.
58’ ΓΚΟΛ 1-0. Από βολέ του Φλωρόπουλου ο Δεδότσης Δ. κερδίζει στο σπρίντ τον Δράκο που τον ανατρέπει μέσα στην περιοχή. το πέναλτι εκτελεί εύστοχα ο ίδιος.
74’ Ωραία σέντρα του Μυτηλήνη Κ., κεφαλιά του Δεδότση Δ. λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
85’ Κόρνερ του Ράπτη, κεφαλιά του Στάμου στο πρώτο δοκάρι, αποκρούει σωτήρια ο Φλωρόπουλος και απομάκρυναν οι αμυντικοί.
90’ ΓΚΟΛ 2-0. Κάθετη πάσα του Γιαβρούτα Α.Γ., ο Γιακουμέλος φεύγει μόνος, περνάει και τον Σαπάτη που τον ανατρέπει και καταλογίζεται πέναλτι. Σε αυτή τη φάση αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας του Αμφιλόχου γιατί εξύβρισε φίλαθλο. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Κυρίτσης Γιωρ. άστοχα, αλλά στην επαναφορά με δεύτερη προσπάθεια έκανε το 2-0.
ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ: Φλωρόπουλος, Κυρίτσης Γιωρ., Κουκούτσης (46’ Δεδότσης Δ.), Μυλωνάς Χ., Δημητρόπουλος, Αναγνωστόπουλος (79’ Κυρίτσης Γρ.), Μυτηλήνης Σ. (89’ Δεδότσης Χ.), Γιαβρούτας Α.Γ., Γιακουμέλος, Μυτηλήνης Κ., Μυλωνάς Α.
ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ: Σαπάτης, Ψωμοδότης, Ζαβιτσάνος, Δράκος, Λιανός, Στάμος, Λιόκαυτος (30’ λ.τ. Μπεκατώρος), Καβαλλάρης (75’ Παύλος), Κηρόσημος, Ράπτης, Ευθυμίου.







 

PHOTOS