28 Φεβ 2012

Πίνδος Κόνιτσας-Αμφίλοχος 3-3

Σε ένα παιχνίδι με πολλές ανατροπές στο σκορ, το τελικό 3-3 μεταξύ της Πίνδου και του Αμφίλοχου αφήνει ευχαριστημένους τους φιλοξενούμενους οι οποίοι τσίμπησαν το βαθμό στο 90’.

Στο αγωνιστικό κομμάτι μόλις στο 2’ ο Γερονάτσιος άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους 1-0. Η απάντηση του Αμφίλοχου ήταν άμεση και δέκα λεπτά αργότερα στο 12’ ο Τσούμης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-1. Την απόλυτη ανατροπή λίγο πριν κλείσει το ημίχρονο έκανε ο Αμφίλοχος με τον Βούρτσα στο 40’ να διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του. Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι ωστόσο ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στην αναμέτρηση. Στην επανάληψη ο Γερονάτσιος ξαναπήρε το όπλο του και στο 52’ έφερε το ματς για ακόμη μία φορά στο 2-2. Στο 56’ ήταν η σειρά της Πίνδου να γυρίσει το παιχνίδι με τον Γερονάτσιο να κάνει χατ τρικ για το 3-2 με διαγώνιο σουτ. Όλα έδειχναν πως η Πίνδος θα πάρει ένα σπουδαίο τρίποντο ωστόσο ο Λιαμός είχε αντίθετη γνώμη και στο 90’ έκανε το 3-3 το οποίο έμελε να είναι και τελικό.

ΠΙΝΔΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ: Καϊσίδης, Βλάχος Π. (46' Βλάχος Χ.), Μπονόβας, Βαζάτης, Πούλιος, Γερονάτσιος (71' λ.τρ. Κυρτσόγλου), Γιάτσε, Χαλούλος, Μπαμπούλιας (46' Σιώτας), Δημόπουλος, Μουρεχίδης.
ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ: Σάπατης, Γιάχος (63' Αγγέλης), Μητσόπουλος, Καρτσακλής, Λιάμος, Μπεκατώρος, Βούρτσας, Χρυσούλης, Τσιούμης Π., Ζιάκας, Βαϊνάς.

www.onsports.gr


PHOTOS