20 Οκτ 2014

Επιτυχημένο ντεμπούτο για Μιμηγιάννη ..

mimigiannis
Ιδανικό ήταν το ντεμπούτο του Νίκου Μιμηγιάννη στον πάγκο της η Φλόγα Παλαιομάνινας, η οποία κέρδισε με 4 – 1 τον Άρη Αιτωλικού στο Δοκίμι. 
Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα μετά από δύο ήττες από Ναυπακτιακό και ΑΕΜ.
Η Φλόγα μπήκε δυνατά στον αγώνα και άνοιξε το σκορ στο 20΄ όταν ο Τζουλιάνο ανατράπηκε στην περιοχή από το Μπούσγο και ο Καρύμπας που ανέλαβε την εκτέλεση νίκησε το Βελτσίστα. Και εκεί που όλα έδειχναν ότι το πρώτο μέρος θα έληγε με 1-0 υπέρ της Φλόγας, στο 44΄ ο Καλοκαίρης έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Ξευγένης με κεφαλιά σε κενή εστία έκανε το 2 – 0, ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου Καρύμπας και Ξευγένης συνδυάστηκαν άψογα με τον τελευταίο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3 – 0 και τους γηπεδούχους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια, έχοντας προβάδισμα τριών τερμάτων.
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να διεκδηκήσουν ότι καλύτερο και στο 55΄ κέρδισαν πέναλτι που ο Ζέρβας ευστόχησε μειώνοντας σε 3 – 1. Στο 71΄ ο Καρύμπας βρήκε τον Ξευγένη, που πάσαρε στον Παχή και αυτός με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4 – 1.
ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Νίκος Μιμηγιάννης): Ρόκκος, Τραγουλιάς, Καλοκαίρης, Ζαχαράκης, Καρτσακλής, Καντάνης, Τζουλιάνο, Νούλας (67΄ Παχής), Ξευγένης, Καρύμπας (80΄ Δήμος), Παπαδόπουλος (75΄ Κουρσάρης).
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ (Γιώργος Ζήκος): Βελτσίστας, Κουτρούλης, Χονδρογιάννης Παν., Ερινάλντο, Μπούσγος, Χονδρογιάννης Χρ., Γιαννής (46΄ Καρέτσος), Μαχμούτ (67΄ Ζηνεμπής), Καραδήμας, Ζέρβας, Φράγκος (46΄ Λαδάς).

 
 logo

PHOTOS