29 Οκτ 2014

Μεγάλος φιλικός αγώνας παλαιμάχων Γ.Φ.Σ Αμφιλόχου – Παναχαϊκής (ΒΙΝΤΕΟ)


Μεγάλος φιλικός αγώνας παλαιμάχων Γ.Φ.Σ Αμφιλόχου – Παναχαϊκής προς τιμή του Γ. Μπεζαϊντέ
Τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Αμφιλοχίας, έλαβε χώρα φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των παλαιμάχων Γ.Φ.Σ Αμφιλόχου και του Συλλόγου Παλαιμάχων Παναχαϊκής προς τιμή του ποδοσφαιριστή Γ. Μπεζαϊντέ που έφυγε νωρίς από τη ζωή. Ο Γιάννης Μπεζαϊντές ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος από παιδί ασχολούνταν με τον αθλητισμό αγωνίστηκε με τα χρώματα του Αίαντα σε νεαρή ηλικία, πρόσφερε πολλά στον Αμφίλοχο σαν φίλαθλος αλλά και στο επαγγελματικά από το πόστο που εργαζόταν.
Πριν τον αγώνα έγινε απονομή αναμνηστικών τιμητικών πλακετών, αρχικά στην οικογένεια του εκλιπόντος και τιμώμενου Γιάννη Μπεζαϊντέ για την προσφορά του στο αθλητικό και κοινωνικό γίγνεσθαι, στη συνέχεια στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής Ανδρέα Ζήκο, ο οποίος δεν ήταν παρών και την πλακέτα παρέλαβε εκπρόσωπος, και τέλος στο Σύλλογο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Παναχαϊκής Α.Ε για την διαχρονική προσφορά του στον αθλητισμό και στον πολιτισμό. Αναμνηστική πλακέτα απένειμε επίσης και ο Σ .Π. Παναχαϊκής στο Σύλλογο Παλαιμάχων Αμφιλόχου.

Ο Πρόεδρος των παλαιμάχων Αμφιλόχου καθώς και ο Προπονητής Απ. Μιμηγιάννης ευχαρίστησαν θερμά τους παλαίμαχους της Παναχαϊκής και τον κόσμο που ανταποκρίθηκε και έδωσε το παρών στον αγώνα καθώς και τους χορηγούς της εκδήλωσης.
Το ματς έληξε 3-0 υπέρ της ομάδας του Αμφιλόχου. Τα γκολ πέτυχαν στο 15’ ο Ζαπαντιώτης, στο 65’ ο Λιανός και στο 80’ λεπτό ο Κόμπος.
Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αμφιλόχου δραστηριοποιείται από το 2006 όχι μόνο στο αθλητικό αλλά και στο κοινωνικό κομμάτι. Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος σε αριθμό μελών στην πόλη της Αμφιλοχίας με ενεργούς 30 ποδοσφαιριστές.
Στο παρελθόν, είχε την τιμή να φιλοξενήσει μεγάλες ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ, Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, η ΚΕΡΚΥΡΑ. Άξιο λόγου είναι η συμμετοχή στο πρωτάθλημα που διοργανώνει η ΕΠΣ Αιτ/νίας που συμμετέχουν σ’ αυτήν οι παλαίμαχοι του Μεσολογγίου, του Αιτωλικού, του Δοκιμίου , του Παναιτωλικού, της Ναυπάκτου, της Γαβαλού και του Αστέρα Αγρινίου.

Το διοικητικό συμβούλιο αποτελείται από τους:
Πρόεδρος Κώστας Λιανός , Αντιπροεδρος Α : Θανάσης Μακρής , Αντιπρόεδρος Β:Μπακαδήμας Γρηγόρης, Ταμίας: Κ.Καζάκος , Γ. Γραμματέας: Θανάσης Αρβάλης , Υπευθυνος Δημ. Σχέσεων : χρέη προπονητή εκτελεί ο Απ. Μιμηγιάννης

Παρευρέθηκαν από την ομάδα της Παναχαϊκής
Τερματοφύλακας – Πλιάτσικας , Ανδρούτσος, Καραμανλής , Ζερδέβας, Ζαρδαβέλης , Καραπίτσος, Νικολόπουλος, Σπανοσωτηρόπουλος, Σταματόπουλος, Ανδρούτσος, Παπαγιαννόπουλος, Τσαμπάς, Φωτόπουλος, Γκαδόλος, Καπελιώτης, Ξένος, Σπυρόπουλος, Βεντούρης. Πρόεδρος των Παλαιμάχων Δημήτρης Κύζας

Από την ομάδα του Αμφιλόχου παρευρέθηκαν:
Τερμαοφύλακας – Νταλάκος, Παπαθανασίου, Τραγουδάρας, Στασινός, Μπακαδήμας, Σιούνας, Στάμος, Ζαπαντιώτης, Κόμπος, Καραδήμας, Μακρής, Παπαγεωργίου, Αρβάλης, τσιλιμαντός, Αγρογιάννης, Ευθυμίου, Λιανός. Υπερεσιακός προπονητής Μιμηγιάννης Απόστολος .

Ευχαριστήριο της οικογένειας του Γιάννη Μπεζαϊντέ.
Ευχαριστούμε εγώ και τα παιδιά μου τον πρόεδρο του Δ.Σ Παλαιμάχων Αμφιλόχου και τους καλεσμένους σας παλαίμαχους της Παναχαϊκής που πήραν την απόφαση να γίνει ο αγώνας για την μνήμη του Γιάννη.
Ευχαριστώ επίσης όλους όσους βοήθησαν αλλά και όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση είναι πραγματικά μεγάλη τιμή για την οικογένειά μου. Σας ευχαριστώ πολύ.

Ευχαριστήριο Παλαιμάχων Αμφιλόχου.
Το ΔΣ των Παλαιμάχων του Αμφιλόχου ευχαριστούν τους χορηγούς : Café Nicolas – Jackson Club – Oscar Hotel – Ταβέρνα Διόνυσος – Ανθοπωλείο Λίντα, Πιάτσα Σουβλάκι Γιάννης Σαλμάς – Χρώματα Σιδηρικά – Λιάπης, Μπουγατσοπωλείο Καζάκος Κων/νος – Γοργόνα Foods – Λαχεία – Μπαλαούρας , Ράδιο Αμφιλοχία, Εφημερίδα Μαΐστρος, Αχελώος tv , Νίκο Καλύβα.
Επίσης ευχαριστεί Θερμά τους Διαιτητές Θεόδωρο Θεοδωρέλο, Γεράσιμο Αρσένη, Παύλου Χρήστο που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους. Την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και τον εκπρόσωπο Τάκη Παπαχρήστο.

Ευχαριστήριο του ΑΙΑΣ Αμφιλοχίας
Το ΔΣ του ΑΙΑΣ Αμφιλοχίας ευχαριστεί τους παλαίμαχους του Αμφιλόχου για την εκδήλωση που πραγματοποίησε τιμώντας τον ποδοσφαιριστή της ομάδας τους.

 

ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΟ e-maistros.gr
 
e-maistros.gr

PHOTOS