6 Νοε 2023

Νέος Αμφίλοχος νίκησε 4-3 τον Μεδεών Κατούνας..

Ένας ψυχωμένος Νέος Αμφίλοχος, λύγισε τον πρωτοπόρο του Πρωταθλήματος Μεδεών Κατούνας και έφτασε δίκαια στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Ένα παιχνίδι όπου σε όλη του την διάρκεια κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον, από την αρχή μέχρι το τέλος, καθώς τα είχε όλα, πλούσιο θέαμα και στις δύο εστίες, ανατροπή στο σκορ, χαμένο πέναλτι, δοκάρια.


Το σκορ άνοιξε 1-0 στο 20′ ο Ρουσσαρόλλο για τον Νέο Αμφίλοχο, με κοντινό πλασέ. Στην συνέχεια Ο Μεδεών Κατούνας αντέδρασε στο 26′ φτάνοντας στην ισοφάριση 1-1, με κοντινό πλασέ του Καφρίτσα και στο 31′ οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρωτοβουλία στο σκορ 1-2 με σουτ του Γουρούνα.

Στο Β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και έφεραν το παιχνίδι στα ίσια στο 55′ 2-2, με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Μάνθου και στο 61′ ο Τάτσης έδωσε και πάλι την πρωτοπορία στο Νέο Αμφίλοχο, με δυνατό σουτ 3-2. Στο 67′ ο Μεδεών έφερε και πάλι το παιχνίδι στα ίσια 3-3 με τον Τζαβίδη, στο 76′ με ψιλοκρεμστό πλασέ.


Οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία του αγώνα στο 78′, όταν σε εκτέλεση πέναλτι του Κουτσογιάννου, ο τερματοφύλακας Κατσίκης έδιωξε με τα πόδια. Η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τους γηπεδούχους ήρθε στο 86′, με δυνατό σουτ το Σπανού.


Διαιτητές: Ασημάκης, Ξύστρας, Πανάκιας.

Νέος Αμφίλοχος: (Γιώργος Ταράσης): Κατσίκης, Φακίτσας ( 70’Σπανός), Αγρογιάννης X., Αγρογιάννης, Τάτσης, Παπαγεωργίου, I. Ρουσσαρόλλο (77′ Χούτας), Α. Ρουσαρόλλο, Θεοδωράκης, Μάνθος, Καραγκούνης.

Μεδεών Κατούνας: (Γ. Νταλάκος): Κάτρης, Μπερίκος (77′ Κελεπούρης), Μενελάου, Κελεπούρης, Παπαβασιλείου, Κουτσογιάννος, Γουρούνας (77′ Καραμπέκιος), Μπάκας (65 ‘Καραμάνης), Καφρίτσας, Τραυλοστάθης, Τζαβίδης.

*Ρεπορτάζ και φωτογραφίες Ηλίας Νακόπουλος

Αναδημοσίευση από: karvasaras.gr

 

 

PHOTOS