28 Οκτ 2023

ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ(Σ) ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ, ΜIA ΠΟΛΗ, ΕΝΑΣ ΘΡΥΛΟΣ

Επιστροφή στην κανονικότητα για τον Αμφίλοχο την Κυριακή που μας πέρασε με την επανεκκίνηση του συλλόγου να είναι πλέον γεγονός. 

Χωρίς τυμπανοκρουσίες, αλλά με θέληση και όρεξη για δουλειά, ξεκίνησε το χτίσιμο του Αμφιλόχου για την ποδοσφαιρική περίοδο 2023-24. Η ιστορική ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας θα αγωνιστεί στην τρίτη κατηγορία, εκπροσωπώντας την πόλη της Αμφιλοχίας στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Α. Για τις μικρές… τεράστιες όμως χαρές και τη γλυκιά προσμονή λίγων χρόνων, με την ομάδα να στηρίζετε πλέον σε ντόπιους αθλητές, προερχόμενους από τις ελπιδοφόρες ακαδημίες ποδοσφαίρου, που αποτελούν το μέλλον του Αμφιλοχιώτικου ποδοσφαίρου.

Άλλο ένα ταξίδι στα γήπεδα ξεκινά λοιπόν για τον αγαπημένο μας σύλλογο. Σ΄ αυτό το ταξίδι πρέπει να σταθούμε όλοι κοντά τους…

Η συνέχεια αυτή την Κυριακή στο Παναιτώλιο, απέναντι στον τοπικό Ολυμπιακό, με πλούσια την μεταξύ τους προϊστορία, όπως μας θυμίζει ο συγγραφέας του βιβλίου για τον Αμφιλοχιώτικο αθλητισμό Παναγιώτης Ε. Τριανταφύλλης.

Φωτογραφία – ρετρό από το γήπεδο Παναιτωλίου κατά την αναμέτρηση του 1978 μεταξύ του τοπικού Ολυμπιακού και του Αμφιλόχου. Διακρίνονται όρθιοι από αριστερά: Τιμόθεος Χριστοδούλου, Δημήτριος Σμύρης (Μιμάρας), Αλέκος Γαϊτανάς, ο Πρόεδρος Γεώργιος Παπαϊωάννου, Χρήστος Τσιρογιάννης, Χρήστος Πριόβολος. Καθήμενοι: Νώντας Θώμος, Βασίλης Χαρδαλιάς, Γρηγόρης Κατσούδας.

 

Source: e-maistros.gr

 

 


 

PHOTOS