10 Μαΐ 2018

Νέος Αμφίλοχος: Μεγάλη νίκη στην Ηγουμενίτσα! (video-pics)


Στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας βρίσκεται ο Νέος Αμφίλοχος που πέρασε νικηφόρα από τη δύσκολη έδρα του Θεσπρωτού.


Ο Νέος Αμφίλοχος φάνηκε πιο τυχερός, είχε τον τερματοφύλακα του Μανιάτη σε εξαιρετική μέρα, ενώ έδειξε αντοχή στην πίεση του Θεσπρωτού, φεύγοντας με τη νίκη πρόκριση κι ένα… μαγικό 1-0 από το Στάδιο Ηγουμενίτσας.
 
Μα πάνω απ΄ όλα ήταν ουσιαστικός, αφού έκανε γκολ την ευκαρία του, σε αντίθεση με το «πλατανόφυλλο» που δεν αποδείχθηκε το ίδιο εύστοχο στις πολλές δικές του φάσεις.

 
Ο Απόστολος Τσιούνης είναι ένας παίκτης με κλικινά τελειώματα κάτι που απέδειξε και στο 7ο λεπτό της συνάντησης, αφού πλάσαρε εύστοχα τον Παππά, έχοντας κλέψει προηγούμενως και την μπάλα από τον Καρβούνη. 

 
Ο Θεσπρωτός τα έδωσε όλα από εκεί και πέρα, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης κι έχασε μεγάλες ευκαιρίες μέχρι και το 75΄, χρονικό σημείο στο οποίο έμεινε πλέον από δυνάμεις.


 

Μπίκας, Πέντσας, Φούντζουλας αλλά και… Μανιάτης, ήταν οι πρωταγωνιστές στις μεγάλες ευκαιρίες του Θεσπρωτού στο α΄μέρος.


 

Ο Χάρης Μπίκας στο 55΄ είδε το δυνατό σουτ του να προσκρούει στο κάθετο δοκάρι του Μανιάτη, με τον τερματοφύλακα του Νέου Αμφίλοχου απλά να παρακολουθεί την πορεία της μπάλας.

 
Στο 67΄ο Πέντσας έκανε την παράλληλη πάσα στον Φούντζουλα, όμως ο τελευταίος δεν μπόρεσε να νικήσει εξ’ επαφής τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων.

 
Αποκορύφωμα για τον Θεσπρωτό, η φάση του 75ου λεπτού, με τον Μανιάτη να σώζει την εστία του από το κοντινό  σουτ του Βασ.Κωνσταντίνου στο τετ-α-τετ και να κρατάει για ακόμη μια φορά το σκορ πρόκρισης για την ομάδα του.

 
Απείλησαν με ένα δεύτερο γκολ οι του Αμφίλοχου, με τον Τσιούνη στο 50΄να φεύγει στην κόντρα αλλά να αστοχεί από καλή θέση. 

 
Τέλος, στο 88΄ όταν ο Θεσπρωτός πλέον είχε μείνει από… βενζίνη, παραλίγο να φτάσουν στο 0-2, αλλά σπατάλησαν μια μεγάλη ευκαιρία, καθώς οι Τσιούνης, Νικολογιάννης και Χριστογιάννης δεν μπόρεσαν να σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα του Θεσπρωτού.

Δείτε EΔΩ το  βίντεο με τις δηλώσεις τον προπονητών Θ.Παπαχρήστο και Δ.Μουρούτη στην κάμερα του theball.gr


Πηγή ανάρτησης, βίντεο και φωτογραφιών: theball.gr
 
Θεσπρωτός: Παππάς, Βαγγ. Κωνσταντίνου, Γώγος (66΄Μπλέτσας), Καρβούνης (46΄Τσακανίκας), Σταυρίδης, Μπίκας, Βασ. Κωνσταντίνου, Γ.Μ. Κατσέλης, Πέντσας, Ευθυμίου (46΄Μητσέλος), Φούντζουλας.
   

Ν.Αμφίλοχος: Μανιάτης, Κωστακιώτης, Χριστογιάννης, Κοκώνης, Μαλής (46΄Ζοτάι), Καλοκαίρης, Τσιούνης, Λαγοπάτης (66΄Ρεπετσάς), Τόσκα, Νάκος (88′ Λίλα), Κούσης (75΄Νικολογιάννης).


 Δείτε το βίντεο του theball.gr με τα καλύτερα στιγμιότυπα

Πηγή ανάρτησης, βίντεο και φωτογραφιών: theball.gr

PHOTOS