25 Σεπ 2016

Λύγισε στο τέλος ο Αμφίλοχος


amfiloxos_antirio-jpg11
Νίκη ψυχολογίας για την ομάδα του Ατρόμητου Αντιρρίου απέναντι στον Αμφίλοχο. Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης με το χρυσό γκολ του Αλεξόπουλου στο 82′. 
Όμως και ο Αμφίλοχος είχε καλή παρουσία είχε και αυτός ευκαιρίες για να σημειώσει κάποιο τέρμα. Ήταν μια σημαντική νίκη για τους ποδοσφαιριστές του Γιώργου Μίχου απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο με νεαρούς αλλά και έμπειρους ποδοσφαιριστές. Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας καθώς οι φάσεις που δημιουργήθηκαν ήταν λίγες και για τις δύο ομάδες . Στην επανάληψη ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι έχασε αρκετές ευκαιρίες και βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να σκοράρει με τον Άγγελο Αλεξόπουλο που μετά από αρκετό καιρό επέστρεψε στα γκολ έχοντας συγχρόνως πάρα πολύ καλή παρουσία.
Ατρόμητος Αντιρρίου:( Μίχος): Φλωροπουλος, Ταμπάκης, Αραπογιάννης, Πεκεζ, Νασόπουλος, Θανασιος , Βλάχος , Πύρρης , Ψυχογιός , Κουραχανης , Παναγιωτόπουλος.
Αμφίλοχος:( Γιωτόπουλος): Ευθυμίου , Βασιλάρης , Σελιμας, Ξανθόπουλος , Παπαστελιος, Κοκκώνης Ε., Κοκκώνης Σ., Προβίδας , Κουσκούνης, Σαμψωνας, Ζαφείρης.

Η συνέχεια και φωτορεπορτάζ από το ματς εδώ  e-maistros.gr
 e-maistros.gr


PHOTOS